Ver oferta completa

SUPORT SELECCIÓ DE PERSONAL - GIRONA

Girona - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Plataforma Educativa agrupa 10 entitat s d'iniciativa social sense à nim de lucre que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb menys recursos i en situació de risc.
La xarxa d'entitats que en formen part compta amb més de professionals repartits en més de 150 serveis arreu de Catalunya.
L'activitat de les entitats de la xarxa Plataforma Educativa es centra en.
Atendre a la infà ncia i joventut en situació d'exclusió social.
Millorar l'autonomia de persones amb discapacitat intel·lectual.
Millorar l'ocupabilitat i la inclusió sociolaboral de diferents col·lectius.
Acompanyar a infants i famálies amb serveis terapèutics i treball comunitari.
Fomentar l'economia verda i circular des d'una cooperativa de serveis.
Defensar els drets humans i potenciar el desenvolupament humà  sostenible en projectes de cooperació internacional.
Fomentar la participació i el voluntariat.
Si el que t'agrada és reclutar talent i penses que amb la teva feina pots ajudar en l' atracció i selecció de perfils professionals que encaixin amb les oportunitats laborals del grup d'entitats, aquesta oferta és per a tu! Per què treballar al grup d'entitats Plataforma Educativa com a tècnic/a de selecció? Tindrà s l'oportunitat de fer brillar la teva passió per la selecció de professionals incorporant talent als serveis de l'entitat amb centres de treball a tot Catalunya.
Formarà s part d'un equip de reclutament i selecció amb qui podrà s compartir estratègies i accions de marca ocupadora per atraure les millors candidatures de l'à mbit social.
Tindrà s llibertat per innovar i aportar millores en l'avaluació de l'encaix de candidatures i lloc de treball.
Treballarà s de manera molt propera amb les direccions dels serveis de cada territori gaudint d' autonomia per gestionar els processos de selecció i liderant-los de manera conjunta per tal de garantir l'èxit del procés.
Què et farà  triomfar? Tenir formació de grau en l'à mbit de les ciències socials.
I si és el cas, formació especáfica en recursos humans.
La teva experiència en reclutament i selecció de personal i, en la gestió de diversos processos de selecció de manera simultà nia.
Els teus coneixements en inbound recruiting i selecció per competències.
L'anà lisi, la capacitat i l'actitud per solucionar problemes.
La teva capacitat de planificació i autonomia.
Què farà s? La teva missió principal serà  gestionar processos de reclutament i selecció de llocs vacants i generar borses de treball de professionals disponibles.
Com ho farà s? T'encarregarà s d'analitzar la demanda de personal de cada servei i de definir el perfil professional i competencial a cercar.
Farà s la redacció, publicació i difusió de les ofertes a través del portal de feina de l'entitat i publicant a portals professionals especáfics i borses locals de cada territori.
Realitzarà s la gestió de les ofertes i les candidatures inscrites a cada oferta amb l'ATS.
Farà s el seguiment de les candidatures que s'inscriguin a portals externs redirigint-les al portal propi.
Portarà s a terme l'avaluació de les candidatures i el seu encaix amb la vacant oferida mitjanà§ant proves, testos i entrevistes de selecció per competències.
Facilitarà s candidatures finalistes a les direccions de serveis i les acompanyarà s a escollir la persona que més s'ajusti al lloc de treball.
Participarà s aportant millores i novetats en els processos de selecció en coordinació amb l'equip de selecció, les persones referents de recursos humans de les diferents entitats i el responsable del departament de selecció.
Què obtindrà s? Un contracte temporal de maig a octubre a 37'5 hores setmanals.
Un sou de  € bruts anuals.
Treball hábrid amb centre de treball a Girona.
Com serà  el procés? Et contactarem en una primera trucada on t'explicarem amb més detall l'oferta i parlarem de les teves motivacions i expectatives.
Si t'interessa, et farem arribar un test i una prova tècnica per valorar el nostre encaix Et reunirà s en una entrevista en lánia amb la companya de l'equip de selecció referent d'aquesta vacant.
La segona entrevista serà  amb la persona responsable de recursos humans al territori.
Si valores treballar en una empresa amb valor social i tens ganes de sumar per atraure més i millor talent per continuar augmentant la qualitat de l'atenció a través dels equips, t'estem esperant, inscriu-te a l'oferta! Horari.
dilluns a divendres de 8h a h Incorporació.
fins el  
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Treballa a Plataforma Educativa
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 22/04/2024
Fecha de expiración
  • 21/07/2024
Operador plataforma elevadora móvil de personal personal
Transgruma, s.a.

