Ver oferta completa

ADMINISTRATIU D’OBRA

Sabadell - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Carnet de Conduir cotxe L'oferta de feina es basa a executar tasques administratives relatives a la gestió de les obres de construcció, desenvolupant del registre, procés, arxiu i transmissió de la informació a l’oficina.
ls requisits són:-Aplicar les tècniques de comunicació i d'arxiu.-Conèixer les tècniques administratives de l’oficina.-Conèixer les característiques i peculiaritats del sector de construcció.
tipus i fases d'una obra, oficis intervinents, materials de construcció etc.-Col·laborar en l'administració tècnica de l'obra.
mesuratges, pressupostos, certificacions, contractes d'obra, control de qualitat, control de costos, organització i planificació d'obres.-Persona organitzada.-Domini de softwares.
PROJECT, PRESTO i Paquet OFFICE, molt valorable el coneixement d'AUTOCAD.-Perfil polivalent que tingui la capacitat de desenvolupar diferents tasques relacionades amb l'ocupació.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • COPAVI
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 29/04/2024
Fecha de expiración
  • 28/07/2024
Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Aquest és un reconeixement al compromís de l’institut per desenvolupar una estratègia de recursos humans per a investigadors (hrs4r), dissenyada per alinear les pràctiques i els procediments amb els principis de la carta europea de l’investigador i el codi de conducta per a la contractació d’investigadors......