Ver oferta completa

MONITORS/ES COLÒNIES DE VIDEOJOCS DEL 14/07 AL 20/07

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Vols treballar aquest estiu com a monitor/a de lleure a les nostres cases de colònies? T'agrada el món dels videojocs? Estàs disposat/da a viure una experiència inoblidable rodejat/da d'infància i adolescència?
 
Aleshores no ho dubtis més, aquesta és la teva oferta!
Des de la Pere Tarrés volem acompanyar-te en aquesta aventura per fer-te créixer professionalment i que formis part d'un equip, joves, dinàmic, amb ganes de treballar i compartir moments inoblidables.
Quins beneficis gaudiràs:
- Formació des del primer dia perquè sàpigues en tot moment quines són les funcions que has de realitzar i quin és el teu rol a desenvolupar.- Treball en equip, sortim tots junts cap a les diferents cases de colònies per fer pinya i conèixer fora de les hores de treballs amb els companys i companyes amb les quals compartiràs aquesta experiència.- Bon ambient de treball, per nosaltres és important que tothom vingui amb ganes de compartir i amb un somriure.
Que és el que et farà triomfar en aquesta oferta:
Ser una persona dinàmica, motivada, amb ganes de gaudir i d'engrescar-se. Responsable, organitzada, amb sentit comú i que gaudeixi amb el món de videojocs.
Quins serà el teu objectiu:
-Lideraràs conjuntament amb els/les teus/teves companys/es un grup d'infants i/o joves per donar-les la millor experiència possible.- Compartir bones pràctiques amb l'equip, per créixer, ajudar i millorar professionalment.- Dinamitzar perquè les persones que vinguin a gaudir de les nosaltres colònies s'emportin una experiència inoblidable.
Quines serien les teves funcions:
- Planificació de les activitats: definició dels objectius educatius, programació de les activitats, preparació dels materials.- Dinamització i seguiment d'un grup d'infants.- Coordinar-se amb la resta d'educadors/res de l'equip.- Fer l'avaluació de les activitats i feina feta.- Preparar, mantenir i recollir el material necessari o l'espai per a executar les activitats.
Que et podem oferir:  
- Contracte: fix discontinu- Dates de la colònia del 14/07/2024 al 20/07/2024.- Jornada completa (inclou pernoctació)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Fundació Pere Tarrés Intervenció
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 10/04/2024
Fecha de expiración
  • 09/07/2024
MONITOR/A DE LLEURE
Sortim educacio i lleure sl

Tasques com a monitor/a per a colònies escolars a cases de colònies i càmping... busquem monitors/es i coordinadors/es de lleure per fer colònies durant la temporada escolar de l'abril al juny a diferents instal·lacions... requisits: canet i vehicle propi: es valorarà ocupacions: monitor/a de lleure......

Network Marketing
Be helping impact people

Empresa: be helping impact people descripción de la empresa: b:hip europe se fundó en 2015 como resultado de un acuerdo de licencia para el mercado europeo con b:hip global, una empresa de venta directa fundada en 2007 por el empresario terry lacore con un éxito significativo... requisitos del puestoconocimientos......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Casals per vacances escolars i colònies d’estiu... capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com del territori... contractació contracte indefinit... domini de la llengua catalana (equivalent a nivell c)experiència en dinamització i coordinació d’activitats......

Educador/a pel servei Centre Obert Infantil a Badalona
Casal dels Infants

Casals per vacances escolars i colònies d’estiu... capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com del territori... contractació contracte indefinit... domini de la llengua catalana (equivalent a nivell c)experiència en dinamització i coordinació d’activitats......