Ver oferta completa

CUINER/A

Descripción de la oferta de empleo

Consell Comarcal de la Selva El Servei Integral d'Ocupació del Consell Comarcal de la Selva ofereix orientació laboral, formació i borsa de treball a les persones que busquen feina, així com ajuts per la contractació i gestió d'ofertes de feina a empreses que busquen treballadors.
El nostre objectiu és treballar per la millora de l'ocupació de la comarca Descripció de l'oferta Empresa dedicada a l'hostelaria precisa incorporar un/a cuiner/a per incorporar a l'equip de treball a Riudarenes   Condicions laborals.
Contracte.
Indefinit  Horari.
40h/setmanals de Dimecres a Diumenge distribuit en el següent horari  Dimecres.
De 9 h a 18h De dijous a dissabtes.
De 9 h a 17h Diumenges.
de 10 a 17h *Alguns dies jornada partida a acordar amb la resta de l’equip *Algunes nits a l’estiu, es treballa divendres o dissabtes fins les h.
Salari.
€/brut mensual  Tasques i responsabilitats.
Elaboració i presentació de plats de la carta i menús.
Realitzar escandalls dels plats junt amb la persona responsable del Rebost Suport general en el servei i en la botiga.
Requisits Formació i experiència.
Estudis oficials en cuina i restauració o similars Experiència mínima de 2 anys en tasques en cuina de restaurant Altres requisits.
Valorable coneixements de TPV Flexibilitat horària Capacitat d’aprenentatge i polifacètica doncs malgrat que la seva expertesa sigui la cuina, haurà substituir a la persona de sala /botiguera en moments necessaris Domini del català i castellà Valorable residència propera al lloc de feina Carnets professionals.
Carnet de manipulació d’aliments Carnet de conduir i vehícle propi per arribar al lloc de feina (imprescindible) Competències valorables.
Dinamisme Autonomia  Iniciativa Planificació i Organizació Treball en equip Disposició al aprenentatge
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 21/05/2024
Fecha de expiración
  • 19/08/2024