Ver oferta completa

TÈCNIC/A DE CAMPANYES (BARCELONA)

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

A Anthesis som l’equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just.
Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis i productes pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
neix-te a l’equip tècnic de Campanyes i ajuda’ns a assolir un repte important.
El disseny i desenvolupament de campanyes de proximitat que ens permetin comunicar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la correcta gestió dels residus assolint alhora un objectiu clau pel nostre equip, aconseguir una ciutadania més proactiva i compromesa amb el seu entorn.
om aportaràs valor a l’equip?Un cop t’incorporis al nostre equip tècnic de Campanyes els teus reptes i responsabilitats seran les següents.
Treballaràs amb altres persones de l’equip per crear accions que impactin i generin el canvi que el nostre equip està buscant.
ol·laboraràs en la formació i planificació dels equips d’informació ambiental que faran les accions de sensibilització amb la ciutadania.
reballaràs per assegurar la qualitat del dia a dia de les campanyes arreu del territori i de les persones que hi treballen.
ealitzaràs el seguiment i anàlisi de les dades recollides durant les campanyes, alhora que revisaràs que aquestes es registrin correctament i realitzaràs els corresponents informes de resultats.
esoldràs i comunicaràs qualsevol incidència lleu.
ormaràs part del procés de millora de les accions realitzades així com de futures propostes per les campanyes.
oordinaràs reunions setmanals de seguiment amb l’equip i client.
esenvoluparàs tasques educatives, informatives i/o tallers sempre que els projectes ho necessitin.
estionaràs les xarxes socials i comunicació de les campanyes, ajudant-nos a crear materials comunicatius per informar a la ciutadania tant en suport imprès com a través de les nostres xarxes socials.
a persona que necessita el nostre equipPer a desenvolupar amb èxit aquest nou repte, estem cercant a una persona que aporti a l’equip els següents coneixements, experiència i competències.
Continua llegint per saber si ets la persona que necessita el nostre equip! Formació universitària en.
iències Ambientals, Biologia, Pedagogia, Psicologia, Educació i Treball Social o altres titulacions similars.
alorem una experiència a partir de 2 anys en.
estionar, formar i coordinar equips de persones i projectes de comunicació i divulgació.
estionar xarxes socials i elaborar els continguts divulgatius.
omunicar i divulgar continguts relacionats amb a temàtiques ambientals.
Dinamitzar activitats destinades a diferents públics, principalment a la ciutadania i els comerços.
oordinar campanyes i/o programes socioambientals.
estionar la informació i realitzar l’anàlisi dels resultats.
edactar informes.
ormació específica o complementària.
estió de xarxes socials, màrqueting i/o comunicació.
ducació socioambiental.
esidus i/o els models de recollida selectiva.
ostenibilitat.
ltres requisits.
oneixements en informàtica, concretament, domini de la Suite Microsoft Office (nivell mig d’Excel), així com també d’Outlook i l’entorn Google.
omini del Català, Castellà i l’Anglès (B2).
Disposar del carnet de conduir (B1).
isponibilitat per desplaçar-te i atendre les possibles necessitats de les campanyes, tals com.
reunions amb empreses client, activitats formatives o altres tasques i/o activitats que requereixin la teva presencialitat.
esidir a Barcelona o rodalies.
uè vol dir treballar a Anthesis?Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip!El teu contracte serà indefinit.
reballaràs a jornada completa amb un horari flexible distribuït de dilluns a dijous de h a h i els divendres la teva jornada serà intensiva, de 8h a 15h.
l nostre model de treball és híbrid i flexible, tant dels beneficis de teletreballar com de treballar a la nostra instal·lació de Manlleu.
Formaràs part d'una consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
T'uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor.
Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t'acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
Participaràs d'una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
Contribuiràs a projectes d'iniciativa i responsabilitat social, ¡sobta't i aporta el teu valor! Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament.
La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i perquè res t'aturi! Improve your english with Anthesis!Et compensem un percentatge del cost dels teus estudis d'anglès.
Gaudiràs d' oportunitats internacionals i aconseguiràs potenciar el teu networking professional.
Aprofitaràs els teus dies de vacances quan tu vulguis i el dia del teu aniversari, t'ho regalem de vacances! Disposaràs de les tardes d' estiu lliures.
Aprofita les nostres sis setmanes de jornada intensiva de lliure elecció entre els mesos de juny i setembre.
A l'estiu gaudiràs també d'un 100% de teletreball durant els mesos de juliol i agost.
Treballa des d'on vulguis i menja’t l'estiu.
Ets de platja o de muntanya? Ser B Corp™ també té premi!Accedeix al nostre catàleg de descomptes i ofertes exclusives.
Treu el màxim profit del nostre Pla de Retribució Flexible voluntari amb els serveis d'assegurança mèdica, guarderia, menjar, tiquet de transport i/o formació; i estalviar l'IRPF perquè puguis invertir-lo en el que realment vulguis.
Anthesis també tenim cura del teu benestar, per aquesta raó posem a la teva disposició diversos recursos que vetllin per la teva salut tant física com mental.
ompte amb nosaltres! Has de saber també que el teu talent i valors seran sempre reconeguts i poden ser premiats en els nostres premis a la Innovació i a l' Anthesis Spirit Award.
Si vols, podràs unir-te al nostre programa de voluntariat corporatiu, ajudeu-nos a generar un impacte positiu en el nostre entorn.
om a membre de l'equip, et convidem a participar en les nostres activitats de teambuilding, ¡continuem sumant, continuem fent equip! Ara et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, presenta la teva candidatura a través de la webi forma part de la revolució sostenible.
T’esperem!https://anthesisgroup.
inpointhq.
om/es/postings/3d94e0d2-b67e-eba-75bf3f9/applications/new
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Anthesis
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 27/03/2024
Fecha de expiración
  • 25/06/2024
INGENIERO DE COMPONENTES EEE BARCELONA
Engineers Sourcing

