Ver oferta completa

EDUCADOR/A SOCIAL - SERVEI SAIF - ATE SARRIÀ I SANT GERVASI

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

EDUCADOR/A SOCIAL - TEMPORAL Per al servei Aquá t'escoltem de Barcelona Districte Sarrià  i Sant Gervasi, de Fundació FASI La  Fundació Acció Social Infà ncia (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d'impulsar, per mitjà  de la intervenció familiar, projectes innovadors en l'atenció a la infà ncia en risc.  El Servei per Adolescents i Famálies (SAIF) és un servei municipal gratuà¯t d'à mbit de ciutat que té com a finalitat oferir un acompanyament als adolescents i a les seves famálies des d'una mirada positiva de l'adolescència incorporant la perspectiva de l'educació emocional per tal d'afavorir la millora del benestar emocional i l'adquisició d'autonomia.
Els Punts "Aquá t'escoltem" van adreà§ats a joves preferentment entre 12 i 20 anys que resideixen, estudien i/o treballen a la ciutat de Barcelona.
Com a educador/a social, t'encarregarà s de...
· La escolta i acompanyament emocional (assessorament individual i confidencial) als adolescents en moment de desorientació, dubte o patiment.
· Posar a l'abast eines i recursos per promoure l'equilibri i el benestar emocional (espais d'activitats grupals) dels adolescents, organitzant activitats grupals per treballar competències personals i socials i fomentar el creixement personal dels i de les adolescents.
· Reflexió i compartir entre iguals (Espais Compartim).
Espais grupals que permetin als i les adolescents poder treballar habilitats, actituds, assajant-les en un marc grupal.
Alhora que espais per conversar, escoltar, donar-se suport, conversar, compartir experiències i afavorir el debat per tal de construir recursos personals i socials que reafirmin la seva confianà§a i seguretat en la vida dià ria.
Vols unir-te a nosaltres? Si la resposta és sá, aquest és el teu projecte! Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot lo que podrà s aprendre et farà  créixer personal i professionalment.
Ets la persona ideal si...
Tens autocontrol, estabilitat emocional i tolerà ncia a la frustració.
Ets capaৠd'empatitzar amb les famálies i infants amb una gran sensibilitat interpersonal, orientant-te sempre cap a ells.
Ets flexible i t'adaptes a les diferents situacions, amb iniciativa.
T'agrada treballar en equip i cooperar.
A més a més, coneixes el sector social i la infà ncia i els seus desafiaments.
  Alguns dels teus reptes seran...  Realitzar les entrevistes de primera acollida d'escolta i atenció individual adolescents fent la valoració de la demanda, derivant o oferint recursos, activitats que puguin ser d'interès per la demanda, oferint sessions per treballar aspectes educatius o proposant el traspà s a la professional de psicologia.
Coordinar i treballar de forma conjunta amb el/la professional de psicologia del punt tant pel que fa a l'atenció individual com a la grupal conjunta.
Planificar, programar, preparar, executar i avaluar tallers i activitats grupals d'acord amb els interessos i necessitats dels joves.
Participar activament en la creació del catà leg d'activitats i/o tallers dels Punts "Aquá t'escoltem conjuntament amb la resta de professionals dels diferents punts.
Planificar, programar, preparar, executar i avaluar els Espais Prà²polis descrits a la clà usula 7 d'aquest plec de prescripcions tècniques.
Donar suport i impulsar altres activitats o projectes relacionats amb l'adolescència de l'equipament i/o del territori, en funció de les directrius del Departament de Joventut.
Participar en l'elaboració o revisió del projecte integral vertebrador de l'equipament (PIVE) descrit al Pla d'Equipaments i Serveis , incorporant la mirada emocional de la persona jove.
Col·laborar amb els professionals dels serveis juvenils (JIP, PIJ) del districte, donant suport a activitats o tallers de temà tiques i metodologies prà²pies dels Punts "Aquá t'escoltem".
Fer difusió del Punt "Aquá t'escoltem".
creació i distribució de cartelleria, mailing a professionals i serveis, dinamització de xarxes socials i grups de Whatsapp, trobades informatives amb adolescents i/o professionals.
Gestionar la documentació del servei.
recollida d'indicadors mensuals i informes trimestrals, memà²ria fotogrà fica, gestió d'inscripcions.
Gestionar el pressupost mensual.
recull i traspà s de facturació amb l'administració del Servei, cerca i contractació de talleristes, compres de material.
Participar en les reunions de coordinació del propi equipament, amb el departament de Joventut, amb el districte, amb talleristes, amb serveis externs, amb l'equip SAIF al complet o en subequips.
Actualització banc recursos d'entitats i serveis del territori relacionats amb l'objecte del contracte de forma coordinada amb els Punts d'Informació Juvenil, PIJ del territori,...
Vols saber que més pots aconseguir amb aquesta oportunitat?   Tindrà s un contracte temporal de 30h/s amb FASI, entitat referent en la innovació en projectes socials.
El teu horari serà .
Dilluns de 16h a 20h.
Dimarts de 10h a 14h i de 16h a 20h.
Dimecres i dijous de 10h a 14h i de 15h a 20h.
Salari.
€ bruts anuals per 14 pagues.
I quins requisits has de complir?  A més a més de les ganes i la il·lusió...  Per aquesta posició necessitem que tinguis la titulació de diplomatura o grau en educació social.
Es valorarà  que tinguis formació i experiència amb infà ncia i famália.
Incorporació .
Entrarà s en un equip jove, tècnic i molt motivat, que s'esforcen cada dia per donar lo millor de si mateixos cap als i les joves adolescents i a les famálies amb fills/es adolescents, que son el nostre objectiu.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Treballa a Plataforma Educativa
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 17/04/2024
Fecha de expiración
  • 16/07/2024
Remote Virtual Assistant Manager Social Media Manager:
valorlave

