Ver oferta completa

1 PSICÒLEG/OGA ESPECIALISTA EN PSICOLOGIA CLÍNICA

Descripción de la oferta de empleo

EL CONSORCI CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ, per l’Àrea de Salut Mental Infanto-juvenil, ofereix.
Descripció del servei.
L’equip de salut mental infantil i juvenil de la Corporació Sanitària Parc Taulí dona atenció integrada a tots els nens i adolescents amb trastrons mentals o en situació de risc des del moment en que es detecta i amb continuitat assistencial amb dispositius sanitaris, educatius i socials de la comunitat.
El nostre model d’atenció és basicament comunitari, tenim atenció ambulatòria, en dos CSMIJs, un programa de suport a l’autisme a les escoles (AIS i SIEIS) i suport a la pataologia mental greu a l’escola en el programa MAPA.
També hem desenvolupat el programa salut i escola, amb el elements de prevenció com és la web MIND-U i la formació que donem a EAPS, orientadors i mestres.
Disposem també de programes específics al CSMIJs.
programa d’autisme (TEAm i tres unitats funcionals d’autisme), primers episodis psicòtics (PEPs), TCA, Malalties Minoritàries, SAF, consum de tòxics en adolescents i el programa de suport a la DGAIA.
Disposem d’una planta d’hospitalització per psiquiatria infantil i hospital de dia de salut mental infantil i juvenil que s’ampliarà aquest any amb un programa específic per a pacients amb Transtorns de la Conducta Alimentària.
Som un equip majòritariament jove i motivat, on la docència i la investigació formen part del nostre dia a dia.
Estem integrats en un Hosptial Universitari amb una Unitat Docent de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Fromem part de la Unitat Docent Multiprofessional en Salut Mnetla en la que tenim la responsabilitat en la formació específica infanto-juvenil de metges, psicòlogs i infermers en formació, tan del nostre hospital com d’altres hospitals de Catalunya.
Requisits.
Títol de llicenciatura/grau en Psicologia.
Títol d’especialista en Psicologia Clínica.
Nivell de català C1.
Es valorarà.
Curriculum vitae.
Formació continuada en atenció a la salut mental en infanto-juvenil.
Experiència en salut mental comunitària.
Experiència clínica en psicologia infantil.
Capacitat per col·laborar amb els diferents dispositius de l’entorn de Salut Mental Infanto-Juvenil, addiccions, recursos acadèmics, recursos comunitaris de salut i socials.
Capacitat de treball en equips multidisciplinars, de comunicació i empatia vers els usuaris, els familiars i els professionals.
S’ofereix.
Incorporació immediata i amb vinculació estable * a l’equip de treball del servei de Comptabilitat de Costos del Consorci Corporació Sanitària Taulí.
* La persona seleccionada es vincularà laboralment mitjançant un contracte de substitució pel termini imprescindible fins a la cobertura reglamentària i definitiva de la plaça vacant (antics interinatges) o, transitòriament, altres modalitats que en dret siguin possibles, mantenint la condició d'interí fins a la resolució del procés públic de convocatòria que s’efectuarà de conformitat amb la DA 4ª del RDL de mesures urgents per a la reforma laboral.
Les condicions laborals són les establertes en el III Conveni SISCAT, amb jornada completa en torn de matí i tarda.
Procés de selecció.
Les condicions generals d’aquesta convocatòria es regiran pel què recull el present anunci i amb els procediments que es detallen a les bases tipus de convocatòria per a ocupació de places vigents, que es poden consultar al web de l’entitat www.
auli.
at.
D’acord amb el Codi de Selecció i Vinculació vigent, les persones candidates se sotmetran a les proves següents.
Valoració curricular (valoració de mèrits d’acord amb els ítems de l’apartat es valorarà i amb les corresponents acreditacions, llevat de l’experiència interna que s’acreditarà d’ofici).
Entrevista personal (pels professionals sense experiència interna) o valoració directiva.
Prova psicotècnica Es podran afegir les proves competencials que es considerin necessàries per valorar la idoneïtat de les candidatures, en el marc de l’establert al vigent Codi de Selecció i Vinculació.
En ares als principis d’economia processal i celeritat del procés, també es podran reduir les fases del procés de selecció en funció de la ràtio de candidats amb compliment dels requisits de la present oferta.
En compliment de la LISMI, el Consorci, tindrà en consideració la reserva per a les persones candidates que acreditin una discapacitat igual o superior al 33%, sempre que siguin idònies per al desenvolupament de les funcions a cobrir.
Documentació i inscripció.
Documentació.
Caldrà adjuntar en el moment de la inscripció els següents documents en format PDF.
1.- Curriculum vitae.
2.- Titulació acreditativa del requisit.
3.- Acreditacions formatives.
4.- Experiència laboral (caldrà acreditar-la mitjançant certificats de serveis prestats en entitats alienes al centre).
La no presentació de la documentació requerida pot comporta l’exclusió de la candidatura a la convocatòria.
Informació.
Per a consultes en relació a aquesta convocatòria, us podeu adreçar a indicant el número de referència d’aquest anunci.
Data de termini.
Fins al 10 d’abril de .
Codi de plaça.
Requisits Per participar en aquest procés es imprescindible presentar la documentació en el termini i forma establerts.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 27/03/2024
Fecha de expiración
  • 25/06/2024
Médico especialista en neumología para Clínica en Francia
Cabinet APPEL MEDICAL SEARCH