Redacción de especificaciones de compra y test de componentes eee... interactuar con fabricantes y proveedores, tanto de componentes eee como de materiales, como de herramientas necesarias para aplicación de procesos... ¡flexibiliza tu forma de trabajar! disponemos de horario flexible, política de teletrabajo......

TÉCNICO/A SERVICIO ASISTENCIA TÉCNICA TORNO - 1045952
Temporing

• se requieren conocimientos de electricidad y empleo de herramientas de diagnóstico eléctrico, de electrónica y mecánica industrial, así como de mecanizado y realización de mediciones de piezas... funciones:• montaje de husillos... • ajuste de reglas... • montaje transportador de virutas y bandeja de......

Prácticas fabricación de cremalleras metálicas barcelona
Distribuciones proinla

• para la fábrica de barcelona que resida en barcelona... • conocimiento en utilización de epis y medidas de seguridad... • conocimiento de los métodos y procesos generales de fabricación, producción... se requiere poder firmar convenio de prácticas con centro de formación... actualmente precisamos becarios......

Comercial Contrato Indefinido - Barcelona
Securitas Direct S.A.U

Residir en barcelona... desarrollo profesional, posibilidad de plan de carrera como jefe/a de equipo a corto plazo... formación, material, móvil y coche de empresa (tras pasar el período de prueba)... en securitas direct te estamos buscando! es tu oportunidad para entrar a formar parte de una empresa......

REPARTIDORES/AS ONTIME - BARCELONA - 1082738
Temporing

Funciones:- reparto de paqueteria en furgoneta... jornada completa de 40 horas semanales... al menos 8 puntos del carné de conducir... ciudad: barcelona descripción/responsabilidades:desde temporing estamos buscando conductores/as repartidores/as para la provincia de barcelona, para una imporante empresa......

Ingeniero proyectista Solidworks Barcelona
Surf Engineering

Ingeniero de diseñ... posibilidades de promoción... idiomas: conocimientos de inglés técnico... tipo de jornada laboral: completa otros datos del puesto carnet de conducir y vehículo propio... se precisan proyectistas de solidworks enfocado en el sector industrial mecánico y que tenga una experiencia......

PROYECTISTA SOLID EDGE BARCELONA
Surf Engineering

Posibilidades de promoción... ingeniero de diseño, delineante técnico... idiomas: conocimientos de inglés técnico... tipo de jornada laboral: completa otros datos del puesto carnet de conducir y vehículo propio... se precisan proyectistas mecánico, que sepan utilizar el programa solid edge, enfocado......

PELUQUER@ CANINO PARA TIENDA DE MASCOTAS DE BARCELONA
AQUANATURA

Tienda de mascotas de barcelona necesita peluquer@ canino y felino para su peluquería... necesitamos un profesional con vocación de servicio al cliente... contrato laboral jornada completarequisitos del puestopeluquero/a canino y felino con demostrada experiencia en todo tipo de cortes y técnicasotros......

CAPACITACIONES EN BARCELONA ORGANIC NAILS CUERVO STUDIO
Cuervo Studio Bcn

Capacitaciones en barcelona... separa tu cupo por medio de nuestro punto de distribución... las capacitaciones serán de manera presencial con previa inscripción de los cupos disponibles... acrilico basico / 5 y 6 de junio- techgel / 7 de junio- color gel / 8 de junio- luxury 3 en 1 / 5, 6, 7 y 8 de junio......

Gestor de Contenidos en WordPress y WooCommerce en Barcelona
Segur.Tech

Residencia en el área de barcelona... dominio de los idiomas inglés y español... otros datos del puestoofrecemos un paquete de remuneración competitivo basado en el logro de objetivos... estamos en la búsqueda de un freelancer altamente calificado y dinámico para desempeñarse como gestor de contenidos......