Ver oferta completa

DIRECTOR/A DE FINANCES I ADMINISTRACIÓ

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Prohabitatge Som Llar és una entitat sense afany de lucre i independent, fundada l’any 1999, que persegueix prevenir i erradicar l’exclusió residencial i el sensellarisme a Catalunya des d'una perspectiva de gènere i de drets humans. L’entitat disposa del programa d'inclusió residencial que ofereix a persones i famílies en situació de vulnerabilitat un allotjament temporal o de llarga durada i un acompanyament en els processos d’autonomia (amb o sense suport socioeducatiu) en funció de les necessitats i de la millora de competències que es fixi com a objectiu en cadascun dels projectes o serveis.
DESCRIPCIÓ GENERAL
La persona que ocupa la posició de Director/a de Finances i Administració, en dependència de la Direcció General de l’entitat, formant part de l’equip de direcció i amb un equip a càrrec de 6 persones a qui coordina, elabora i fa el seguiment del pressupost de l’entitat, dels diferents projectes i de les inversions a fer. A més, lidera la realització de pressupostos per a la presentació a convocatòries públiques i la correcta justificació de les subvencions atorgades. També gestiona la comptabilitat, la tresoreria i duu a terme tasques vinculades amb aspectes fiscals i laborals.
FUNCIONS I TASQUES
Elaborar i fer el seguiment del pressupost de l’entitat, dels diferents projectes, així com de les inversions a realitzar:

Obtenint les dades necessàries, ajustant-les segons les previsions per a l’exercici següent (inflació, incorporacions de nou personal, etc.), confeccionant a partir d’aquelles el pressupost global de l’entitat i defensant-lo davant Direcció general i posteriorment la Junta directiva per a la seva aprovació.
Fent el seguiment mensual del pressupost de l’entitat i analitzant i justificant les possibles desviacions.
Preparant pressupostos per inversions a realitzar (p.e. ordinadors, impressores, vehicle, etc.), incloent diferents alternatives de finançament amb pros i contres
Generant el pressupost de cada projecte: costos de funcionament (lloguer, subministraments, etc.), costos de personal adscrit, amortitzacions i costos indirectes.
Modificant quan escaigui pressupostos de projectes per venciment i renovació/ canvi de fonts de finançament.
Duent a terme el seguiment mensual dels pressupostos de cada projecte, així com la seva compartició amb les diferents persones responsables, per a la correcta justificació de les desviacions que es puguin estar produint.
Presentant a Direcció general les dades fonamentals del seguiment pressupostari mensual i propostes de millora quan escaigui.

Liderar la realització de pressupostos per a la seva presentació a diferents convocatòries i la correcta justificació de les subvencions atorgades:

Estant atent/a a la publicació de convocatòries interessants (recurrents o noves) per a l’entitat per a rebre finançament per a dur a terme els diferents projectes, per a la realització del pressupost econòmic preceptiu.
Delegant en persones membres de l’equip la lectura de la documentació vinculada a cada convocatòria, per a què facin un primer pressupost.
Supervisant el pressupost realitzat, consultant la documentació de la convocatòria i modificant el que escaigui.
Treballant colze a colze amb la Direcció operativa per a tancar la versió final a incloure a la part econòmica de la convocatòria, tenint en compte el pressupost de projecte elaborat.
Planificant i elaborant el calendari anual per a la justificació de les diferents convocatòries.
Creant sistemes per automatitzar el bolcat de dades des de l’aplicació comptable per a poder agilitzar el procés de justificació.
Assegurant-se que el personal tècnic va recopilant tota la documentació i informació de despesa de cada projecte des del seu inici, per a la seva justificació periòdica i final, garantint en tot moment la correcta imputació d’acord amb les normes de justificació i les directrius internes de l’entitat.
Supervisant les justificacions econòmiques, memòries finals o intermèdies de les diferents convocatòries elaborades pel personal tècnic, vetllant pel compliment escrupolós dels terminis fixats.
Rebent notes d’aclariment sobre les diferents convocatòries i requeriments sobre les justificacions i fent-les arribar a la persona tècnica corresponent.