Prestación de servicio de calidad y profesionalidad... formación necesaria tanto para plataforma elevadora de personal como para el manejo de otros equipos de elevación... polivalencia y don de gentes... descripción del puesto y funciones: serás el operario responsable del manejo de la plataforma elevadora......

ASISTENTE PERSONAL AUTISMO
Conselleria igualdad

Mes de vacaciones retribuidas... busco asistente personal p... contrato laboral indefinido por cuenta ajena en el convenio de asistencia de hogar, a través de la prestación de asistencia personal concedida por conselleria... carnet de conducir y vehículo propio... técnico en cuidados auxiliares de enfermería......

Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Coneixement acadèmic de l’anglès... data d’inici del contracte: 16 de abril de 2024... a més, si s’adquireix el títol de doctor, hi ha promoció de la trajectòria professional dintre de la carrera acadèmica de postdoc... la unitat de recerca ispic disposa d’equips de laboratori moderns, que inclouen diversos......

SELECCIÓN DE PERSONAL SEDE CENTRAL EN MADRID
GESNAER CONSULTING, S.L.

Requisitos del puestoexperiencia previa en desarrollo de funciones de selección de personal... manejo de paquete office... estamos buscando una persona para cubrir un puesto de selección de personal, que tenga experiencia previa en selección de personal... otros datos del puestoofrecemos contrato indefinido......

Entrenador personal y Monitor de actividades dirigidas.
Arima Hotel & Spa

El concepto de foresta nace fundamentalmente para completar y equilibrar la salud de nuestros clientes... queremos que sea una persona enfocada a la excelencia y atención al cliente, capaz de adaptarse a las exigencias del puesto, de perfil humilde y perseverante y que tenga actitud ¡yes i can!, con......

Personal de limpieza Quintanilla de Onésimo
empresa de servicios en Valladolid

Se precisa cubtrir puesto de limpiador/a en una residencia ubicada en la localidad de quintanilla de onesimo... jornada de 7h diaria en turnos m+t comienzo inmediato... se requiere personal con disponibilidad e lunes a domingos y festivos con los descansos por ley... requisitos del puestopersona responsable......

Técnico electromecánico industrial- Olot- Girona
Sicma21

Funciones · velar por el funcionamiento de los sistemas eléctricos y neumáticos · mantenimiento correctivo, preventivo e inspección · propuestas de mejora aplicando acciones de su especialidad · interpretación de planos, mecánicos, hidráulicos, neumáticos · esquemas eléctricos · experiencia en mantenimiento......

Personal para sala y cocina
Bodega casal fuentes

Se necesita personal para sala y cocina, meses de julio agosto y septiembre en o grove... se valora experiencia......

PERSONAL AYUDA A DOMICILIO
INSODYSA, MÁLAGA (admin@insodysa.com)

Centro especial de empleo en málaga precisa de personal en sector de ayuda socio sanitario y/o ayuda a domicilio, con curso realizado de 600 horas y con discapacidad igual o superior al 33% reconocida por la junta de andalucía y vehículo propio... requisitos del puesto- tener una discapacidad acreditada......

Personal de tienda / diseño gráfico
Gráficas escobar

Posibilidad de empleo indefinido... buen ambiente de trabajo... se precisa personal de tienda con experiencia en diseño gráfico y atención de cara al público para trabajo presencial en collado villalba... es necesario conocimientos de adobe illustrator, adobe photoshop y paquete office......