Ver oferta completa

INFORMADORS/ES - CAMPANYA INFORMATIVA PER LA GESTIÓ D'ENVASOS DE VIDRE (BARCELONA)

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

A Anthesis som l’equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just.
Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis som el teu equip! Uneix-te al nostre equip d’informadores i informadors ambientals i ajuda’ns a assolir un repte important.
Informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el correcte reciclatge dels envasos de vidre a diferents mercats de l’Àrea metropolitana de Barcelona.
uè faràs en el teu dia a dia?·Informar i sensibilitzar a les persones sobre el correcte reciclatge dels envasos de vidre.·Realitzar el control d'estoc dels materials a distribuir.·Registre, a través d’una eina informàtica, de les interaccions realitzades.
aracterístiques de la vacantoLa duració del projecte serà des del fins el .
El teu contracte serà fix-discontinu.
L’horari que realitzaràs serà el següent:-Dimecres i dijous.
De 9 a 13h-Divendres de 9h a 14h i de 17h a 20h-Dissabtes de 10h a 14hoEl lloc de treball que desenvoluparàs serà a diferents mercats de l’Àrea metropolitana de Barcelona.
Què busquem en tu?·La teva formació ideal és un grau, llicenciatura o diplomatura en.
Educació, Pedagogia, Psicopedagogia o estudis vinculats amb les branques científiques, tecnològiques o similars.·Valorem que disposis d’experiència prèvia realitzant tallers o activitats educatives, especialment amb públic divers o tasques similars.·Domini del Català i Castellà.
·Flexibilitat horària.
·Residir a Barcelona.
es teves competències i habilitatsEns agradaria que poguessis aportar a l’equip:·Dinamisme i proactivitat.·Autonomia i responsabilitat.·Intel·ligència emocional i assertivitat.·Treball en equip i cooperació.·Flexibilitat i adaptabilitat al canvi.·Proactivitat i empoderament personal.·Interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts.·Pensament crític i rigor científic.
uè vol dir treballar a Anthesis?Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip!·Formaràs partd’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.·T’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor.
Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.·Participarà d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.·Participaràs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!·Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament.
La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi!·Disposaràsd’oportunitats reals de participar en altres projectes educatius d’Anthesis.
olem que coneguis la nostra cultura i valors#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformacióA Anthesis valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.
reballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual.
Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.
ra et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible.
T’esperem!
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Anthesis
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 13/05/2024
Fecha de expiración
  • 11/08/2024
INFORMADORS/ES - GESTIÓ DE RESIDUS (VILA-SECA)
Anthesis

Informar i sensibilitzar a les persones sobre el correcte reciclatge i la gestió de residus, a través d’activitats diverses i resolució de dubtes... si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua......

FREGAPLATOS PARA HOTELES 4-5 ESTRELLAS EN BARCELONA
Temporing ett

Ciudad: barcelona fregaplatos para hoteles 4-5 estrellas en barcelona - 1178020 descripción de la compañía:tras más de 25 años en continuo crecimiento, temporing ha pasado de ser una empresa especializada en recursos humanos a ser una organización que conecta a todas las personas en un mismo entorno......

Técnico Mecánico Industrial - Barcelona y Girona
Sicma21

Requisitos del puesto fp en mecánica industrial conocimientos en hidráulica y neumática,soldadura... valoramos conocimientos en torno y fresa otros datos del puesto conocimientos necesarios: soldadura mantenimiento industrial neumática hidráulica mecánica... se precisa mecánico de mantenimiento industrial......

Técnico de cajeros automáticos - barcelona
Interdata grandes cuentas, sl

Necesitamos personas dinámicas, con ganas de aprender y motivados para desarrollarse como técnico en uno de los sectores con mayor demanda laboral en la zona de barcelona... desde interdata, empresa dedicada a la prestación de servicios tecnológicos orientados al sector financiero, retail y networking......

Busco monitor para campus en Barcelona
PLAY CODE ACADEMY

El campus se realizará en barcelona la última semana de junio en horario de 9:00h a 14:00h... se valoran perfiles de estudiantes o graduados en: ingeniería (informática, telecomunicaciones,, industrial, mecánica,,,), física, programación, biotecnología, etc... buscamos monitores un campus tecnológico......

Conductor vtc cabify barcelona contrato indefinido
Vecttor

¿quieres mejorar las ciudades? únete a vecttor, la mayor flota de gestión de licencias vtc, perteneciente al grupo cabify, una de las plataformas multimovilidad con mayor presencia en españa y latinoamérica... ¿qué te ofrecemos? - contrato indefinido desde el día uno... únete a vecttor, la mayor flota......

Técnico Electromecánico Industrial- Barcelona y Alrededores
Sicma21

· propuestas de mejora aplicando acciones de su especialidad... · esquemas eléctricos... · conocimientos en neumática... requisitos del puesto requisitos: · formación grado medio- superior... · experiencia demostrable en mantenimiento industrial... · conocimientos en informática de gestión......

Podólogo barcelona
Sanitas SA de Hospitales

Se busca podólog@ con experiencia en clínica y con especial interés en la realización de estudios biomecánicos y el diseño de los tratamientos ortopodológicos... los puestos ofertados son para desarrollar la actividad en los centros del grupo sanitas hospitales......

Agente de ventas pymes - Barcelona
R&S Jobs

Contrato mercantil con el abono de comisiones elevadas en menos de 48 horas... otros datos del puesto¿cuáles serán tus responsabilidades? atraer nuevos clientes a nivel nacional... requisitos del puesto¿qué requisitos debes cumplir? experiencia comercial (al menos 2 años)... trayectoria en áreas relacionadas......

Pràctiques departament de Social Media
Anverso

Realització de peces gràfiques senzilles i recerca d’imatges requisitos del puestorequisits: estudiant de publicitatimprescindible bilingüe, català i castellàclara orientació a social media, amb coneixements del maneig de les diverses plataformesconeixements de disseny gràficresidència a barcelona ciutatotros......