Ver oferta completa

COORDINADOR-A DE RECEPCIó

Descripción de la oferta de empleo

BARCELONA ACTIVA gestiona ofertes d'empreses que necessiten cobrir vacants de personal.
Les posicions que es publiquen no són per a Barcelona Activa.
NOMÉS ES TINDRAN EN COMPTE LES CANDIDATURES QUE ARRIBIN PER AQUEST CANAL.
El Servei de Cerca de Treballadors/es s'adreça a aquelles empreses del territori que necessiten incorporar nous professionals als seus equips i ofereix suport en la identificació de les vacants, el reclutament de personal i la preselecció de candidatures que s'ajustin als perfils sol•licitats.  Descripció de l'oferta Aquesta oferta es gestiona com a Procés d'Incorporació Urgent (PIU) per a l'empresa PORT FORUM que necessita cobrir una vacant del perfil.
  Coordinador-a de recepció.
  Funcions.
Supervisar i coordinar les activitats diàries de l'equip de recepció, incloent-hi el check-*in i check-out d'hostes, gestió de reserves i atenció al client.
Garantir un servei d'atenció al client de primera classe, responent de manera proactiva a les necessitats i sol·licituds dels hostes.
Capacitar, motivar i supervisar al personal de recepció per a mantenir alts estàndards d'acompliment i satisfacció del client.
Coordinar i reporatr amb cap d'administració i cap d'operacions.
Tipus de relació professional.
Contracte Tipologia de contracte.
Indefinit Núm.
Hores setmanals.
40 Horari.
9-18 Retribució brut anual.
€ Requisits Categoria professional.
Comandaments intermedis Formació reglada requerida.
g.
Diplomatura - g.
Diplomatura Temps d'experiència.
+3 Coneixements informàtics.
Coneixements infomátics nivell usuari i programes de gestió Altres requeriments específics.
Experiència prèvia en llocs similars en la indústria hotelera o turisme, preferiblement en un rol de supervisió.
Excel·lents habilitats de comunicació i capacitat per a interactuar amb una varietat de persones en un entorn multicultural Competències personals més desenvolupades.
Lideratge, Direcció de persones, Autoconfiança, Aprenentatge i utilització de coneixements, Orientació al Client, Flexibilitat i Gestió del Canvi, Compromís amb l'Organització, Planificació i organització, Comunicació Idiomes.
Francès - Avançat, Anglès - Avançat
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Barcelona Activa
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 08/05/2024
Fecha de expiración
  • 06/08/2024
Coordinador/a Desarrollo equipos IT
Horizon Neulogy

Atender incidencias puntuales fuera de horario (guardias puntuales)recepcionar y coordinar tickets de soporte (atender, trasladar a equipo interno o externo)soporte a usuariorequisitos del puestocoordinador/a desarrollo equipos it... se podría tener en cuenta un desarrollar senior con competencias para......

Gestor de promociones inmobiliarias
B.o

Realización de las gestiones vinculadas a una promoción con apoyo de las distintas direcciones... tramitación de calificaciones de vivienda - asistencia a asambleas de cooperativas y trato directo con cooperativistas... bsucamos un coordinador de promociones inmobiliarias funciones del puesto: - en colaboración......

Administrativo/a Comercial en Oficina Inmobiliaria
Fincas Blanco

Es necesario disponer de conocimientos infromáticos de usuario avanzado, orientación a resultados y experiencia demostrada en atención al cliente... inicialemnte se plantea el comienzo como jornada parcial de mañanas y 2-3 sábados al mes con la correspondiente ampliación a jornada completa en unos meses......