Ver oferta completa

ENCARREGAT DE BOTIGA

Viladecans - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Encarregat de botiga
Et motiva un dia de feina on tu gestiones el teu negoci amb feines interessants i desafiadores? T'agradaria formar part d'una xarxa professional gran i supervisar persones, productes i vendes?
El nostre Flagshiip Outlet ubicat a JACK & JONES VILADECANS THE STYLE OUTLET està buscant un nou@ STORE MANAGER qui treballarà juntament amb el nostre Àrea Manager Rubén i equip per garantir l'èxit de JACK & JONES.
JACK & JONES
Creiem que els nostres equips són l'essència del nostre negoci i, com STORE MANAGER, estaràs molt involucrat en el desenvolupament del nostre personal i en el funcionament de les nostres botigues.
Gran part del nostre èxit els devem al nostre personal ia la capacitat de saber dirigir un bon negoci.
Personalitat
Ets independent, orientat a resultats, tens un enfocament estructurat per al treball i la mentalitat guanyadora. Per a nosaltres és important que prenguis la iniciativa, et centris en les solucions en lloc dels problemes i motives al teu equip d'aquesta manera. L'èxit el creen els esforços i els del teu equip.
Habilitats
• Lideratge enfocat en creixement i valors
• Valorem tenir experiència a Retail, així com coneixements en idiomes
• Bona visió per als negocis i estar acostumat a l'ús de KPI's
• Un gran venedor que pren la iniciativa i n'és un exemple per a l'equip
• Inspires i motives la teva gent a donar-ho tot
Oferim
• Un lloc de treball juvenil i dinàmic que garanteixi el creixement personal.
• L'oportunitat d'una carrera a una cadena Retail líder amb més de 1.000 botigues a tot el món
• El propòsit és endur-te més lluny personalment i professionalment
• A més, sí que tens facilitat amb l'anglès podràs formar part d'una Programa Internacional per impulsar la teva carrera.
• Un salari que reflecteix la teva responsabilitat i capacitat per generar creixement.
• Beneficis com ara descomptes en compres de la nostra botiga.
• Formaràs part del nostre programa de capacitació nacional adreçat a Stores Managers.
T'interessa? Si això ha captat el teu interès, ens encantaria saber de tu. Si us plau, envieu la vostra sol·licitud a través del Portal d'Ocupació de Bestseller. Truquem als candidats de manera contínua i ens reservem el dret de retirar l'anunci quan es trobi el candidat adequat. Proporcionem igualtat d'oportunitats per a tothom, independentment del gènere, edat, ètnia, origen nacional, orientació sexual, discapacitat o antecedents religiosos, mentre creem un ambient apoderador on les persones poden prosperar i desenvolupar-se. Per obtenir més informació, visiteu www.about.bestseller.com.
SOBRE JACK & JONES
JACK & JONES és moda d'alta qualitat per a joves. Fundada el 1990, JACK & JONES és la unitat de negoci més gran dins de BESTSELLER i és el retailer de moda masculina més gran d'Europa, amb més de 1000 botigues. Amb els texans com a negoci principal, JACK & JONES enriqueix l'herència de la roba de texans autèntica en respectar la història i centrar-se en tractaments i dissenys innovadors. JACK & JONES cobreix moltes facetes de l'armari d'un home. Des de la seva joventut fins a la necessitat de clàssics atemporals, la marca porta un món de germanor, diversió i bones vibracions en tots els seus dissenys. I des del 2017, JACK & JONES ha ampliat la seva cartera de marques amb JACK & JONES PLUS, JACK & JONES JUNIOR i JJXX.
JACK & JONES és part de la companyia de moda mundial BESTSELLER. Per obtenir més informació, visiteu www.jackjones.com o www.bestseller.com.
APPLY HERE
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • JACK & JONES
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 23/04/2024
Fecha de expiración
  • 22/07/2024
Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

Requisitos del puesto què busquem? busquem una persona amb titulació mínima de l'eso o graduat escolar, amb domini de la llengua castellana i b2 de la llengua catalana, carnet de conduir de tipus b en vigor i que aporti una experiència mínima de 3 anys com a encarregat de serveis municipals de neteja......