Ver oferta completa

DIRECCIÓ UNITAT TERRITORIAL - CASA D'INFANTS - TERRES DE L'EBRE

Descripción de la oferta de empleo

Direcció Unitat Territorial Terres de l'Ebre  Fundació Acció Social Infà ncia (FASI) és una organització del sector dels serveis a les persones amb vocació d'impulsar, per mitjà  de la intervenció familiar, projectes innovadors en l'atenció a la infà ncia en risc.
Treballem perquè els infants que viuen en entorns vulnerables puguin exercir el seu dret de créixer en famália.
Ho fem desenvolupant i gestionant projectes i serveis d'à mbit socioeducatiu i comunitari que milloren les competències i habilitats parentals i el benestar dels infants i joves.
Som més de 200 professionals de diferents especialitats de l'à mbit social treballant en més de 25 centres de treball a Catalunya.
A FASI vetllem per la igualtat i fomentem la promoció interna, perquè el talent dels nostres col·laboradors i col·laborades és el que ens fa donar un servei referent en el sector.
Si t'agrada el tracte amb les persones i vols formar part d'un projecte innovador al món social amb desenvolupament professional, aquesta oportunitat t'interessarà !  El servei "Casa d'infants" s'emmarca dins del programa de suport a les famálies amb infants i adolescents en situació de desemparament o en risc de caure-hi.
Portem més de 10 anys amb aquest servei pioner en el sector social.
Com a director/a de la unitat territorial, t'encarregarà s de liderar, coordinar, avaluar i garantir el funcionament à²ptim de la casa d'infants d'acord amb els objectius recollits al PEC, al RRI i als criteris proporcionats per la Fundació i la Direcció General d'Atenció a la Infà ncia i l'Adolescència, aportant indicadors de valor i participant en el procés estratègic de l'Entitat dissenyant una metodologia tècnica i organitzativa innovadora, per convertir-se en un model d'intervenció familiar de referència.
Vols unir-te a nosaltres? Si la resposta és sá, aquest és el teu projecte! Actualment FASI completa l'equip de l'UT Terres de l'Ebre (cases d'infants Cucafera i casa d'infants Fontcalda, a Tortosa i Gandesa) amb el/la director/a de la Casa d'Infants, a jornada completa (38 hores setmanals).
Busquem persones que vulguin emprendre un projecte reptador! Sense dubte tot lo que podrà s aprendre et farà  créixer personal i professionalment.
Ets la persona ideal si...
· Tens orientació a les persones i als serveis.
· Ets una persona amb impacte e influència al comunicar-se amb la resta.
· Ets creatiu/va i innovador/a.
· T'agrada liderar equips i el desenvolupament de persones.
· A més a més, tens una gran capacitat de treball en equip i cooperació.
Vols saber que més pots aconseguir amb aquesta oportunitat? · Tindrà s un contracte de substitució per 4 mesos amb possibilitats de continuitat amb FASI, entitat referent en la innovació en projectes socials.
· Rebrà s un pla formatiu segons les necessitats del teu lloc de treball.
· El teu horari serà .
Horari marc.
9 a 18 h (a convenir segons necessitat del servei.) · A més a més, tindrà s 31 dies de vacances naturals per any i dies d'assumptes propis.
· Rebrà s un salari en base a € bruts anuals per jornada completa (segons conveni d'acció social amb infà ncia) + beneficis socials.
Alguns dels teus reptes seran...
· Vetllar per la plena ocupació del servei anticipant els moviments d'altes i baixes.
· Liderar i garantir la cohesió i la coordinació dels equips educatius i d'EIF que intervenen amb els infants/joves/famálies.
· Donar suport i garantir el compliment de les funcions del personal i equips a cà rrec (Equip educatiu i Equip d'Intervenció Familiar).
· Vetllar per l'equilibri en els perfils dels casos acceptats a la Comissió d'Assignació i Seguiment, per garantir la qualitat en l'atenció.
· Representar la Casa d'Infants i participar en espais de treball i participació en el sector.
· Informar a les famálies de les caracterástiques i funcionament dels serveis aixá com garantir els seus drets i deures.
· Conèixer i fer el seguiment dels processos dels infants i les famálies atesos per prendre decisions · Vetllar per l'aplicació i avaluació del desenvolupament del model tècnic.
· Assumir la guarda dels infants acollits a la Casa d'infants, en el cas que no hi hagi guarda assumir les responsabilitats delegades pels tutors corresponents.
· Garantir que les Cases d'Infants compleixin els requeriments tècnics, administratius i infraestructurals exigits, i promoure'n millores.
· Garantir la qualitat de la documentació i l'arxiu del servei, aixá com els terminis de presentació d'aquesta documentació, la seva qualitat i rigor.
· Garantir el compliment del pressupost assignat a la casa d'infants.
· Garantir la confidencialitat i la fiabilitat de la informació entorn els infants/joves i les seves famálies d'acord amb la LOPD.
· Liderar el recull d'activitats i resultats de l'execució anual del projecte.
· Participar activament en la construcció de qualsevol projecte relatiu a les Cases d'infants o dels seus professionals proposats des de Direcció general / Direcció tècnica / Direcció de persones.
I quins requisits has de complir? A més a més de les ganes i la il·lusió...
· Per aquesta posició necessitem que tinguis una titulació università ria de l'à mbit social.
pedagogia, psicologia, educació social, treball social, sociologia,...
· Necessitem que tinguis un nivell C de la llengua catalana.
· Necessitem que tinguis formació en lideratge d'equips i/o intervenció familiar sistèmica.
· Incorporació inemediata Entrarà s en un equip jove, tècnic i molt motivat, que s'esforcen cada dia per donar lo millor de si mateixos cap a les famálies, que son el nostre objectiu.
De moment a la casa d'infants son 10 professionals, i estan esperant-te per a que siguis l'11! Inscriu-te a la oferta i si encaixes amb el perfil que busquem, t'explicarem en una entrevista personal tots els detalls d'aquesta posició.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Treballa a Plataforma Educativa
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 17/04/2024
Fecha de expiración
  • 16/07/2024
Monitor/a d'activitats extraescolars esportives
Klousner SL

