Ver oferta completa

GRADUAT/DA EN RELACIONS LABORALS

Descripción de la oferta de empleo

Assessoria d’empreses situada a Igualada selecciona per a incorporar a la seva àrea laboral un/a GRADUAT/DA EN RELACIONS LABORALS.
S’ocuparà de gestionar diferents comptes de clients del despatx responsabilitzant-se del procés complert de contractació (altes, baixes, contracte, contrat@), assegurances socials, càlcul i el·laboració de nòmines, gestió IT i baixes mèdiques, confecció de calendaris laborals per sectors, actualització de convenis col·lectius, càlcul i confecció dels models , assessorament i càlcul d’acomiadaments, tràmit d’ERTOs, relació amb les administracions INNS/TGSS/AEAT, càlcul de jubilacions, incapacitats, etc….
Busquem una persona amb formació a nivell de Grau en Relacions Laborals o similars, que aporti uns 2-3 anys d’experiència en assessoria/gestoria o en departament de RRHH d’empresa final.
Oferim un lloc de treball estable, horari flexible amb possibilitat de treballar varis dies a la setmana en horari intensiu de matí i una retribució que es negociarà individualment amb cada candidatura en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientativament al voltant de 25K bruts anuals).
Les persones interessades hauran d’enviar un curriculum vitae a indicant la referència LABOR.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 04/04/2024
Fecha de expiración
  • 03/07/2024