Ver oferta completa

ENGINYER/A TECNIC

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

- Desenvolupar i/o supervisar manteniments/deteccions de protecció contra incendis, check-list, informes de manteniment de protecció contra incendis.
- Realitzar serveis de manteniment, assisstencia técnica i posta en marxa per a serveis de manteniment i detecció de protecció contra incendis.
- Detectar noves necessitats dels clients (correctius en SAT i/o ampliacions d'instal.lacions de protecció contra incendis).
- Realitzar la gestió documental i técnica de serveis de mantenimient al client.
- Realitzar pressupostos d'instal.lacions contra incendis.
- Funcionament i control de programació de centrals i sistemes de detecció d'incendis.
Experiència 1 anys. Coneixements técnics en serveis de manteniment i instalació de protecció contra incendis; coneixement del funcionament i control d'equips de protecció contra incendis.
Funcionament i control de programació de centrals i sistemes de detecció d'incendis.. Competències / coneixements: Es valorarà formació específica del sector de protecció contra incendios. Permisos de conduir: am. català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat), espanyol (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Empresa Sector Seguretat
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 03/04/2024
Fecha de expiración
  • 02/07/2024
Agente Comercial autónomo/a
BeValue

Buscamos un/a agente comercial autónomo para la venta de coaching y programas de formación y desarrollo de líderes y equipos en las empresas... equipo de más de 40 psicólog@s y coaches a nivel internacional... innovamos y nos adaptamos al mercado constantemente... ¡te estoy buscando! ¿eres tú? en bevalue......

TÉCNICO/A ESPECIALISTA EN FABRICACIÓN MECÁNICA
RAS INTERIM

O cfgs en fabricació mecànica o similar... o salari en funció de l'experiència demostrada... estem buscant un/a tècnic/a especialista en fabricació mecànica per a una empresa dedicada al disseny i fabricació de peces a la zona del ripollès... ¿quines seràn les teves responsabilitats? en dependència del......

Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Cat/job/call-47-2023-1-placa-de-personal-tecnoleg-en-el-marc-del-programa-investigo-ispic-200057tg5/ qui sóm?el centre tecnològic de telecomunicacions de catalunya (cttc) és una institució de recerca del sector públic sense ànim de lucre dedicada a activitats de recerca fonamental i aplicada, centrada......