Ver oferta completa

TÈCNICS/TÈCNIQUES COMERCIALS EN INSTITUCIONS FINANCERES

Lleida - Lleida

Descripción de la oferta de empleo

AGENTS COL.LABORADORS/ES: Es requereix persona amb experiència en banca amb perfil comercial tant a nivell particular com d'autònoms, petites empreses... Jornada de dedicació completa i amb ganes de créixer professionalment. Es precisa: capacitat de lideratge del seu equip; disponibilitat geogràfica de 50-75 km i disposar del carnet de conduir B1 i vehicle propi.
Funcions del lloc de treball:
- Per gestionar una agència que ja estigui funcionant a la província de Lleida
- Per gestionar l'equip que la composa per tal de funcionar com a agent col·laborador/a de l'entitat bancària amb la seva imatge i comptant amb tot l'equip humà i tecnològic de la pròpia entitat.

Experiència 6 mesos. Experiència en banca amb perfil comercial a nivell de particulars i d'empreses (autònoms, petites empreses...). Competències / coneixements: -MIFID: Assessoria financera en matèria d'inversions.
- LCCI: Assessoria en crèdits immobiliaris Disponibilitat de vehicle: automòbil, Disponibilitat per viatjar, Permisos de conduir: b. espanyol (parlat superior, escrit superior), anglès (parlat elemental, escrit elemental), català (parlat superior, escrit superior)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Oficina de Treball del SOC
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 2000€ - 2000€
Fecha de publicación
  • 22/05/2024
Fecha de expiración
  • 20/08/2024
Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

T’oferim desenvolupar-te en un entorn científic d’excel·lència... es valoraran positivament aquestes habilitats, encara que no obligatòries:- bona formació en matemàtica... no haver tingut relació contractual o participació en projectes de recerca amb el cttc en el termini dels 6 mesos immediatament......