Ver oferta completa

EDUCADOR/A DEL SERVEI RUMB A LA FEINA A SALT

Salt - Girona

Descripción de la oferta de empleo


Acollida dels/les participants: dur a terme les primeres accions d’atenció presencial amb les persones derivades al programa que es concreten en un compromís de participació.
Acompanyament a les persones per a la definició i execució del projecte professional: realitzar accions d’atenció individualitzada (principalment) que facilitin el disseny i el desplegament d’un projecte professional propi.
Dissenyar i executar itineraris personals d’acompanyament a la Inserció, amb avaluació dels resultats.
Treballar la informació de l’entorn laboral i posar-la a l’abast dels participants a través d’accions socioeducatives i estratègies pedagògiques actives i participatives.
Acompanyament a les persones durant el procés de recerca de feina: oferir suport i assessorament als i les participants mentre realitzen accions de recerca activa de feina (tant en el marc del propi programa com a través d’autocandidatura).
Identificació de necessitats en relació al banc de recursos que s’ofereix als/les participants: analitzar quines accions grupals d’orientació i formació són més ajustades a les demandes i necessitats de les persones ateses i participar activament en el disseny d’ajustos i propostes de millora.
Programació, execució i avaluació d’espais grupals formals i no formals.
Dinamització d’accions formatives grupals tan de competències transversals com tècniques.
Coordinació i treball en xarxa amb projectes, serveis i recursos tant de l’entitat com amb les xarxes locals del territori. Experiència 1 anys. Experiència mínima d’un any en el treball educatiu amb persones en risc social.
Experiència en el disseny i acompanyament d’itineraris individuals d’orientació i inserció laboral de persones en situació o risc d’exclusió social.
Experiència en dinamització i coordinació d’activitats socioeducatives amb persones en desavantatge social.
Experiència en dinamització i coordinació d’accions formatives transversals i tècniques amb persones en desavantatge social.
Experiència en el treball amb la xarxa d’agents socials principalment els relacionat amb els serveis de la ciutat de Salt i de Girona.
Coneixement del treball per competències.
Alt nivell de coneixement de l’entorn Google Workspace.
Alt nivell d’experiència en la gestió de base de dades.
Es valorarà competències i expertesa en l’ús de tecnologies digitals per a l’èxit educatiu, la cura del benestar digital i la creació maker.. Competències / coneixements:
Habilitats comunicatives per tal d’ajustar la forma i canal de recepció i transmissió de la informació en funció del/la interlocutor/a.
Treball en equip, per tal de generar un clima de treball distès, acollidor i basat en el respecte i el protagonisme de la persona.
Gestió emocional, per tal de fer sostenible l’atenció a les persones des d’un posicionament empàtic.
Capacitat de treball per objectius, optimitzant els recursos disponibles.
Capacitat per elaborar, aplicar i avaluar plans de treball (individual i grupal) en la intervenció socioeducativa acord amb les necessitats detectades.
Capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com amb les xarxes locals dels territoris.
Capacitat de dissenyar, executar, avaluar i fer seguiment d’accions socioeducatives i itineraris d’acompanyament a la inserció laboral i social per persones en risc social.
Capacitat per a la gestió i organització d’itineraris d’acompanyament laboral.
Capacitat, coneixements i autonomia resolutiva davant d’imprevistos i incidències, mediació i resolució de conflictes. català (parlat c1 - d.funcional, escrit c1 - d.funcional)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Casal dels Infants
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 2000€ - 2000€
Fecha de publicación
  • 08/04/2024
Fecha de expiración
  • 07/07/2024
Educadora infantil ingles
Marga marín

Buscamos a una educadora infantil nativa idioma inglés de lunes a viernes por las mañanas para ser titular de clase, con contrato fijo e indefinido requisitos del puesto titulación educadora infantil (1er ciclo), con idioma inglés, nativa o titulación... contrato de lunes a viernes por las mañanas......

Educadora canina para educación de cachorros en madrid
NOBLECAN Adiestramiento canino

Requisitos del puesto imprescindible tener carnet de conducir y vehículo propio... ofrecemos trabajar en una empresa sólida, una estabilidad laboral, un volumen de trabajo mensual estable e interesante retribución económica en función de la experiencia y de la valía... estamos en búsqueda activa de una......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Es valorarà competències i expertesa en l’ús de tecnologies digitals per a l’èxit educatiu, la cura del benestar digital i la creació maker amb infants... realització i supervisió de la programació i de les accions educatives a partir dels objectius establerts... requisitos del puesto titulació universitària......

Educador/a pel servei Centre Obert Infantil a Badalona
Casal dels Infants

Es valorarà competències i expertesa en l’ús de tecnologies digitals per a l’èxit educatiu, la cura del benestar digital i la creació maker amb infants... realització i supervisió de la programació i de les accions educatives a partir dels objectius establerts... requisitos del puestotitulació universitària......

Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

De la sentiu num... 17 de castelldefels, de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 h... otros datos del puesto els aspirants poden consultar les bases i condicions de l'oferta a la web: www... la companyia i el repte sac, s... les seves funcions principals seran: elaborar i supervisar els quadrants diaris......

Escola Infantil
Escola Infantil

Creativa en la propuestas didácticas... requisitos del puestocapacidad de trabajo en equipo... estamos preparando el próximo curso 2023-2024, por lo que estaríamos interesadas en una educadora infantil en el aula de i1 de co-tutora con dominio del inglés como lengua vehicular de la escuela junto con......

COMERCIAL
EVARE

De dilluns a divendres... requisitos del puestoimprescindible català i castellà... empresa de roba de feina i reclams publicitaris, amb anys d´experiència en el sector i ubicada a arenys de munt, busca ampliar l´equip comercial... el lloc de treball constisteix en la captació de nous clients, vendes......

Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Coneixement del entorn linux... horari de treball flexible per a la conciliació de la vida laboral i familiar... per a més informació sobre la unitat ispic visiteu https://www... una carta de presentació on consti la motivació del candidat/a... requeriments de la convocatòria investigo de l’agaur a l’inici......

BUSINESS ANALYST
COSTA BRAVA FOODS

Funcional)competències / coneixements: dynamicsdisponibilitat de vehiclecondicions del lloc de treballcontracte laboral indefinitjornada completaaltres beneficis: salario negociable en función experiencia horario flexiblerequisitos del puesto• educational background in business administration or industrial......

MONITOR/A DE LLEURE
Sortim educacio i lleure sl

Feina entre setmana... de dilluns a divendres... de dilluns a dimecres, de dimecres a divendres... tasques com a monitor/a per a colònies escolars a cases de colònies i càmping... busquem monitors/es i coordinadors/es de lleure per fer colònies durant la temporada escolar de l'abril al juny a diferents......