Ver oferta completa

INFORMADORS/ES - CAMPANYA INFORMATIVA PER LA GESTIÓ D'ENVASOS DE VIDRE (BARCELONA)

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

A Anthesis som l’equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just.
Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis som el teu equip! Uneix-te al nostre equip d’informadores i informadors ambientals i ajuda’ns a assolir un repte important.
Informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el correcte reciclatge dels envasos de vidre al llarg del dia de Sant Jordi.
uè faràs en el teu dia a dia?Oferir atenció al punt informatiu que s’organitzarà el dia de Sant Jordi a Barcelona.
nformar i sensibilitzar a les persones sobre el correcte reciclatge dels envasos de vidre, a través d’activitats diverses i resolució de dubtes.
ealitzar el control d'estoc dels materials a distribuir.
untatge i desmuntatge del punt informatiu.
Registre, a través d’una eina informàtica, de les interaccions realitzades.
aracterístiques de la vacantLa duració del projecte serà de dos diesEl teu contracte serà fix-discontinu.
’horari que realitzaràs serà en jornada completaEl lloc de treball que desenvoluparàs serà a la plaça Lesseps de Barcelona.
Què busquem en tu?La teva formació ideal és un grau, llicenciatura o diplomatura en.
Educació, Pedagogia, Psicopedagogia o estudis vinculats amb les branques científiques, tecnològiques o similars.
alorem que disposis d’experiència prèvia realitzant tallers o activitats educatives, especialment amb públic divers o tasques similars.
omini del Català i Castellà.
Flexibilitat horària.
Residir a Barcelona.
es teves competències i habilitatsEns agradaria que poguessis aportar a l’equip.
inamisme i proactivitat.
utonomia i responsabilitat.
ntel·ligència emocional i assertivitat.
reball en equip i cooperació.
lexibilitat i adaptabilitat al canvi.
roactivitat i empoderament personal.
nterès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts.
ensament crític i rigor científic.
uè vol dir treballar a Anthesis?Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip!Formaràs partd’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor.
Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
articiparà d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
articiparàs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament.
La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi!Disposaràsd’oportunitats reals de participar en altres projectes educatius d’Anthesis.
olem que coneguis la nostra cultura i valors#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformacióA Anthesis valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.
reballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual.
Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.
ra et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible.
T’esperem!https://anthesisgroup.
inpointhq.
om/es/postings/2baa-bb-b696f91
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Anthesis
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 15/04/2024
Fecha de expiración
  • 14/07/2024
Monitor/a d'activitats extraescolars esportives
Klousner SL

Cerquem monitor/a per dues activitats esportives de futbol i roda d'esports amb infants de primària a una escola de badalona... les tasques a desenvolupar són: programació i dinamització de les sessions seguiment dels alumnes requisitos del puesto titulació de monitor/a de lleure titulació i experiència......

Prácticas fabricación de cremalleras metálicas barcelona
Distribuciones proinla

• para la fábrica de barcelona que resida en barcelona... • conocimiento en utilización de epis y medidas de seguridad... • conocimiento de los métodos y procesos generales de fabricación, producción... se requiere poder firmar convenio de prácticas con centro de formación... actualmente precisamos becarios......

INGENIERO DE COMPONENTES EEE BARCELONA
Engineers Sourcing

Redacción de especificaciones de compra y test de componentes eee... participación en reuniones con cliente, incluyendo la redacción de la documentación (listas de componentes, seguimiento y aprobación de los mismos, etc)... ingeniero de componentes eee bcndescripción de la empresa: grupo privado, dedicado......

Comercial Contrato Indefinido - Barcelona
Securitas Direct S.A.U

Residir en barcelona... desarrollo profesional, posibilidad de plan de carrera como jefe/a de equipo a corto plazo... además, te daremos una capacitación para conseguir la acreditación de técnico/a comercial... formación, material, móvil y coche de empresa (tras pasar el período de prueba)......

Monitor/a d'activitats extraescolars
Klousner SL

Títol de monitor/a de lleure... certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual... habitualment, de dilluns a dijous de 16:30 a 17:30... cerquem monitors/es per a activitats extraescolars (esportives, artístiques i de llengua anglesa) a diferents escoles de sant adrià de besòs......

REPARTIDORES/AS ONTIME - BARCELONA - 1082738
Temporing

Euros brutos la hora... funciones:- reparto de paqueteria en furgoneta... ciudad: barcelona descripción/responsabilidades:desde temporing estamos buscando conductores/as repartidores/as para la provincia de barcelona, para una imporante empresa que se dedica al reparto de paqueteria... com/?response_id=0dd346ba9b5ea802f45af9c96bff1d06requisitos......

Ingeniero proyectista Solidworks Barcelona
Surf Engineering

Ingeniero de diseñ... posibilidades de promoción... idiomas: conocimientos de inglés técnico... tipo de jornada laboral: completa otros datos del puesto carnet de conducir y vehículo propio... se precisan proyectistas de solidworks enfocado en el sector industrial mecánico y que tenga una experiencia......

PROYECTISTA SOLID EDGE BARCELONA
Surf Engineering

Posibilidades de promoción... ingeniero de diseño, delineante técnico... idiomas: conocimientos de inglés técnico... se precisan proyectistas mecánico, que sepan utilizar el programa solid edge, enfocado en el sector del diseño de la de maquinaria ndustrial y que tenga una experiencia mínima indispensable......

PELUQUER@ CANINO PARA TIENDA DE MASCOTAS DE BARCELONA
AQUANATURA

Tienda de mascotas de barcelona necesita peluquer@ canino y felino para su peluquería... necesitamos un profesional con vocación de servicio al cliente... contrato laboral jornada completarequisitos del puestopeluquero/a canino y felino con demostrada experiencia en todo tipo de cortes y técnicasotros......

CAPACITACIONES EN BARCELONA ORGANIC NAILS CUERVO STUDIO
Cuervo Studio Bcn

Capacitaciones en barcelona... separa tu cupo por medio de nuestro punto de distribución... las capacitaciones serán de manera presencial con previa inscripción de los cupos disponibles... se realizaran dos talleres por día de manera simultánea por la pro-educator noelia cuesta......