Gestionar la comptabilitat i tresoreria de l’entitat:

Liderant l’equip de comptabilitat, tot organitzant la seva feina, des de l’atorgament d’autonomia i responsabilitat, resolent dubtes o incidències i aportant una visió global i tranversal d’organització a la seva feina.
Vetllant per la realització d’una adequada comptabilitat.
Extraient el màxim profit de l’aplicació comptable (A3) i la seva possible vinculació als CRM immobiliari i laboral.
Generant una comptabilitat analítica, per projectes.
Liderant el tancament comptable anual: estats financers, incloent balanços, comptes de resultats i fluxos de caixa.
Coordinant l'auditoria financera, preparant els documents requerits i responent les preguntes de l’equip d’auditoria.
Negociant amb entitats bancàries per aconseguir finançament per a la rehabilitació dels habitatges que s’adquireixen.
Assegurant la correcta comptabilització dels pagaments associats als crèdits o altres formes de finançament.
Muntant i fent seguiment del sistema de gestió de tresoreria de l’entitat.
Supervisant que es realitza la conciliació continua dels comptes bancaris.
Parametritzant el CRM immobiliari per al correcte seguiment de les aportacions de les persones usuàries.

Dur a terme tasques vinculades amb temes fiscals i laborals:

Garantint el compliment de la normativa fiscal.
Revisant les declaracions periòdiques més habituals de diferents impostos (IVA, retencions IRPF, resums anuals, model 347, etc.)
Responent requeriments de l’Agència Tributària o altres administracions fiscals.
Mantenint interlocució fluida amb la gestoria que duu els temes fiscals de l’entitat.
Automatitzant el pagament de les nòmines.
Parametritzant el CRM laboral per a la correcta imputació de les despeses de personal per a la justificació de les subvencions.

Realitzar altres tasques vinculades amb la Direcció de finances i administració:

Muntant, revisant i seguint el quadre de comandament institucional, construint i avaluant els indicadors de control de gestió per aconseguir un funcionament eficient de l’activitat.
Negociant quan escau amb proveïdors externs, com els de subministraments, asseguradores, auditories, seguretat, etc.
Encarregant-se que les decisions preses a l’Equip de direcció, del qual en forma part, i que afecten la seva àrea, es duguin a terme en temps i forma.
Coordinant-se amb altres responsables de l’entitat com la Directora de Gestió Immobiliària, la Directora Operativa i el Director de Gestió Organitzativa.
Establint les bases de la col·laboració i redactant convenis per a la prestació de serveis per part de professionals externs.
Conscienciant tot l’equip de l’entitat sobre les implicacions econòmiques de tot allò que fan per facilitar-ne el seguiment, l’automatització i la justificació de subvencions.
Representant institucionalment l’entitat.

Coordinar l’Equip tècnic:

Generant un clima de confiança i afavorint la cohesió i el treball en col·laboració.
Proposant una organització estructurada de treball i assegurant la comunicació de la informació clau per al bon funcionament de l’entitat.
Acompanyant l’equip, a cada membre individualment i en grup, avaluant les seves competències força i les seves àrees de desenvolupament i acompanyant-les en el seu procés de millora contínua.

