Ver oferta completa

ENGINYER D’AVANTPROJECTES

Descripción de la oferta de empleo

Empresa fabricant de maquinària industrial situada a Igualada selecciona per a incorporar al seu departament d’Avantprojectes i ofertes un/a ENGINYER/A MECÀNIC per a realitzar tasques a nivell de desgloç de maquinaria i projectes i confecció de costos per tal de poder realitzar pressupostos i ofertes als clients.
També participarà en les reunions tècniques per tal de preparar la millor solució tècnica en cada cas i per a cada client, calcular-ne els costos.
Busquem una persona amb formació a nivell d’enginyeria tècnica mecànica, amb experiència en tasques d’oficina tècnica preferiblement a nivell de maquinària i automatismes i un nivell mig d’anglès.
Oferim un lloc de treball estable, horari partit flexible entre les 8h i les 18h de dilluns a divendres i una retribució econòmica que es negociarà individualment amb cada candidatura (orientativament al voltant de 30K-35K €bruts anuals negociables).
Les persones interessades hauràn d’enviar un curriculum vitae a indicant la referència ENG-AVANT
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 26/04/2024
Fecha de expiración
  • 25/07/2024
Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Es busca un(a) enginyer(a) altament motivat/motivada i qualificat/qualificada per dur a terme activitats de suport i d’investigació sobre una plataforma experimental amb la que es podrà avançar amb les comunicacions sense fils amb múltiples antenes i explorar els beneficis de l’ús de intel·ligència artificial......