Ver oferta completa

OPERADOR/A ETAP TER

Cardedeu - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Les principals funcions a desenvolupar assignades al lloc de treball seran:

- Planificar, de forma específica, la seva feina i la del personal depenent funcionalment.
- Operar en els actius productius definits a l'àmbit de l'ETAP d'acord amb les consignes establertes, per tal de realitzar el procés de potabilització i permetre realitzar intervencions de manteniment, reformes d'instal•lacions o operacions de neteja. Supervisar l'ordre de les dependències de l'ETAP i dels vehicles.
- Aplicar criteris de millora del procés de tractament, d'acord amb l'experiència adquirida i els criteris establerts. Realitzar qualsevol altra actuació que li sigui encomanada pel bon funcionament del procés de tractament i la correcta conservació dels actius de l'ETAP.
- Executar les gammes de manteniment preventiu assignades i petites actuacions de manteniment correctiu de caràcter urgent.
- Realitzar i supervisar intervencions de manteniment, operacions de tractament i neteja així com l'ordre de les dependències de l'ETAP i dels vehicles.
- Realitzar determinacions analítiques de control del procés de tractament, supervisant la correcta realització d'aquestes determinacions analítiques per part dels altres membres del seu torn d'acord amb la programació establerta pels responsables tècnics de l'ETAP.
- Interpretar les dades analítiques obtingudes d’acord amb els plans de control aprovats i realitzar en conseqüència les accions i comunicacions necessàries per garantir la qualitat de l’aigua potable i sempre d’acord amb allò establert als corresponents Plans de Control
- Gestionar l'estoc de reactius i materials necessaris pel procés de tractament d'acord amb les consignes establertes.
- Realitzar les funcions de l'oficial d'ETAP en cas d'absència del mateix i realitzar la descàrrega de reactius quan sigui necessari i en absència de l'auxiliar d'ETAP.
- Gestionar els PCC i PPRo d'acord al pla d'APPCC del seu àmbit de treball


Experiència 6 mesos. - Experiència en lloc de treball similar.. Competències / coneixements: Requisits de participació:

- Titulació: imprescindible disposar de titulació de Formació professional de grau mitjà / CFGM (àmbit Xarxes i Estacions de tractament d’aigua, Gestió d’aigua, Manteniment elèctric, Mecànic d’instal•lacions industrials, electromecànic o similar) o titulació equivalent a l’anterior o superior.
- Experiència en lloc de treball similar.
- Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell B2 (certificat de nivell de català intermedi) de la Direcció General de Política Lingüística, o l’equivalent. Aquesta circumstància s’acreditarà amb la possessió del corresponent certificat de nivell intermedi de català (B2) o superior. En cas de no disposar d’aquest certificat, aquest coneixement es constatarà amb la superació d’una prova que s’efectuarà amb les mateixes garanties i requisits que les proves de coneixements de llengua catalana previstes per a l’obtenció del certificat esmentat.
- Carnet de conduir classe B vigent.

Aspectes a valorar:

- Certificat del curs bàsic de Prevenció de riscos laborals (50 hores).
- Coneixements bàsics en GMAO (software de gestió de manteniment integral).
- Coneixements bàsics en LIMS (sistema de gestió d’informació de laboratori).
- Coneixements bàsics en Panel View
- Coneixement de MS Office.
- Coneixements bàsics en sistemes ERP (SAP, Navision o similar). Disponibilitat de vehicle: , Permisos de conduir: b. català (parlat b2 - avançat, escrit b2 - avançat)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Ens d'abastament d'aigua Ter-Llobregat
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 3000€ - 3000€
Fecha de publicación
  • 24/04/2024
Fecha de expiración
  • 23/07/2024
Operadora salón de juegos
Cirsa s. a.

Se necesita operadora en salón de juegos con disponibilidad inmediata... sustitución de vacaciones de 4 meses con posibilidad de entrar en plantilla si se cumple bien con el trabajo... persona acostumbrada a trabajar de cara al público requisitos del puesto persona que le guste el deporte, carnet de......

Operadora en salón de juegos
CIRSA S. A.

Se necesita operadora en salón de juegos... apertura, cierre, pagos de premios, acostumbrado a trabajar bajo presión y haber trabajado de cara al público... que entienda o le guste el deporte, carácter extrovertido y saber solucionar cualquier conflicto que pueda ocurrir en el salón......

Operadora en salón de juegos
CIRSA S. A.

Se necesita operadora en salón de juegos... apertura, cierre, pagos de premios, acostumbrado a trabajar bajo presión y haber trabajado de cara al público... que entienda o le guste el deporte, carácter extrovertido y saber solucionar cualquier conflicto que pueda ocurrir en el salón......