Ver oferta completa

ENGINYER/A DE PROCESSOS

Descripción de la oferta de empleo

Empresa del sector metal·lurgic situada a l’Anoia selecciona una persona per a incorporar al seu departament tècnic i realitzar tasques a nivell de millora dels processos de planta (tall làser, plegat, soldadura, pintura, montatge), disseny d’utillatges en CAD 3D per a la millora de processos, mantenir actualitzat el layout de la planta de producció, disseny de zones de treball, crear instruccions de procés, realitzar projectes d’industrialització i gestionar projectes de millora.
Busquem una persona amb formacióa nivell d’enginyeria industrial i coneixements de solidEdge, SolidWorks o similars i d’Autocad, i que aporti experiència com a enginyer/a de processos.
Oferim un contracte laboral estable, horari de 7.
h a 16h amb flexibilitat i una retribució econòmica negociable en funció del perfil de formació i experiència aportat (orientativament al voltant de 40K € bruts anuals).
Les persones interessades si us plau envieu un curriculum vitae a indicant la referència ENG-PROC
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 06/05/2024
Fecha de expiración
  • 04/08/2024
Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Amb títol de director/a d’activitats de lleure... coordinació de temes vinculats amb el programa proinfància... realització i supervisió de la programació i de les accions educatives a partir dels objectius establerts... capacitat de dissenyar, planificar, realitzar i avaluar projectes socioeducatius......