CHEF DE PARTIE - RAH BAR (SEASONAL)
Descripción de la oferta de empleo
• The given handbook with the rules and responsibilities are followed strictly.
• Ensure all important information is communicated with the direct supervisor.
• All HACCP standards are followed and improved consistently.
• All guest requests will be handled with care and accommodated where possible.
• Maintain the highest levels of personal hygiene and always grooming, as per standard.
• Assists the Senior Chef de Partie and Sous Chef to lead the Team in the assigned area.
• Consistently train the Subordinates, to ensure the standards are maintained.
KEY DUTIES AND RESPONSIBILITIES • Ensures the quality levels of kitchen production and presentation are always maintained at their highest level.
• Ensures that all mise-en place is correctly prepared before commencing service.
• Demonstrates excellent product knowledge of all food and special functions held at the resort.
• Participates in the service of any special functions or events organized by the resort.
• Establi.......
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Detalles de la oferta
- One&Only
- En toda España
- Sin especificar - Sin especificar
- Sin especificar
- 20/07/2025
- 05/01/2026
Carry out joint activities in cooperation with the chef and/or sous chef... experience as a chef de partie in hotels at least more of 1 year... hotels in austrian alps: vorarlberg, tirol, kärnten, steiermark, salzburg type of contract (contract period): seasonal or permanent, depending on the hotel......
Supervisar el servicio en el bar... dirigir, motivar y formar al personal de bar... fomentar la venta de productos y promociones del bar... seleccionamos un/a responsable de bar para empresa del sector hostelería ubicada en can pastilla... la persona seleccionada realizará las siguientes funciones: -......
Planta baja: 42 m2 bar 10 m2 zona de trabajo 5 m de barra 8 m2 cocina completa... ¿tienes experiencia en hostelería y buscas un cambio de vida?en fuentearmegil (soria) buscamos a alguien que quiera gestionar el bar del pueblo... ideal para pareja con ganas de emprender en hostelería y vivir en un entorno......
Indispensable seriedad, disposición y experiencia... inscribirse sólo si realmente están interesados en la oferta... camarero/a para próxima incorporación... también pueden entregar cv en mano en el local de olmos... vinoteca con barra de pintxos en el centro de a coruña, victoria......
Cocinero/a para cubrir vacante en local de pintxos en centro de a coruña... pueden entregar cv en mano en olmos 23 bajo, a coruña... buscamos una persona con ganas de trabajar y con experiencia en la cocina... elaboración de pintxos estilo barra país vasco... incorporación inmediata......
Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food andbeverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager,assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shiftmanager......
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Responsabilidades: - asistir al chef en la preparación de ingredientes y platos... seguir las instrucciones del chef y colaborar en la creación de nuevos platos... cumplir con las normas de higiene y seguridad alimentaria... dos días libres, lunes y martes... oportunidades de crecimiento y desarrollo......