Ver oferta completa

DELINEANT-REF

Tarragona - Tarragona

Descripción de la oferta de empleo

Ets una persona amb capacitat d’anàlisi i proposta de millores i de treball en equip? Si ets una persona amb ganes d'aprendre i formar-te, aquesta és la teva oportunitat.
Les funcions a desenvolupar són.
elineació, amb funcions de projectista, de tots aquells plànols, croquis, perspectives, projeccions, replanteigs i projectes de delineació a partir d’esquemes i indicacions del director de projecte i que conformen part de la documentació tècnica del projecte.
esurar, prendre dades i càlcul d’amidaments i magnituds per a l’elaboració de projectes i pressupostos.
ol·laboració amb la resta de tècnics de l’equip redactor de projecte constructiu per a la realització dels plànols, esquemes de definició, diagrames, representacions gràfiques, rètols, etc.
laboració de projectes “Asbuilt” de les obres executades.
laboració, classificació, representació i explotació de dades sobre plataformes GIS.
ditar, reproduir i col·laborar en les tasques d’enquadernació, classificació i gestió de l’arxiu de projectes i documentació relacionada (projectes, liquidacions, plànols, fotografies, etc.), custòdia i control dels treballs realitzats.
ecopilar, ordenar i actualitzar la cartografia digital, així com realitzar una correcta gestió de la documentació digitalitzada, mantenint el control i la facilitat d’accés a tot el conjunt.
estió de la documentació de l’arxiu.
inventaris, actualització, seguiment.
omplir amb els principis dels Sistemes de Gestió i Assegurament de la Qualitat, de Gestió Mediambiental, de Prevenció de Riscos Laborals i d’Innocuïtat Alimentària.
esponsabilitat d’informar a l’immediat superior sobre possibles problemes detectats en el Sistema d’Innocuïtat Alimentària.
'ofereix.
ncorporació immediata a sòlida empresa i líder en el seu sector d'activitat.
rojecte professional molt estable a llarg termini.
emuneració competitiva, segons el perfil professional aportat.
orari de dilluns a divendres intensiu o partit, menys un dia que també es treballa a les tardes ( hores l'any).
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Grupo Castilla
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 23/05/2024
Fecha de expiración
  • 21/08/2024
JEFE/A DE CENTRO DE GESTIÓN DE RESIDUOS, Ref.: 23122
Asociación de industria navarra

Se valora conocimiento de euskera... se valoran conocimientos técnicos sobre residuos industriales y conocimiento de este mercado en país vasco... aspx?id_oferta=2879204... asigna las plantas o centros receptores de los residuos operados, así como la planificación de los envios......

Product Manager (LightNET Carbon Capture)
INSTITUT CATALÀ DE NANOCIÈNCIA I NANOTECNOLOGIA (ICN2)

Estimated incorporation date: 15th september this contract is part of the lightnet project funded under the framework of innovadors program with the support of the department of research and universities from the generalitat de catalunya (ref: 2022 innov 00069) how to apply: all applications must be......