Ver oferta completa

TÈCNIC/A DE RECERCA DEL CMCIB (REF.: )

Descripción de la oferta de empleo

DESCRIPCIÓ DE L'OCUPACIÓ L'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, busca un/a tècnic/a de recerca per al CMCiB.
ES REQUEREIX Estar en possessió d'un cicle formatiu de grau superior en sanitat animal, tècnic veterinari o de formacions i/o experiència similars.
Tenir disposició per treballar amb models animals de diferents espècies i mides, models anatòmics humans, així com diferents nivells de biocontenció, incloent nivell 1, 2 i 3.
Tenir disposició per treballar en equip.
Es valorarà experiència prèvia en treball amb models animals en àmbit de la salut animal i especialment en el camp de la cirurgia i la recerca.
Es valorarà estar en possessió de l'acreditació per a treballar amb animals d'experimentació, funcions a, b i c.
Es valorarà l'acreditació d'experiència o coneixements en la organització i preparació dels espais, de l'equipament, de l'instrumental o dels materials necessaris per a les activitats quirúrgiques i de recerca pre-clínica.
Es valorarà acreditar un bon nivell d'anglès parlat i escrit.
FUNCIONS Les tasques a portar a terme són.
Actuar com a tècnic/a de la unitat de cirurgia avançada, unitat de biocontenció i/o unitat de bioseguretat.
Participar en l'adequat manteniment de les instal·lacions, (ordre, neteja i desinfecció), els laboratoris, quiròfans experimentals, els equips i els materials.
Tenir cura dels animals allotjats, incloent la neteja i alimentació, l'administració de tractaments, la preparació pre i post quirúrgica i la participació en estudis de recerca.
Participar en els processos de logística de materials i equips, així com els processos d'esterilització de material.
Seguir les normes de bioseguretat i de la llei prevenció de riscos laborals amb el correcte us dels EPIS i processos de desinfecció i descontaminació.
Actuar com assistent en projectes de recerca o activitats formatives, atenent als usuaris i clients del CMCiB.
Participar en els processos de logística de materials i equips, així com els processos d'esterilització de material.
Actuar com instrumentista del material quirúrgic, encarregant-se de la neteja, esterilització i preparació del material, instrumental i equipaments dels quiròfans i laboratoris.
Treballar seguint les normes de qualitat definides per les bones pràctiques de laboratori.
Documentar i enregistrar la informació relacionada amb les activitats del CMCiB.
Donar suport tècnic a totes les unitats del CMCiB en cas necessari.
S'OFEREIX Contracte indefinit de treball a jornada complerta, amb període de prova de 6 mesos (Llei de la ciència ).
Les retribucions brutes anuals, inherents a la plaça objecte de la present convocatòria, seran fixades en funció de la formació, l'experiència aportada i les aptituds de la persona candidata, distribuïdes en 12 pagues.
23 dies de vacances + 5 dies personals anuals.
Retribució flexible (tiquet guarderia).
Programa de formació a càrrec de l'empresa.
Formar part d'un centre de recerca multidisciplinari excel·lent, amb el distintiu HRS4R.
Ubicació al Campus Can Ruti, un entorn de recerca traslacional de primer nivell de l'àrea de Barcelona, en un entorn científic molt estimulant.
L'IGTP ofereix un ecosistema de suport, amigable i col·laboratiu per promoure el desenvolupament professional i ajudar-lo a assolir els seus objectius de recerca.
PER A MÉS INFORMACIÓ www.
ermanstrias.
rg PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS Les persones interessades han d'enviar carta de motivació explicant el seu interès en el lloc, el seu CV i contacte de 2 referències per correu electrònic a l'adreça seleccio(ELIMINAR)@igtp.
at.
NO ES CONSIDERARAN LES CANDIDATURES QUE NO INDIQUIN LA REFERÈNCIA DE L'OFERTA EN L'ASSUMPTE.
Les sol·licituds s'avaluaran d'acord amb els principis informadors i els objectius dels sistemes de provisió, seguint el procés descrit a continuació.
Avaluació curricular.
anàlisi del currículum vitae per valorar aspectes relacionats amb la formació, la trajectòria professional i l'experiència en posicions relacionades amb el lloc de treball objecte de selecció.
Entrevista personal.
un cop valorat el currículum, les persones seleccionades seran convocades a una entrevista personal per constatar i ampliar la informació detallada en el currículum i per valorar els aspectes relacionats amb l'experiència i les competències professionals.
Després d'una preselecció de les candidatures, s'entrevistarà a les que s'adaptin millor a la posició a cobrir.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 03/05/2024
Fecha de expiración
  • 01/08/2024
Gestor de Proyectos JUNIOR (backoffice)
TURBOIBER ELEVACIÓN S.L.

