Ver oferta completa
CUINER/A
Vilafranca del Penedès
- Barcelona
Descripción de la oferta de empleo
Funcions:
- Planificació horària i vacances personal
- Controlar la perfecta uniformitat del personal de cuina
- Formació de possible personal nou
- Assegurar de fer complir tots els protocols que es passin des de direcció per escrit en el manual d'operacions
- Fer revisió abans de començar el servei, producció i anotar possibles incidències.
- Revisió i acceptació dels nous plats i menús
- Fer comandes a proveïdor i central
- Planificació de les produccions
- Control sobre els stocks i les mermes
- Decidir plats recomanats setmanals (carta petita i gran).
- Tenir fitxes de producció de l'oferta gastronòmica actualitzada
- Supervisar el pla de neteja
- Control del pla d'aprovisionament
- Control sobre la infraestructura i el manteniment de la cuina
- Responsabilitat total sobre la qualitat gastronòmica de totes les elaboracions Experiència 1 anys. - Planificació horària i vacances personal
- Controlar la perfecta uniformitat del personal de cuina
- Formació de possible personal nou
- Assegurar de fer complir tots els protocols que es passin des de direcció per escrit en el manual d'operacions
- Fer revisió abans de començar el servei, producció i anotar possibles incidències.
- Revisió i acceptació dels nous plats i menús
- Fer comandes a proveïdor i central
- Planificació de les produccions
- Control sobre els stocks i les mermes
- Decidir plats recomanats setmanals (carta petita i gran).
- Tenir fitxes de producció de l'oferta gastronòmica actualitzada
- Supervisar el pla de neteja
- Control del pla d'aprovisionament
- Control sobre la infraestructura i el manteniment de la cuina
- Responsabilitat total sobre la qualitat gastronòmica de totes les elaboracions català (parlat superior, escrit superior), espanyol (parlat superior, escrit superior)
- Planificació horària i vacances personal
- Controlar la perfecta uniformitat del personal de cuina
- Formació de possible personal nou
- Assegurar de fer complir tots els protocols que es passin des de direcció per escrit en el manual d'operacions
- Fer revisió abans de començar el servei, producció i anotar possibles incidències.
- Revisió i acceptació dels nous plats i menús
- Fer comandes a proveïdor i central
- Planificació de les produccions
- Control sobre els stocks i les mermes
- Decidir plats recomanats setmanals (carta petita i gran).
- Tenir fitxes de producció de l'oferta gastronòmica actualitzada
- Supervisar el pla de neteja
- Control del pla d'aprovisionament
- Control sobre la infraestructura i el manteniment de la cuina
- Responsabilitat total sobre la qualitat gastronòmica de totes les elaboracions Experiència 1 anys. - Planificació horària i vacances personal
- Controlar la perfecta uniformitat del personal de cuina
- Formació de possible personal nou
- Assegurar de fer complir tots els protocols que es passin des de direcció per escrit en el manual d'operacions
- Fer revisió abans de començar el servei, producció i anotar possibles incidències.
- Revisió i acceptació dels nous plats i menús
- Fer comandes a proveïdor i central
- Planificació de les produccions
- Control sobre els stocks i les mermes
- Decidir plats recomanats setmanals (carta petita i gran).
- Tenir fitxes de producció de l'oferta gastronòmica actualitzada
- Supervisar el pla de neteja
- Control del pla d'aprovisionament
- Control sobre la infraestructura i el manteniment de la cuina
- Responsabilitat total sobre la qualitat gastronòmica de totes les elaboracions català (parlat superior, escrit superior), espanyol (parlat superior, escrit superior)
Ver oferta completa
Detalles de la oferta
Empresa
- CATERING CAL BLAY, S.L.
Tipo de Contrato
- Sin especificar
Fecha de publicación
- 25/03/2024
Fecha de expiración
- 23/06/2024