Ver oferta completa

MONITOR/A PRELABORAL

Granollers - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Intress cerca un/a Monitor/a per cobrir de manera estable el Servei de Rehabilitació Prelaboral del Vallès Oriental, que gestionem a la zona de Granollers, Barcelona. 
 
El servei prelaboral s'adreça a persones amb algun dels diagnòstics inclosos en la definició dels Trastorns Mentals Severs (TMS), estabilitzades i compensades de la seva malaltia.
Aquest recurs promou la integració laboral de les persones amb malaltia mental mitjançant l'aprenentatge de les habilitats socials i laborals bàsiques durant un període de temps determinat.
 
Què farás?

Dinamitzar, impartir i avaluar els programes de les activitats o tallers relacionats amb el seu àmbit de treball.


Avaluar les capacitats, hàbits, habilitats i competències professionals de la persona atesa per la detecció de mancances i potencialitats sobre les quals és necessari actuar.


Orientar a la persona atesa sobre la formació més apropiada segons les seves capacitats per al desenvolupament de la seva orientació professional.


Captar l'interès de la persona atesa, posant en valor els vincles emocionals i afectius, amb l'objectiu d'evitar l'abandó.


Mantenir el taller i instal·lacions en condicions òptimes per a confirmar que es compta amb els recursos adequats i en bon estat, controlant mensualment l'estoc segons pressupost, amb la finalitat de poder desenvolupar en les millors condicions les tasques pròpies del taller.


Elaborar informes mensuals i consensuar-los amb la persona atesa de la qual siguin referents (tutoria).


Dissenyar la intervenció en ajust laboral del PRIIL per a aconseguir els objectius marcats en l'avaluació.


Coordinar amb la resta de l'equip l'execució del PRIIL, amb l'objectiu que tot l'equip treballa en la mateixa direcció per al correcte desenvolupament del pla de treball.


Realitzar seguiment per a millorar o corregir les mancances detectades en les situacions diàries del taller i dissenyar la intervenció amb la persona atesa per a aconseguir els objectius d'ajust laboral.


Participar en l'elaboració de la memòria anual.


Coordinació amb les entitats que realitzen els projectes d'aprenentatge i servei, com amb l'equip de monitors perquè els projectes siguin realitzats segons indicacions i en el temps marcat.

 
Què oferim?
Incorporació: immediata, maig 2024
Tipus de contracte: fix-indefinit
Jornada: 37.5h setmanals
Horari:
     -Dimarts, dijous i divendres de 8.30 a 15:00h.
     -Dilluns i dimecres de 8.30 a 14.30 i de 15.00 a 18:00h.
Retribució:1.539,50€ bruts mensuals (x 14 pagues: 21.553€ bruts anuals). 
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Intress
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 14/05/2024
Fecha de expiración
  • 12/08/2024
Monitora infantil campamento verano
Drym artistas s.l.

Monitora infantil para trabajar con niños de 4 a 8 años la primera quincena de julio de lunes a viernes, en horario de 9,00 a 14,00 horas... él trabajo se realiza en ciempozuelos (madrid)requisitos del puestohaber trabajado en puesto similar... imprescindible tener experiencia en artes plásticas, manualidades......

Monitora de sala infantil y eventos
Omniocio S.L.U.

Tener el certificado de delitos de naturaleza sexual actualizado... descripción de la oferta de empleo en omniocio empresa especialista en la gestión de actividades y espacios infantiles, estamos buscando personal para trabajar en nuestras salas infantiles tardes y fines de semana... requisitos del puestorequisitos......