Capacidad de organización... en turboiber elevación, estamos buscando un/a gestor/a de proyectos junior para realizar el proceso de planificación, coordinación y supervisión de los proyectos del área industrial en dependencia directa del responsable de gestión de proyectos... requisitos del puestorequisitos......

Delineante eléctrico
Trébol ibérica DEM (Diseño Ejecución y Manutención, S.L.)

Experiencia de más de 3 años en oficina técnica de proyectos eléctricos industriales preferiblemente de energía-dominio de autocad... requisitos del puesto -estudios mínimos de fp delineación industrial... salario de 19000 a 24000 brutos año... trabajo a realizar: diagramas eléctricos, unifilares, disposición......

Delineante P&ID
Trébol ibérica ett (Delineación y Asesoramiento E.T.T., S.L.)

Oferta de empleo de delineante p&id... com/ofertas/delineante-p-and-id/requisitos del puestoexperiencia:-experiencia de más de 5 años trabajando como delineante de procesos en oficina técnica con smart plant p&id... necesitamos incorporar a importante ingeniería de madrid, un delineante de procesos para......

Delineante electrico fotovoltaicas
Trébol ibérica DEM (Diseño Ejecución y Manutención, S.L.)

Experiencia:experiencia de más de 3 años en oficina técnica de proyectos eléctricos industriales preferiblemente de energía... conocimientos informáticos: dominio de autocad... com/ofertas/delineante-electrico-fotovoltaicas/ otros datos del puesto se ofrece:-contrato laboral... salario a convenir......

Delineante electrico fotovoltaicas
Trébol ibérica dem (diseño ejecución y manutención, s.l.)

Experiencia:experiencia de más de 3 años en oficina técnica de proyectos eléctricos industriales preferiblemente de energía... conocimientos informáticos: dominio de autocad... com/ofertas/delineante-electrico-fotovoltaicas/ otros datos del puesto se ofrece:-contrato laboral... salario ea convenir......

Ingeniero de diseño y cálculo instalaciones eléctricas
Trébol ibérica DEM (Diseño Ejecución y Manutención, S.L.)

Manejo de autocad... se valorará conocimientos de caneco y de revit... requisitos del puesto - se requiere:-experiencia profesional de más de 3 años como ingeniero de proyecto de instalaciones eléctricas en oficina técnica de edificios, grandes superficies, centros comerciales, etc......

Pràctiques departament de Social Media
Anverso

Realització de peces gràfiques senzilles i recerca d’imatges requisitos del puestorequisits: estudiant de publicitatimprescindible bilingüe, català i castellàclara orientació a social media, amb coneixements del maneig de les diverses plataformesconeixements de disseny gràficresidència a barcelona ciutatotros......

Administrador/a de Sistemas Multiplataforma
Colomina

Nivel intermedio de inglés... apoyar en la gestión de proyectos, participando en proyectos de tecnología de la información, como actualizaciones de infraestructura, migraciones de sistemas y despliegue de nuevas tecnologías... experiencia mínima de entre de 5 y 6 años... capacidad de resolución de problemas......

ASESOR FISCAL
Auditia tax

Declaraciones de renta realización de cuentas anuales dependerá directamente de uno de los gerentes de la firma y pasará a formar parte del departamento fiscal del despacho... muy valorable dominio del inglés (se valorarán positivamente conocimientos de francés y/o de alemán)... buena presencia......

Proyectista instalaciones eléctricas de edificios
Trébol ibérica DEM (Diseño Ejecución y Manutención, S.L.)

Imprescindible manejo de autocad... se valorará conocimientos de revit... requisitos del puesto - se requiere:-experiencia profesional de más de 5 años realizando proyectos de instalaciones eléctricas de baja y media tensión en edificios singulares, grandes superficies, centros comerciales, etc......