Inscribirse a la oferta

PLAÇA DE PERSONAL TECNÒLEG EN EL MARC DEL PROGRAMA INVESTIGO

Descripción de la oferta de empleo

La Unitat de Recerca d’Informació i Processament de Senyals per a Comunicacions Intel·ligents (ISPIC) del CTTC està buscant candidats interessats en una posició de personal tecnòleg.
Oferim una plaça temporal a temps complet per cobrir diferents tasques. Es busca un(a) enginyer(a) altament motivat/motivada i qualificat/qualificada per dur a terme activitats de suport i d’investigació sobre una plataforma experimental amb la que es podrà avançar amb les comunicacions sense fils amb múltiples antenes i explorar els beneficis de l’ús de intel·ligència artificial.
La unitat de recerca ISPIC disposa d’equips de laboratori moderns, que inclouen diversos mòduls de ràdio definits per programari (SDR) i estacions de treball de simulació equipades amb GPU. El/La candidat(a) seleccionat/seleccionada aplicarà els seus coneixements per dissenyar, definir i implementar l’evolució d’aquesta infraestructura experimental cap a un banc de proves consolidat per al processament de senyals PHY/MAC 5G i més enllà (6G), incloent algorismes basats en intel·ligència artificial (IA) i aprenentatge automàtic (ML), i possibles extensions cap escenaris amb digital twin y metavers.
Les activitats de recerca de la unitat ISPIC giren al voltant de les innovacions algorítmiques PHY/MAC per a sistemes de comunicació de nova generació, que inclou (però no limitada a), algorismes AI/ML, fonaments teòrics, prototipatge i prova d’algoritmes en condicions de canal realistes utilitzant mòduls de ràdio definida per programari (SDR), mesures de canal i generació de conjunts de dades, etc.
Per a més informació sobre la Unitat ISPIC visiteu https://www.cttc.cat/information-and-signal-processing-for-intelligent-communications-ispic/

Què oferim?

  • Oferim una plaça temporal per un període de 18 mesos
  • Salari brut anual d’acord amb la convocatòria Investigo.
  • Contracte a jornada completa: 7,5 h/dia. Flexibilitat.
  • Categoria professional esperada: R1
  • Data d’inici del contracte: 1 de setembre de 2023
  • Formació contínua, accés a les instal·lacions del laboratori, infraestructures d’última generació i espais de treball polivalents, participació en esdeveniments científics i projectes d’R+D, desenvolupament d’habilitats complementàries.
  • Tenim grans avantatges per als empleats:
    • Vacances: 33 dies laborables a l’any
    • Fins a 3 dies de teletreball per setmana (2 fixos + 1 a petició). Es poden estudiar altres peticions per atendre necessitats especials.
    • Horari de treball flexible per a la conciliació de la vida laboral i familiar.
    • Retribució flexible amb avantatges fiscals: tiquet restaurant, tiquet llar d’infants, abonament de transport, assegurança mèdica privada per a empleats i familiars.
    • T’oferim desenvolupar-te en un entorn científic d’excel·lència. Pels estudiants que es matriculin al doctorat, paguem la despesa de matrícula. A més, si s’adquireix el títol de doctor, hi ha promoció de la trajectòria professional dintre de la carrera acadèmica de postdoc.

Data d’inici del contracte: 16 de Abril de 2024.

Requisitos del puesto

Requeriments i qualificació

Busquem una persona motivada, entusiasta, enèrgica, amb l’objectiu de millorar significativament les seves perspectives professionals tant en el sector públic com en el privat.

    • Requeriments de la convocatòria Investigo de l’Agaur a l’inici del contracte:
      • No haver complert els 30 anys.
      • Estar desocupat/da i inscrit/a com a demandant d’ocupació al SOC prèvia al moment de la contractació (Servei d’Ocupació de Catalunya).
      • No haver tingut relació contractual o participació en projectes de recerca amb el CTTC en el termini dels 6 mesos immediatament anteriors a la data d’inici del contracte.
    • Titulació/habilitats/experiència requerides:
      • Requisit mínim: grau universitari, o titulació equivalent, en informàtica, telecomunicacions, geomàtica, matemàtica, o equivalent.
      • Comprensió bàsica dels fonaments de l’enginyeria de comunicacions sense fil de capa física
      • Coneixement i experiència de programació amb un llenguatge com C, o C++, o Python, o Matlab, o equivalent.
      • Coneixement del entorn Linux.
      • Coneixement acadèmic de l’anglès.
  • Es valoraran positivament aquestes habilitats, encara que no obligatòries:- Bona formació en matemàtica.

    – Coneixements bàsics de tecnologies de ràdio definides per programari (per exemple, GNU Radio)

    – Experiència prèvia en projectes d’R+D o industrials realitzats ja sigui en el context d’institucions de recerca o de la indústria

    – Experiència amb marcs d’aprenentatge automàtic com TensorFlow o PyTorch

    – Aportacions a projectes de codi obert

Otros datos del puesto

  • Com aplicar?
    Totes les sol·licituds han d’incloure:
    1. Un currículum complet cec (sense dades personals, de gènere, o d’etnia)
    2. El certificat del grau obtingut o justificant de que s’obtindrà el grau abans del 16/04/24.
    3. Una carta de presentació on consti la motivació del candidat/a.
    Els documents de sol·licitud s’han de presentar en format PDF
    Els currículums i qualsevol altra informació recollida durant aquest procés es tractarà de manera confidencial.

