Inscribirse a la oferta

ENCARREGAT/DA RECOLLIDA RESIDUS I NETEJA VIÀRIA

Descripción de la oferta de empleo

LA COMPANYIA I EL REPTE

SAC, S.A, empresa municipal de l'Ajuntament de Castelldefels, precisa incorporar Encarregat/da

En dependència directa del Cap de Servei es responsabilitzarà principalment de coordinar a l'equip de recollida de residus i neteja viària del municipi de Castelldefels.

Les seves funcions principals seran: elaborar i supervisar els quadrants diaris de servei, gestió del personal a càrrec seu, la inspecció de rutes i control de qualitat del servei, vetllar per l'acompliment de normativa interna i PRL, atenció a l'Ajuntament i resolució d'incidències, control de l'estoc del material, atenció i revisió de disconformitats/queixes del ciutadà, resolució d'incidències dels treballadors i vehicles i elaboració d'informes diaris de servei.

Requisitos del puesto

QUÈ BUSQUEM?

Busquem una persona amb titulació mínima de l'ESO o Graduat Escolar, amb domini de la llengua castellana i B2 de la llengua catalana, carnet de conduir de tipus B en vigor i que aporti una experiència mínima de 3 anys com a encarregat de serveis municipals de neteja viària i/o recollida de residus en municipis o districtes amb més de 60.000 habitants i/o volum de contractació de mínim 7 milions d'euros i/o gestió d'equips directes de mínim de 35 persones.
Oferim contractació indefinida en jornada laboral torn de matí de dilluns a diumenge (amb descanso reglamentaris) i amb una retribució salarial segons conveni + plusos.

Otros datos del puesto

Els aspirants poden consultar les bases i condicions de l'oferta a la web: www.sac.es

Les persones interessades, que compleixin amb els requisits demanats en les bases a dalt esmentades, hauran de presentar la seva candidatura:

presencialment a les oficines de SAC: · Ctra. de la Sentiu num. 17 de Castelldefels, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h.
o mitjançant el correu electrònic a la següent adreça de correu: *****@*****

El període de presentació de sol·licituds romandrà obert des del dia 24 d'octubre al 7 de novembre, ambdós inclosos.

Inscribirse a la oferta

Detalles de la oferta

Localidad
Dirección
  • 08860 - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Indefinido, media jornada
Salario
  • 30000€ - 40000€
Fecha de publicación
  • 25/10/2023
Fecha de expiración
  • 27/05/2024
Denunciar esta oferta

Cómo detectar ofertas falsas
Vacant de neteja de comunitats de veins
SERLIMKA

Tasques de neteja de comunitats de veins i oficines... residencia habitual prop de montornes del vallesrequisitos del puestoexperiencia minim un any en el sector de neteja... zona de treball: montornes, montmelo, vilanova del valles i rodalies... castella parlat i entes... otros datos del puesto-imprescindible......

Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Els documents de sol·licitud s’han de presentar en format pdf els currículums i qualsevol altra informació recollida durant aquest procés es tractarà de manera confidencial... titulació/habilitats/experiència requerides: requisit mínim: grau universitari, o titulació equivalent, en informàtica, telecomunicacions......