SOUS CHEF
Descripción de la oferta de empleo
Chef de Cuisine/Executive Chef Supervises.
Line Cooks, Stewards General Purpose.
A Sous Chef has worked very hard to get where he/she is, and a new Sous knows the real hard work is yet to come.
It is time to become a leader, a sergeant, a direct line to the Chef de Cuisine (CDC), or an Executive Chef (EC) for the line cooks.
Not only is the Sous Chef directly responsible for being proficient at every station and facet of the kitchen, but a Sous needs to know, in great detail, what it takes to make everything run smoothly and have an understanding of what the positions above them do to keep the wheels turning.
The sous chef position is one of the key positions in the kitchen.
Specific Responsibilities.
Owns service period and crew.
Able to be multifaceted with eyes on all kitchen activities.
Knows the strengths and weaknesses of line staff under supervision, knows what and when to delegate and to whom, and has set clear expectations for the finished product.
Available to a.......
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Detalles de la oferta
- TRIBE
- En toda España
- Sin especificar - Sin especificar
- Sin especificar
- 03/07/2025
- 20/01/2026
Carry out joint activities in cooperation with the chef and/or sous chef... experience as a chef de partie in hotels at least more of 1 year... would you like to be part of a professional friendly team environment where you can develop your skills as a chef de partie? we work with a large network of......
Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food andbeverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager,assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shiftmanager......
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Responsabilidades: - asistir al chef en la preparación de ingredientes y platos... seguir las instrucciones del chef y colaborar en la creación de nuevos platos... cumplir con las normas de higiene y seguridad alimentaria... dos días libres, lunes y martes... oportunidades de crecimiento y desarrollo......
Un dia es un dia sl cuenta con una posición como ayudante de cocina en prácticas para ayudar y aprender en las cocinas del catering para dar un servicio impecable y crecer con la empresa funciones: elaboración de menú diario elaboración de menú cóctel para los eventos creación de nuevos platos tipo......
Colaborar en la creación de nuevos platos y menús, aportando ideas y sugerencias al chef... resolver cualquier problema o incidencia que surja durante el servicio, asegurando la satisfacción del cliente en todo momento... buscamos a alguien con experiencia previa en un puesto similar, con habilidades......
La persona seleccionada realizará las siguientes funciones: - colaborar en la planificación del menú junto con el chef de cocina... asegurar que se cumplan los estándares de calidad establecidos por el restaurante... supervisar el funcionamiento y rendimiento de las partidas asignadas......