Ver oferta completa

OFICIAL/A EL PASTERAL

La Cellera de Ter - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Les principals funcions a desenvolupar assignades al lloc de treball seran:

- Controlar el procés de captació i adducció de l'aigua realitzant les anàlisis elementals de l'aigua des dels embassaments i captació fins a l’entrada de l’ETAP del Ter.
- Realitzar maniobres elèctriques i/o mecàniques sobre els diferents actuadors: posada en marxa o aturada de bombes, accionament de vàlvules, comportes, actuació sobre les dosis dels reactius i quantes altres operacions siguin necessàries pel correcte funcionament de les instal•lacions.
- Executar les actuacions que li siguin encomanades per l’Operador pel bon funcionament del procés de captació i pretractament i la correcta conservació dels actius de l'ETAP.
- Executar les gammes de manteniment preventiu assignades i petites actuacions de manteniment correctiu de caràcter urgent.
- Fer descàrrega i reposició dels reactius de tractament.
- Realitzar les diferents preses de mostres corresponents per al control del procés.
- Realitzar els treballs de neteja i conservació general que li siguin encomanats.
- Realitzar les rondes de control per la instal•lació i la presa de dades.
- Mantenir el correcte estat d'ordre i neteja de les instal•lacions que faci servir.
- Introducció de dades i resultats analítics del control del procés al LIMS.
- Gestionar els PCC i PPRo d'acord al pla d'APPCC del seu àmbit de treball.
Experiència 6 mesos. -Experiència en lloc de treball similar.. Competències / coneixements: Requisits de participació:

- Titulació: imprescindible disposar de titulació de Formació professional de grau mitjà / CFGM (àmbit Xarxes i Estacions de tractament d’aigua, Gestió d’aigua, Manteniment elèctric, Mecànic d’instal•lacions industrials, electromecànic o similar) o titulació equivalent a l’anterior o superior.
- Experiència en lloc de treball similar.
- Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell B1 (certificat de nivell elemental de català) de la Direcció General de Política Lingüística, o l’equivalent. Aquesta circumstància s’acreditarà amb la possessió del corresponent certificat de nivell elemental de català (B1) o superior. En cas de no disposar d’aquest certificat, aquest coneixement es constatarà amb la superació d’una prova que s’efectuarà amb les mateixes garanties i requisits que les proves de coneixements de llengua catalana previstes per a l’obtenció del certificat esmentat.
- Carnet de conduir classe B vigent.

Aspectes que es valoraran

- Certificat del curs bàsic de Prevenció de riscos laborals (50 hores).
- Coneixements bàsics en GMAO (software de gestió de manteniment integral).
- Coneixements bàsics en LIMS (sistema de gestió d’informació de laboratori).
- Coneixements bàsics en Panel View
- Coneixement de MS Office.
- Coneixements bàsics en sistemes ERP (SAP, Navision o similar). Disponibilitat de vehicle: automòbil, Permisos de conduir: b. català (parlat elemental, escrit elemental)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Ens d'abastament d'aigua Ter-Llobregat
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 3000€ - 3000€
Fecha de publicación
  • 26/02/2024
Fecha de expiración
  • 26/05/2024
Oficiala de peluquería española
Peluquería

Se necesita oficiala de peluquería que sea española , que domine todas las técnicas de corte , color y peinados... para contrato de jueves por la tarde ,viernes todo el día y sábado hasta medio día (17 horas a la semana)... abstenerse gente que no cumpla los requisitos......

Oficial/a de Peluqueria
Donnas Stylistes

Experiencia mínima de 3 años en el sector,dominio en corte hombre y mujer ,color y peinado... ofíciala de peluquería con experiencia se precisa para salón en altafulla en jornada completa... contrato indefinido... abstenerse sin documentación en reglarequisitos del puestodominar todo tipo de tecnicas......

PELUQUER@ DREAM´S PELQUEROS
Dream´s Peluqueros Santander

Dream´s peluqueros ¿eres oficiala o ayudante de peluquería? ven... requisitos del puestoexperiencia, compromiso y ganas de ser la mejor versión en el salón... tel: 942-07 71 81 !llámanos! -correo de contanto: *****@***** ¡envianos tu curriculum o teléfono de contacto! también puedes pasarte por el......

Peluquer@ dream´s peluqueros
Dream´s peluqueros santander

Dream´s peluqueros ¿eres oficiala o ayudante de peluquería? ven... requisitos del puesto experiencia, compromiso y ganas de ser la mejor versión en el salón... tel: 942-07 71 81 !llámanos! -correo de contanto: *****@***** ¡envianos tu curriculum o teléfono de contacto! también puedes pasarte por el......