We are seeking a social media manager to oversee our company's social media platforms... the ideal candidate should have experience managing social media accounts, creating engaging content, and analyzing performance metrics... requirements:bachelor's degree in marketing, communications, or a related......

SOCIAL MEDIA ASSISTANT IN BARCELONA
The Etsy Selling Formula

Creative mindset with a passion for social media and digital marketing... collaborate closely with the influencer and our marketing team to develop engaging social media strategies... are you a social media enthusiast with a knack for content creation and fluent in spanish? we have an exciting opportunity......

Pràctiques departament de Social Media
Anverso

Volem incorporar a un estudiant de publicitat en últim curs de carrera, per fer pràctiques al departament de social media... pujar vídeos a youtube i redacció dels copys: titulars i textos, així com tags…- escolta i atenció dels comentaris, preguntes, suggeriments o incidències de diverses comunitats......

SOCIAL MEDIA MANAGER
CACTUS MEDIA BCN

Diseño e implementación de estrategias de paid social ads, que ayuden a las marcas a relacionarse más y mejor con sus audiencias... estamos buscando… a un/a social media manager con 2 – 3 años de experiencia gestionando redes sociales, comunidades digitales y desarrollando campañas de paid media......

TRABAJADOR SOCIAL
ASOCIACION RAUXA

Seleccionamos : 1 trabajador social 1 educador social 1 integrados social en todos los casos responsables, sin adicciones (alcohol, tabaco y otras) con sensibilizacion sobre el tema - preferiblemente en con experiencia en drogodependencias - contrato laboral / fijo - jornada de l a d con los descansos......

Educador/a pel servei centre obert infantil a badalona
Casal dels infants

Requisitos del puesto titulació universitària finalitzada en educació social... capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com del territori... contractació contracte indefinit... domini de la llengua catalana (equivalent a nivell c)experiència en......

Educador/a pel servei Centre Obert Infantil a Badalona
Casal dels Infants

Requisitos del puestotitulació universitària finalitzada en educació social... capacitat de coordinació i treball en xarxa amb serveis, projectes i recursos tant de l’entitat com del territori... contractació contracte indefinit... domini de la llengua catalana (equivalent a nivell c)experiència en dinamització......

Educadora infantil ingles
Marga marín

Buscamos a una educadora infantil nativa idioma inglés de lunes a viernes por las mañanas para ser titular de clase, con contrato fijo e indefinido requisitos del puesto titulación educadora infantil (1er ciclo), con idioma inglés, nativa o titulación... contrato de lunes a viernes por las mañanas......

Educadora canina para educación de cachorros en madrid
NOBLECAN Adiestramiento canino

Estamos en búsqueda activa de una educadora canina para trabajar en madrid en casos de educación de cachorros, con experiencia demostrable... requisitos del puesto imprescindible tener carnet de conducir y vehículo propio... se trabajará siempre directamente con nuestros clientes finales......

LICENCIADO EN RELACIONES LABORALES O GRADUADO SOCIAL
Auditia tax

También resultará muy importante conocer diferentes convenios colectivos y regímenes de cotización a la seguridad social... cada vez tenemos más clientes extranjeros: que podamos comunicarnos en inglés es importante para ellos... gestion lab las características de puesto requieren un mínimo de dos años......