REQUISITS FORMATIUS I D’EXPERIÈNCIA
Formació: universitària, preferentment en Econòmiques, Empresarials, Administració o Direcció d’empreses es valorarà formació específica ajustada al perfil descrit.
Es valorarà formació en gestió d’entitats no lucratives, relacions laborals
Experiència: 3 anys en lloc similar i molt valorable que ho sigui en el Tercer Sector, en Organitzacions d’Acció Social.
CONDICIONS LABORALS
·Jornada laboral: 38,5 hores setmanals.
·Horari: 8h a 14h i dues tardes fins les 17h, de dilluns a dijous. Divendres fins a les 15h.
·Contracte: indefinit, amb 5 mesos de període de prova.
·Sou: entre 33.000 i 37.000 euros bruts/any en funció de l’ajust competencial
·Lloc de treball: Barcelona, seu central de Prohabitatge.
·Data d’incorporació prevista: juny 2024.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Associació Prohabitatge
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 23/04/2024
Fecha de expiración
  • 22/07/2024
Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

De castelldefels, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h... de la sentiu num... a, empresa municipal de l'ajuntament de castelldefels, precisa incorporar encarregat/da en dependència directa del cap de servei es responsabilitzarà principalment de coordinar a l'equip de recollida de residus i neteja......

Directora de Clínica
Instituto Médico Láser

Buen ambiente de trabajo... dotación de equipo especializado... entorno de trabajo en el centro de madrid (zona chueca)... supervisar la correcta implementación de las políticas de recursos humanos y el continuado cumplimiento de los mismos... formación a cargo de la empresa... perfil comercial con habilidades......

URGE Vigilantes zona Bages i Baix Llobregat
GCS

Jornada completa, disponibilidad para trabajar fines de semana i festivos, permiso de conducir y vehículo propio, incorporación inmediata... formación a cargo de la empresa... se precisa para incorporación inmediata vigilantes con tip, para la zona de bages i baix llobregat......

Vigilante Seguridad T.i.P. + Pluses extras
PSiS.

De vigilante de seguridad + cuatro cientos (400 € de pluses y complemnetos extras por encima del salario y de las posibles horas extras, mensualmente, dependiendo de tu perfil y necesidades... otros datos del puestoacademia de formación propia hologada por el ministerio de interior, en barcelona......

Administrativa tráfico internacional i
Ttes Sebastià tico sl

Trabajo administrativo tráfico internacional empresa con flota propia control cargas relación con clientes control de documentación así como facturacion control cargas de palets temperaturas estiba todo por teléfono y buen dominio correos así como exeñrequisitos del puestoalemán o inglesotros datos......

Directora de ventas
Grupo solisyon

En grupo solisyon buscamos que puedas dedicarte de lleno al funcionamiento diario de tu negocio... comienza un nuevo proyecto con el respaldo de una gran empresa... es#emprendimiento#empresa#consultoria#rrhh#prl #formacion#protecciondedatos#transformaciondigital#ett#calidadyseguridadalimentaria#planificacionfinanciera#emprender#prevencionriesgoslaborales#gruposolisyon......

Directora comercial
Grupo solisyon

En grupo solisyon buscamos que puedas dedicarte de lleno al funcionamiento diario de tu negocio... comienza un nuevo proyecto con el respaldo de una gran empresa... es#emprendimiento#empresa#consultoria#rrhh#prl #formacion#protecciondedatos#transformaciondigital#ett#calidadyseguridadalimentaria#planificacionfinanciera#emprender#prevencionriesgoslaborales#gruposolisyon......

Vigilante de seguridad (t.i.p)
Grupo serveco seguridad

En estos momentos precisamos incorporar personal de vigilancia habilitado con tip de vigilante de seguridad para nuestra delegación de madrid funciones propias de vigilancia y seguridad, control de acceso, aperturas y cierres, rondas de control, y vigilancia de los bienes y establecimientos, controles......

Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Coneixement acadèmic de l’anglès... l’anàlisi integral de la nostra institució i el pla d’acció hrs4r compleixen tots els requisits de progrés i qualitat de les nostres polítiques de rrhh... data d’inici del contracte: 16 de abril de 2024... horari de treball flexible per a la conciliació de la vida......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Dinamisme i autonomia... amb títol de director/a d’activitats de lleure... realització i supervisió de la programació i de les accions educatives a partir dels objectius establerts... capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com del territori......