Ver oferta completa

OPERADOR/A ITAM TORDERA

Blanes - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Les principals funcions a desenvolupar assignades al lloc de treball seran:

- - Fer seguiment del comportament en els punts de lliurament de les dotacions que corresponguin als municipis dels clients d’ATL, en funció a l’estat de sequera que hi hagi en vigor.
- Seguiment i gestió del comportament dels automatismes del mode sequera en situacions que es superin les dotacions en els punts de lliurament.
- Gestionar les tasques a realitzar per l’equip de reforç d’Oficials de remotes en el control local del mode sequera en les estacions remotes on no sigui possible la gestió automatitzada.
- Reforç en les tasques i funcions habituals de gestió de l’Operador del xarxa del Centre de Control de Distribució.


Experiència 6 mesos. - Experiència en lloc de treball similar.. Competències / coneixements: Requisits de participació:

- - Titulació: imprescindible disposar de titulació de Formació professional de grau mitjà / CFGM (àmbit Xarxes i Estacions de tractament d’aigua, Gestió d’aigua, Manteniment elèctric, Mecànic d’instal•lacions industrials, electromecànic o similar) o titulació equivalent a l’anterior o superior.
- Experiència en lloc de treball similar.
- Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell B2 (certificat de nivell de català intermedi) de la Direcció General de Política Lingüística, o l’equivalent. Aquesta circumstància s’acreditarà amb la possessió del corresponent certificat de nivell intermedi de català (B2) o superior. En cas de no disposar d’aquest certificat, aquest coneixement es constatarà amb la superació d’una prova que s’efectuarà amb les mateixes garanties i requisits que les proves de coneixements de llengua catalana previstes per a l’obtenció del certificat esmentat.
- Carnet de conduir classe B vigent.

Aspectes a valorar:

- Certificat del curs bàsic de Prevenció de riscos laborals (50 hores).
- Coneixements bàsics en Panel View
- Coneixements bàsics en sistemes ERP (SAP, Navision o similar).
- Coneixement de MS Office. Disponibilitat de vehicle: , Permisos de conduir: b. català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Ens d'abastament d'aigua Ter-Llobregat
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 3000€ - 3000€
Fecha de publicación
  • 24/04/2024
Fecha de expiración
  • 23/07/2024
Operadora salón de juegos
Cirsa s. a.

Se necesita operadora en salón de juegos con disponibilidad inmediata... sustitución de vacaciones de 4 meses con posibilidad de entrar en plantilla si se cumple bien con el trabajo... persona acostumbrada a trabajar de cara al público requisitos del puesto persona que le guste el deporte, carnet de......

Operadora en salón de juegos
CIRSA S. A.

Se necesita operadora en salón de juegos... apertura, cierre, pagos de premios, acostumbrado a trabajar bajo presión y haber trabajado de cara al público... que entienda o le guste el deporte, carácter extrovertido y saber solucionar cualquier conflicto que pueda ocurrir en el salón......

Operadora en salón de juegos
CIRSA S. A.

Se necesita operadora en salón de juegos... apertura, cierre, pagos de premios, acostumbrado a trabajar bajo presión y haber trabajado de cara al público... que entienda o le guste el deporte, carácter extrovertido y saber solucionar cualquier conflicto que pueda ocurrir en el salón......

Buscamos peluquero/a canina con experiencia
Planeta Natura

Zona tordera y blanesrequisitos del puestomaterial de trabajo propio (máquina de corte, peines, cardas y tijeras)... hacemos contrato fijo de trabajo... independencia de movilidad con vehículo propio... buscamos una peluquera o peluquero canino imprescindible titulación y experiencia en todo tipo de......