Ver oferta completa

INFERMERA

Esplugues de Llobregat - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Som un centre hospitalari d'atenció intermèdia proveïdor del CatSalut amb la missió de satisfer les necessitats dels nostres pacients sota els estàndards de qualitat, equitat i eficiència.
La possició es de DUE de planta al centre.
Tareas
Treball en equip. Coordinació i participació en el procés terapèutic interdisciplinari.- Participació en reunions interdisciplinàries.- Extracció d'analítiques i resta de mostres per a laboratori i gestionar-ne l'enviament.- Preparació i entrega de la medicació als pacients.- Realització de cures.- Gestió d'ambulància. Petició per a consultes externes i altes.- Realització d'altes d'infermeria.- Control i avaluació de l'estat del pacient.- Canvis de medicació segons ordres mèdiques.- Col·locació de sondes vesicals, catèters venosos i altres tècniques d'infermeria.- Realització de valoracions d‟infermeria, plans terapèutics i diagnòstics d‟infermeria.- Suport emocional tant al pacient com a la família.- Control de símptomes al pacient.- Assessorar i proporcionar informació necessària per a la restauració o promoció de la salut, als pacients i les famílies.- Educació sanitària.- Registre del curs clínic i emplenament de la història clínica dels usuaris
Requisitos

Grau en Infermeria.- Persona dinàmica i proactiva apassionada per la seva professió.- Tractament proper amb pacients.- Capacitat d'organització i treball en equip.- Domini del català i castellà.

Beneficios
Horari segons planificació.El torn de nit fa setmana curta i llarga. Es treballa un cap de setmana si i altra no.Els torns de mati i tarda treballant un cap de setmana cada tres a més dels festius assignats.
El conveni és el SISCAT i el sou de 40.000 € amb possibilitat de contracte indefinit segons valia.Busquem una persona capaç que pugui integrar-se al nostre equip. Seràs tu?
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • CLINICA DE NUESTRA SEÑORA DE GUADALUPE
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 04/10/2023
Fecha de expiración
  • 27/05/2024