Ver oferta completa

COORDINADOR/A- CAMPANYA INFORMATIVA PER LA GESTIÓ DE RESIDUS (VILA-SECA)

Vila seca - Tarragona

Descripción de la oferta de empleo

A Anthesis som l’equip activador del canvi! El nostre objectiu? Ho tenim clar! Treballem per aconseguir un món més resilient, sostenible i just.
Per aconseguir-ho i activar el canvi, desenvolupem i posem en acció diversos serveis pensats per a crear un impacte positiu en les persones i el seu entorn.
Si com a nosaltres també t’apassiona el medi ambient i creus que l’educació ambiental és la peça clau per una societat i un planeta més sostenibles, continua llegint perquè Anthesis som el teu equip! Uneix-te al nostre equip d’informadores i informadors ambientals, com a coordinador/a i ajuda’ns a assolir un repte important.
Informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre la correcta gestió dels residus i la implantació de les plataformes emergents a la localitat de Vila-Seca.
Què faràs en el teu dia a dia?Coordinaràs les accions de l’equip de la campanya, juntament amb la coordinació general.
Participaràs en la redacció d’informes contextuals que acompanyin els resultats i avanços de la campanya.
Vetllaràs el seguiment dels indicadors previstos.
Gestionaràs les sol·licituds de material i reposició dels elements i recursos per al desenvolupament de les activitats.
Oferir atenció al punt informatiu que s’organitzarà.
nformar i sensibilitzar a les persones sobre el correcte reciclatge i la gestió de residus, a través d’activitats diverses i resolució de dubtes.
ealitzar el control d'estoc dels materials a distribuir.
acilitar als ciutadans i ciutadanes material com cubells, tríptics i bosses.
Registre, a través d’una eina informàtica, de les interaccions realitzades.
aracterístiques de la vacantLa duració del projecte serà del 15 de maig al 10 de juliol.
El teu contracte serà fix-discontinu.
’horari que realitzaràs serà en jornada parcial.
El lloc de treball que desenvoluparàs serà a Vila-Seca.
Què busquem en tu?La teva formació ideal és un grau, llicenciatura o diplomatura en.
Educació, Pedagogia, Psicopedagogia o estudis vinculats amb les branques científiques, tecnològiques o similars.
alorem que disposis d’experiència prèvia coordinant equips, especialment amb públic divers o tasques similars.
omini del Català i Castellà.
Flexibilitat horària.
Residir a Vila-Seca o rodalies.
es teves competències i habilitatsEns agradaria que poguessis aportar a l’equip.
inamisme i proactivitat.
utonomia i responsabilitat.
ntel·ligència emocional i assertivitat.
reball en equip i cooperació.
lexibilitat i adaptabilitat al canvi.
roactivitat i empoderament personal.
nterès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts.
ensament crític i rigor científic.
uè vol dir treballar a Anthesis?Et presentem els beneficis i avantatges de formar part del nostre gran equip!Formaràs partd’un consultora pionera en sostenibilitat i medi ambient guardonada amb el segell B Corp™, una mostra del nostre compromís per impulsar un impacte ambiental, cultural i social positius.
’uniràs a un equip on seràs el motor del canvi i la nostra gran aposta per aconseguir un món millor.
Uneix-te a un equip immillorable, ple de talent, compromís i passió que representa els nostres valors i que t’acollirà i acompanyarà en un entorn laboral cooperatiu i motivador.
articiparà d’una cultura inclusiva on la diversitat forma part de la nostra identitat i vetllem per representar i escoltar totes les veus i idees del nostre equip.
articiparàs a projectes d’iniciativa i responsabilitat social, suma-t’hi i aporta el teu valor!Aprendràs a desenvolupar el teu rol amb èxit amb el nostre suport i acompanyament.
La teva formació és la nostra responsabilitat i vetllarem pel teu talent i per a que res t’aturi!Disposaràsd’oportunitats reals de participar en altres projectes educatius d’Anthesis.
olem que coneguis la nostra cultura i valors#intel·ligènciaemocional #diversitat #empoderament #transparència #innovació #transformacióA Anthesis valorem la diversitat en totes les seves formes i expressions i l’entenem com a l’espurna del canvi i la clau per formar a l’equip del demà i també del present, un equip empoderat, proactiu i innovador amb una identitat i talent únics.
reballem amb ímpetu per a construir un entorn i equips més inclusius, justos i diversos on tothom gaudeixi la seguretat, reconeixement i respecte essencials pel desenvolupament del seu potencial individual.
Sens dubte, sentim orgull de totes les persones que donen vida i valor a l’empresa i celebrem els seu èxits i creixement dins el nostre equip.
ra et toca a tu, quin impacte vols deixar? Si creus que aquest rol et representa i la nostra proposta és el que estàs buscant, uneix-te al nostre equip i forma part de la revolució sostenible.
T’esperem!https://anthesisgroup.
inpointhq.
om/es/postings/0b8e2dc8-fcf8-bfe7-
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Anthesis
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 29/04/2024
Fecha de expiración
  • 28/07/2024
INFORMADORS/ES - GESTIÓ DE RESIDUS (VILA-SECA)
Anthesis

Interès i motivació per l’aprenentatge i la divulgació de continguts... característiques de la vacant la duració del projecte serà del 16 de maig al 9 de juliol... l’horari que realitzaràs serà de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 14h a 18h... informar i sensibilitzar a les persones sobre el correcte......

Pràctiques departament de Social Media
Anverso

Volem incorporar a un estudiant de publicitat en últim curs de carrera, per fer pràctiques al departament de social media... tasques de suport: - creació de posts per a blogs de diferents temàtiques, posts per a facebook, twitter, instagram, linkedin i altres xarxes socials: recerca d’informació, documentació......

Assessora comercial de publicitat
Alpha disseny

Cerquem assessora comercial per la captació de clients... emissió de trucades, assessorament i tancament de venda... oficina cèntrica i lluminosa -horari de 9 a 14 h, amb possibilitat de jornada completa... sou fix + comissions requisitos del puesto requisits: -experiència en vendes -actitud altament......

Fisioterapeutas con alto dominio ingles
Inmotion medical device

Posibilidad de trabajar fines de semana ocasionalmente... disponibilidad para viajar formación previa por parte de la empresa en tecnología avanzada... empresa de barcelona solicita diplomados/graduados en fisioterapia con carácter de incorporación inmediata con dedicación a jornada completa y disponibilidad......

Java Developer with French/German
Sollers Consulting

We can offer: • flexible working hours and a hybrid home office model (2-3 times per week in the office) as work-life balance is crucial at sollers... • an internal coach to guide you through the onboarding, further training and career opportunities, plus a budget to be used for your lunches together......

Educador/a infantil en Alemania
Helmeca personal gmbh

- la experiencia de vivir en una de las dos de las principales ciudades alemanas: frankfurt y múnich... sueldo bruto mensual de 2... curso intensivo de alemán online en españa de 6 meses, que te habilita oficialmente para trabajar en la escuela infantil... ratios de 6 niños/as por educador/a infantil......

Auxiliar de Enfermería - Irlanda
Cpl Healthcare

Per hour, depending on experience... full-time, permanent or relief contract availableemployee assistance programmerelocation package: accommodation & flight allowanceassistance with pps number, bank account candidate requirements: healthcare qualification or experience in healthcareconversational......

ES PRECISA CAMBRER/A
GUT HOST-13 SL

Es precisa cambrer/a, un plus amb nocions de cocteleria i sala per a restaurant a gràcia... jornada partida/ extres... profesional, formalitat, resolutiu, responsable i treballador... imprescindible català parlat, anglès i experiència demostrada amb referències......