Ver oferta completa

OFICIAL/A ITAM TORDERA

Blanes - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Les principals funcions a desenvolupar assignades al lloc de treball seran:

- Controlar el procés de tractament de l’aigua realitzant les anàlisi elementals de l’aigua des del punt de captació fins a la sortida dels dipòsits de la ITAM.
- Realitzar maniobres elèctriques i/o mecàniques sobre els diferents actuadors: posada en marxa o aturada de bombes, accionament de vàlvules, comportes, actuació sobre les dosificacions de reactius, posada en servei i desplaçament de bastidors d’osmosi inversa, i quantes operacions siguin necessàries pel correcte funcionament de les instal•lacions.
- Executar les actuacions que li siguin encomanades per l’operador, pel bon funcionament del procés de tractament i la correcta conservació dels actius de la ITAM.
- Executar les gammes de manteniment preventiu assignades i petites actuacions de manteniment correctiu de caràcter urgent.
- Fer la recepció, càrrega, descàrrega i reposició dels reactius de tractament, incloent la calcita de remineralització.
- Realitzar de les rondes de control per la instal•lació i presa de dades.
- Executar es tasques indicades en el Pla de Calibratge i Verificació de la instrumentació analítica, supervisat pels responsables de la planta, i realitzar les Ordres de Treball relacionades i el seguiment de la reparació d’avaries.
- Realitzar els treballs de neteja i conservació general de la planta que li siguin encomanats.
- Gestionar els PCC i PPRo d'acord al pla d'APPCC del seu àmbit de treball Experiència 6 mesos. -Experiència en lloc de treball similar.. Competències / coneixements: Requisits de participació:

- Titulació: imprescindible disposar de titulació Formació professional de grau mitjà / CFGM (àmbit Xarxes i Estacions de tractament d’aigua, Gestió d’aigua, Manteniment elèctric, Mecànic d’instal•lacions industrials, o similar) o titulació equivalent a l’anterior o superior.
- Experiència en lloc de treball similar.
- Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell B1 (certificat de nivell elemental de català) de la Direcció General de Política Lingüística, o l’equivalent. Aquesta circumstància s’acreditarà amb la possessió del corresponent certificat de nivell elemental de català (B1) o superior. En cas de no disposar d’aquest certificat, aquest coneixement es constatarà amb la superació d’una prova que s’efectuarà amb les mateixes garanties i requisits que les proves de coneixements de llengua catalana previstes per a l’obtenció del certificat esmentat.
- Carnet de conduir classe B vigent, i capacitat per desplaçar-se habitualment.

Aspectes que es valoraran

- Certificat del curs bàsic de Prevenció de riscos laborals (50 hores).
- Coneixements bàsics en GMAO (software de gestió de manteniment integral).
- Coneixements bàsics en LIMS (sistema de gestió d’informació de laboratori).
- Coneixements bàsics en PLCs i SCADA SIEMENS.
- Coneixement de MS Office.
- Coneixements bàsics en sistemes ERP (SAP, Navision o similar). Disponibilitat de vehicle: automòbil, Permisos de conduir: b. català (parlat elemental, escrit elemental)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Ens d'abastament d'aigua Ter-Llobregat
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 3000€ - 3000€
Fecha de publicación
  • 24/04/2024
Fecha de expiración
  • 23/07/2024
Oficiala de peluquería española
Peluquería

Se necesita oficiala de peluquería que sea española , que domine todas las técnicas de corte , color y peinados... para contrato de jueves por la tarde ,viernes todo el día y sábado hasta medio día (17 horas a la semana)... requisitos del puestomás de 7 años de experiencia, española , que viva cerca......

Oficial/a de Peluqueria
Donnas Stylistes

Ofíciala de peluquería con experiencia se precisa para salón en altafulla en jornada completa... asesoramiento al cliente don de gente y ganas de trabajar... contrato indefinido... abstenerse sin documentación en reglarequisitos del puestodominar todo tipo de tecnicas de color y color......

Buscamos peluquero/a canina con experiencia
Planeta Natura

Zona tordera y blanesrequisitos del puestomaterial de trabajo propio (máquina de corte, peines, cardas y tijeras)... hacemos contrato fijo de trabajo... independencia de movilidad con vehículo propio... buscamos una peluquera o peluquero canino imprescindible titulación y experiencia en todo tipo de......

PELUQUER@ DREAM´S PELQUEROS
Dream´s Peluqueros Santander

Dream´s peluqueros ¿eres oficiala o ayudante de peluquería? ven... requisitos del puestoexperiencia, compromiso y ganas de ser la mejor versión en el salón... tel: 942-07 71 81 !llámanos! -correo de contanto: *****@***** ¡envianos tu curriculum o teléfono de contacto! también puedes pasarte por el......

Peluquer@ dream´s peluqueros
Dream´s peluqueros santander

Dream´s peluqueros ¿eres oficiala o ayudante de peluquería? ven... tel: 942-07 71 81 !llámanos! -correo de contanto: *****@***** ¡envianos tu curriculum o teléfono de contacto! también puedes pasarte por el salón... personas que sientan verdadera pasión por la peluquería, con ganas de sugerir e innovar......