Ver oferta completa

OPERARI/A DE MANTENIMENT DE PISCINES

Descripción de la oferta de empleo

Consell Comarcal de la Selva El Servei Integral d'Ocupació del Consell Comarcal de la Selva ofereix orientació laboral, formació i borsa de treball a les persones que busquen feina, així com ajuts per la contractació i gestió d'ofertes de feina a empreses que busquen treballadors.
El nostre objectiu és treballar per la millora de l'ocupació de la comarca Descripció de l'oferta Empresa dedicada als esports i el lleure precisa incorporar un/a operari/a de manteniment per incorporar a l'equip de treball a Santa Coloma de Farners i Caldes de Malavella   Condicions laborals.
Contracte.
temporal del a Horari.
36 h / setmana en horari de 6-12h i una hora opcional a la tarda Salari.
€ bruts / mes.
Tasques i responsabilitats.
Realitzar el manteniment de dues piscines durant la temporada d'estiu L'empresa ofereixformació perquè tingui la titulació de manteniment de piscines   Requisits Formació i experiència.
Valorable formació en manteniment de piscines.
En cas que no es tingui l'empresa ofereix formació.
No es requereix experiència prèvia però si es té serà valorable Valorable coneixements en paleteria, fontaneria o electricitat Altres requisits.
Català i castellà Vehicle propi per arribar al lloc de treball (IMPRESCINDIBLE) Competències valorables.
Iniciativa Disposició a l'aprenentatge Responsabilitat Motivació vers la feina
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 18/04/2024
Fecha de expiración
  • 17/07/2024
Operaria de limpieza con discapacidad en málaga
Insodysa

Centro especial de empleo de málaga para personas con discapacidad igual o superior al 33%, necesita un/a operario/a de limpieza con vehículo propio (moto o coche), con experiencia en limpieza de oficinas y comunidades de propietarios... requisitos del puesto estar en posesión del certificado de discapacidad......