Intégré(e) à une équipe constituée de 2 médecins pneumologues, vous avez une activité libérale de consultation et d'hospitalisation pour un service d’une vingtaine de lits... autres atouts : * rémunération d'environ 120 000 € /an à ce jour* pas de rachat de patientèle* un plateau technique moderne et......

1 Formador informática y 1 Formador mozo de almacén
Sinergia team & training sl

Inicio 28/02 en barcelona competencias digitales 60h de lunes a viernes 9:30-13:30h del 4/3-22/3 auxiliar de almacen 60h de lunes a viernes de 9:30-13:30h del 26/02-19/03 en vilafranca del penedes otras formaciones en breve... contrato laboral o autonomo con pago por precio/hora requisitos del puesto......

Directora de Clínica
Instituto Médico Láser

Requisitos del puestoqué buscamos experiencia previa de 3 años como directora/gerente de una clínica en la industria de la salud/estética... desarrollo de negocio y ventas ejecución de la estrategia de marca para impulsar los resultados de la clínica a través del uso de los kpi’s establecidos, con......

ASESOR/A COMERCIAL CLINICA DENTAL
Institut Bucal

Experiencia de atención al cliente de al menos 1 año... entre sus funciones destacamos:• planificación, seguimiento y control de los principales indicadores de clínica... requisitos del puestorequisitos: grado en empresariales, administracion y direccion de empresas experiencia previa como responsable......

COORDINADOR/A CLINICA DENTAL Y VENTAS
Institut Bucal

Velamos por la calidad, la excelencia en la atención del paciente seleccionamos para una clínica dental en barcelona, un delegado de venta/coordinador con 2 años de experiencia como coordinador/a previa en clinica dental... • análisis y control de datos económicos (ingresos, gastos, compras) • gestión......

Recepcionista para clínica
Clínica privada de psicología y psiquiatría

Duración: 1 mesrequisitos del puestoexperiencia en el puesto... estamos buscando recepcionista con experiencia para cubrir una vacante de sustitución por vacaciones en una clínica privada de psiquiatría y psicología en madrid (distrito retiro)... funciones: recepción de llamadas, gestión de citas/agendas......

Director clinica dental
Clinica dental Verdaguer

Director para clinica dental privada en la zona de barcelona, muy buenas condiciones y posibilidad de trabajar en un gran ambiente y obtar a tener unos ingresos edlevadosrequisitos del puestoimprescindible experiencia demostrable de mas de 1 año como director o asesor en clinica dental......

Auxiliar de clínica ginecológica
Clínica espinosa

Buen manejo de excel y word conocimiento a nivel usuario de erp de gestión de clínica... citación, recepción y coordinación: atender llamadas telefónicas, programar citas, recibir a los pacientes en la clínica y coordinar las actividades diarias... ubicación: valencia resumen del puesto: el auxiliar......

Comercial y gestora de contactos en clínica estética
Almela salud sl

Importante clínica de adelgazamiento, cirugía y medicina estética con más de 30 años de experiencia ofrece 1 puesto de comercial / gestora de contactos en nuestro centro en madrid capital (zona avda... la gestión consiste en cualificar los contactos recibidos, contactar con ellos, darles una información......

Veterinario para clínica de pequeños animales
CLINICA VETERINARIA AQUANATURA

Clinica veterinaria de nueva creación en barcelona, necesita veterinario/a generalista con demostrada experiencia en perros y gatos (se valorará exóticos) para trabajo en clínica... jornada laboral completarequisitos del puestoexperiencia en veterinaria pequeños animales, cirugías, dominio de diagnóstico......