    Link inscripció: https://www.cttc.cat/job/call-47-2023-1-placa-de-personal-tecnoleg-en-el-marc-del-programa-investigo-ispic-200057tg5/
  • Qui sóm?El Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC) és una institució de recerca del sector públic sense ànim de lucre dedicada a activitats de recerca fonamental i aplicada, centrada principalment en tecnologies relacionades amb les capes físiques, d’enllaç de dades i de xarxa dels sistemes de comunicació i la Geomàtica.
    El CTTC va rebre el premi “HR Excellence in Research” l’any 2015 de la Comissió Europea i va passar amb èxit la fase de renovació del premi el 2023. Aquest és un reconeixement al compromís de l’Institut per desenvolupar una estratègia de recursos humans per a investigadors (HRS4R), dissenyada per alinear les pràctiques i els procediments amb els principis de la Carta Europea de l’Investigador i el Codi de Conducta per a la contractació d’investigadors. L’anàlisi integral de la nostra institució i el pla d’acció HRS4R compleixen tots els requisits de progrés i qualitat de les nostres polítiques de RRHH. El CTTC es promociona com a proveïdor d’un entorn de treball estimulant i favorable per als investigadors.
    El CTTC està situat al Parc Tecnològic Mediterrani de Castelldefels, un parc científic que acull la Universitat Politècnica de Catalunya, institucions de recerca, empreses innovadores i start-ups. El PMT-UPC es troba a 10 minuts caminant de la platja i del centre de Castelldefels, també a prop de guarderies, escoles públiques i les millors escoles internacionals. S’hi pot arribar amb cotxe, tren (RENFE) i diverses línies d’autobús.
    Disposem de 2 edificis al campus, amb instal·lacions d’última generació, espais de treball còmodes, sales de reunions i espais polivalents, així com espais socials.
    L’institut té un entorn multicultural amb més de 130 membres (personal científic, tècnic i administratiu) d’arreu del món.
    CTTC ofereix i promou un entorn divers i inclusiu i dóna la benvinguda als sol·licitants independentment de l’edat, la discapacitat, el gènere, l’origen nacional, la raça, la religió o l’orientació sexual.
    El CTTC pretén augmentar la presència de les dones en aquells àmbits on estan infra-representades i, per tant, les anima explícitament a presentar-se com a candidates.
    També aposta per augmentar el nombre de persones amb discapacitat a la seva plantilla i, per tant, fomenta les seves sol·licituds.

Inscribirse a la oferta

Detalles de la oferta

Localidad
Dirección
  • 08860 - Av. Carl Friedrich Gauss, 7
Tipo de Contrato
  • Temporal, jornada completa
Salario
  • 20000€ - 30000€
Fecha de publicación
  • 22/12/2023
Fecha de expiración
  • 27/05/2024
Denunciar esta oferta

Cómo detectar ofertas falsas
Operador plataforma elevadora móvil de personal personal
Transgruma, s.a.

Formación necesaria tanto para plataforma elevadora de personal como para el manejo de otros equipos de elevación... descripción del puesto y funciones: serás el operario responsable del manejo de la plataforma elevadora de personal sobre camión, en todos aquellos servicios que nos contrate el cliente......

PROGRAMA DE PRÁCTICAS EN ESTILISMO DE MODA
miller & marc

Miller & marc es la alternativa responsable que demuestra que es posible ofrecer gafas graduadas de calidad a un precio justo... asesoramiento de imagen, especialización en gafas en miller & marc queremos incorporar la figura de estilista a nuestro equipo de retail... si te apasionan la moda, tendencias......

Programa practicas asesoramiento moda
Miller & marc

Asesoramiento de imagen, especialización en gafasen miller & marc queremos incorporar la figura de estilista a nuestro equipo de retail... miller & marc es la alternativa responsable que demuestra que es posible ofrecer gafas graduadas de calidad a un precio justo... si te apasionan la moda, tendencias......

ASISTENTE PERSONAL AUTISMO
Conselleria igualdad

Busco asistente personal p... i o asistente personal terapéutico infantil... contrato laboral indefinido por cuenta ajena en el convenio de asistencia de hogar, a través de la prestación de asistencia personal concedida por conselleria... requisitos del puesto se requiere... grado en psicología......

Entrenador personal y grupos reducidos
Unlimited entrenamiento y Salud

Se busca entrenador/a personal y grupos reducidos para centro de entrenamiento personal ubicado en el centro de marbella... el horario sería de lunes a jueves de 15 a 22h y viernes de 13h a 20h requisitos del puesto se necesita experiencia previa como entrenador personal y pequeños grupos, aunque la......

SELECCIÓN DE PERSONAL SEDE CENTRAL EN MADRID
GESNAER CONSULTING, S.L.

Requisitos del puestoexperiencia previa en desarrollo de funciones de selección de personal... estamos buscando una persona para cubrir un puesto de selección de personal, que tenga experiencia previa en selección de personal... otros datos del puestoofrecemos contrato indefinido a jornada completa,......

Entrenador personal y Monitor de actividades dirigidas.
Arima Hotel & Spa

Funciones a desempeñar: valoración y asesoramiento de la actividad física hacia los clientes aplicar la ejecución de todo tipo de actividades físicas buscar la mejor técnica para el desempeño de los objetivos del cliente puesta en común con el equipo de las posibles eventualidades e incidencias comunicación......

Personal de limpieza Quintanilla de Onésimo
empresa de servicios en Valladolid

Se requiere personal con disponibilidad e lunes a domingos y festivos con los descansos por ley... requisitos del puestopersona responsable con capacidad organzativa disponibilidad e lunes a domingos... se precisa cubtrir puesto de limpiador/a en una residencia ubicada en la localidad de quintanilla......

Personal para sala y cocina
Bodega casal fuentes

Se necesita personal para sala y cocina, meses de julio agosto y septiembre en o grove... se valora experiencia......