Administrativa/ intérprete de idiomas

Haj*** ***** (XX años)
Intérprete de idiomas Official en Seprotec
Institut LA SARRETA
Barcelona,
Barcelona
Este candidato esta dispuesto a trasladarse
|
Experiencia
Intérprete de idiomas Official
Seprotec
jul 2017 - mar 2018
Hago interpretaciones oral y escritas, de una lengua a otra en diferentes entidades publicas y privadas, como por ejemplo: En los juzgados, juzgados de guardia, hospitales, comisarias, ayuntamientos, aeropuertos, escuchas de policías, asisto en presentaciones de congresos a nivel nacional y internacional, estar en las reuniones de empresas privadas, conferencias, mi trabajo es facilitar la comunicación entre varias personas a la vez oral y escrita.
Administrativa
Mutua de Terrassa
sep 2016 - dic 2017
Gestionant les trucades tant internes com externes, atenció als pacients en directe, donar cites, programa proves amb els especialistes, fer llistes del material que falta en tot el centre, organitzar agendes domiciliades de dos megtes, reservar ambulàncies a gent que no pudia presentar-se n el ceentre etc...
Traductora
Gabinet d' advocats
ene 2016 - ago 2016
Vaig treballar com a traductora sènior de l'oficina de Dret de Barcelona. El meu paper consistía a traduir al 100% les comunicacions legals i escrites entre la forma jurídica i els clients, que incloïen departaments governament i altres ministres. Vaig assistir a reunions amb client, gestionant les comunicacions verbals per Telèfon, reunions presencials i documentació. La traducció es va proporcionar en un barreja d'idiomes que inclouen principalment el català, Castellá, l'àrab i el francés.
ADMINISTRATIVA/ RECEPCIONISTA
RUBINETTE, SAS
jun 2014 - mar 2015
Realitzant les tasques del departamet de Recursos Humans, (fer nomines, donar d'alta i baixa a la seguretat social,acomiadament de personal...), presentació d'informanes al responsable de recursos humans. Les principals responsabilitats inclouen la gestió del reclutament, la sortida i lal entrada dels empleats, la investigació dels greuges dels empleats. Gestionar els registres del departament de comptavilitat, factures, assentaments, ordres de compres i la reconciliació.
Formación
Formació professional de grau superior
Institut LA SARRETA
sep 2015 - jun 2017
És un cicle de administratiu que desssarollar varies funcions. En el àmbit de administraticó. 
Idiomas
Àrabe - Natiu
Castellà - Molt avanzat
Catalá - Molt avanzat
Francés - Mitjá
Otros datos
Carnet de condiur i disponibilitat de viatjar
Els meus hobbies:
 
Llegir escriure poemes en àrab.
Conèixer noves cultures.
Currículums relacionados