Ver oferta completa
CUINER/A (CODI: )
Descripción de la oferta de empleo
Estat de l'oferta.
En tràmit Població.
Alforja Places.
1 Resum.
Cuiner/a Funcions.
Organització, distribució i coordinació de l’elaboració i condimentació dels menjars, segons el menú i règim alimentaris que supervisa el RESPONSABLE HIGIENICO-SANITARI.
• Supervisar els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que diàriament es comuniquin.
• Anotar menús o compres extraordinàries a l’agenda pel seu cobrament.
• Revisar abans de finalitzar el torn de treball que queda tot net i en ordre per la propera jornada.
• Realitzar les comandes als proveïdors.
• Preparació dels aliments per la seva condimentació, encendre i mantenir el forn i fogons així com fer la neteja diària dels mateixos i dels estris de cuina.
• Farà l’elaboració i condimentació dels menjars, segons el menú i règim alimentaris que supervisa el RESPONSABLE HIGIENICO-SANITARI.
• Disposar el muntatge dels carretons amb els menús elaborats.
• Seguiment d’estocs en neveres i congeladors i informar al gestor per la seva reposició.
• Vigilar l’emmagatzematge i control dels aliments,, vigilant el seu estat.
• Treure els aliments del congelador o nevera per la confecció dels diferents serveis a realitzar.
• S’assegurarà de que estiguin preparats a l’hora correcta TOTS els menús necessaris (escoles, càterings i usuaris residents).
• Control de temperatura de sortida de les caixes amb els menús de les escoles.
• En cas d’oblit o equivocació en algún menú preparar nova comanda i portar al lloc on correspongui.
• Manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinaria i estris propis del departament como.
safates, forns, fregidores, extractors filtres, fogons, talladores, olles, etc.
• Els carretons han de sortir de la cuina amb TOT preparat per esmorzar, dinar, berenar i sopar (aigua, llet calenta i preparada per servir, galetes, pa tallat, bossa de brossa, plats, gots, coberts, etc.).
Horari.
i de (caps de setmana alterns) Jornada laboral.
Jornada completa Notes jornada.
De dilluns a diumenge Tipus de contracte.
Altres contractes temporals a temps complet Durada del contracte.
Entre 1 i 3 mesos (Suplència IT, més endavant possibilitat de cobrir vacant per jubilació.) Sou orientatiu.
€/bruts (14 pagues) Incorporació.
Immediata Experiència.
1 any Edat.
Entre 16 i 67 anys Formació reglada.
Certificat d'estudis primaris.
EGB sense títol.
Batxiller elemental sense revàlida Altra formació.
Es valora CFGM Títol manipulador aliments actualitzat.
Títol appcc Carnets professionals.
Manipulador/a d'aliments Idiomes.
Català (Elemental), Castellà (Elemental) Informàtica.
Internet (Elemental) Altres requisits.
Es precisa vehicle per arribar al lloc de feina Tipus ocupació.
Cuiner/a
En tràmit Població.
Alforja Places.
1 Resum.
Cuiner/a Funcions.
Organització, distribució i coordinació de l’elaboració i condimentació dels menjars, segons el menú i règim alimentaris que supervisa el RESPONSABLE HIGIENICO-SANITARI.
• Supervisar els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que diàriament es comuniquin.
• Anotar menús o compres extraordinàries a l’agenda pel seu cobrament.
• Revisar abans de finalitzar el torn de treball que queda tot net i en ordre per la propera jornada.
• Realitzar les comandes als proveïdors.
• Preparació dels aliments per la seva condimentació, encendre i mantenir el forn i fogons així com fer la neteja diària dels mateixos i dels estris de cuina.
• Farà l’elaboració i condimentació dels menjars, segons el menú i règim alimentaris que supervisa el RESPONSABLE HIGIENICO-SANITARI.
• Disposar el muntatge dels carretons amb els menús elaborats.
• Seguiment d’estocs en neveres i congeladors i informar al gestor per la seva reposició.
• Vigilar l’emmagatzematge i control dels aliments,, vigilant el seu estat.
• Treure els aliments del congelador o nevera per la confecció dels diferents serveis a realitzar.
• S’assegurarà de que estiguin preparats a l’hora correcta TOTS els menús necessaris (escoles, càterings i usuaris residents).
• Control de temperatura de sortida de les caixes amb els menús de les escoles.
• En cas d’oblit o equivocació en algún menú preparar nova comanda i portar al lloc on correspongui.
• Manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinaria i estris propis del departament como.
safates, forns, fregidores, extractors filtres, fogons, talladores, olles, etc.
• Els carretons han de sortir de la cuina amb TOT preparat per esmorzar, dinar, berenar i sopar (aigua, llet calenta i preparada per servir, galetes, pa tallat, bossa de brossa, plats, gots, coberts, etc.).
Horari.
i de (caps de setmana alterns) Jornada laboral.
Jornada completa Notes jornada.
De dilluns a diumenge Tipus de contracte.
Altres contractes temporals a temps complet Durada del contracte.
Entre 1 i 3 mesos (Suplència IT, més endavant possibilitat de cobrir vacant per jubilació.) Sou orientatiu.
€/bruts (14 pagues) Incorporació.
Immediata Experiència.
1 any Edat.
Entre 16 i 67 anys Formació reglada.
Certificat d'estudis primaris.
EGB sense títol.
Batxiller elemental sense revàlida Altra formació.
Es valora CFGM Títol manipulador aliments actualitzat.
Títol appcc Carnets professionals.
Manipulador/a d'aliments Idiomes.
Català (Elemental), Castellà (Elemental) Informàtica.
Internet (Elemental) Altres requisits.
Es precisa vehicle per arribar al lloc de feina Tipus ocupació.
Cuiner/a
Ver oferta completa
Detalles de la oferta
Empresa
- Sin especificar
Localidad
- En toda España
Dirección
- Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
- 09/07/2025
Fecha de expiración
- 04/01/2026