Cerquem monitor/a per dues activitats esportives de futbol i roda d'esports amb infants de primària a una escola de badalona... les tasques a desenvolupar són: programació i dinamització de les sessions seguiment dels alumnes requisitos del puesto titulació de monitor/a de lleure titulació i experiència......

Monitor/a d'activitats extraescolars
Klousner SL

Títol de monitor/a de lleure... certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual... habitualment, de dilluns a dijous de 16:30 a 17:30... cerquem monitors/es per a activitats extraescolars (esportives, artístiques i de llengua anglesa) a diferents escoles de sant adrià de besòs......

Atención al cliente desde casa
ANIMACIONES AEIOU

Ordenador y móvil de empresa... somos una empresa de animación de fiestas infantiles en españa con más de 20 años de experiencia en el sector del que somos líderes indiscutibles por el propio crecimiento de la empresa, buscamos una persona responsable para trabajo desde casa funciones: atención a......

Trabajo desde casa
Mondigital

Excelentes habilidades de comunicación verbal y escrita... empresa de viajes online busca talento para unirse a nuestro equipo como comercial desde casa... presentar y promover nuestros productos/servicios de manera efectiva... entrenamiento continuo y apoyo para el desarrollo de habilidades......

Trabaja desde casa. Mundo belleza
Leonor Aguilar

Belleza y modarequisitos del puestoempatia, ganas de superación, beneficios inmediatos... se trabajaría desde casa y yo te doy todas las herramientas necesarias para ello... buscamos mujeres responsables para la incorporación inmediata a nuestra empresa......

Freelance / emprendedor / trabajo desde casa
A.jover

Hola soy agustín somos pioneros de una tecnología en el campo de la salud y el bienestar, más de 150 patentes sobre nuestros productos, estudios publicados y 90 días de garantía y un aspecto que nos hace únicos es la tasa de fidelidad de nuestros clientes que es de 9... navegamos a través de estas megatendencias......

Trabaja desde casa
Romina Bertoletti - Belleza y bienestar

Actualmente trabajar desde casa se ha convertido en la mejor manera de conciliar... ¿todavía no lo has probado? gran multinacional presente en más de 90 países está buscando personas a las que les apasione el mundo del bienestar, les guste aprender de la mano de los mejores y sepan trabajar en equipo......

Buscamos tarotistas a toda españa - trabajo des de casa
Libernia magica

Abrimos el proceso de selección para la incorporación inmediata de tarotistas y videntes para el tarot telefónico des de casa des de cualquier punto de españa... empresa de tarot con más de 25 años de experiencia en el sector... horario a elegir:- turno de mañana- turno de tarde- turno de mediodia imprescindible:-......

Freelance, generar ingresos online desde casa
A.jover

Sin necesidad de inventario: olvídate de las complicaciones de almacenar productos... productos de alta demanda: ofrecemos soluciones de bienestar respaldadas por la ciencia y con una garantía de satisfacción de 90 días... flexibilidad total: trabaja desde casa o cualquier lugar, ajustando tu negocio......

Gran oportunidad, genera ingresos desde tu casa
Romina Bertoletti - Belleza y bienestar

Flexibilidad de horarios... capacidad de asumir responsabilidades... formación a cargo de la empresa... ofrecemos: trabajo en equipo... se buscan personas trabajadoras, responsables, enseñables y que les guste aprender... requisitos del puestorequisitos: no se requiere experiencia......