Ver oferta completa

CONTROLLER FINANCER /A

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

El nostre client, líder en el seu segment d'activitat, necessita reforçar el seu equip amb un/a professional del control i la gestió financera, un/a controller financer, que en dependència directa de la direcció financera (CFO) assumeixi la missió d'acompanyar-lo en una posició corporativa, supervisant les operacions comptables i financeres de l'empresa, assegurant l'exactitud dels informes financers, el compliment de la normativa i la implementació de controls interns eficaços.
 
Es tracta d'una empresa que factura en l'actualitat uns 33M€ i està en un procés de creixement. Per això pensem en un/a professional que aporti +3 anys d'experiència i que vulgui tenir un recorregut, un creixement professional dins de l'empresa.
 
FUNCIONS:
Gestió Financera i Comptabilitat: Supervisar les activitats comptables per assegurar la precisió i el compliment amb les normatives aplicables. Això inclou la preparació d'estats financers, gestió de comptes de cobraments i pagaments i administració de la tresoreria.
 Pressupost i Previsió financera: Liderar el procés pressupostari i previsió financera, treballant estretament amb els diferents departaments per recollir informació i establir objectius realistes.
Previsió Tresoreria: Preparació del pressupost de tresoreria i seguiment periòdic segons s’hagi establert amb CFO, actualització i anàlisi per anticipar possibles tensions de tresoreria i donar les solucions, alternatives o opcions per poder solventar-les
 Anàlisi Financer: Realitzar anàlisis financers periòdics per identificar tendències,. Això implica avaluar la rendibilitat, liquiditat, solvència i eficiència operativa.
Informes: Elaborar informes financers regulars per a la direcció, incloent anàlisi de de les diferències pressupostaries i anys anteriors . Realitzar recomanacions per millorar el rendiment financer.
Compliment i Control Intern: Assegurar el compliment de les lleis i normatives financeres aplicables. Desenvolupar i mantenir sistemes de control intern per prevenir i detectar irregularitats.
 Gestió de Riscos: Identificar i avaluar els riscos financers que enfronta l'organització, proposant i implementant mesures per mitigar-los.
 Lideratge: Supervisar i desenvolupar l'equip de comptabilitat i finances sota la direcció de CFO, promovent un ambient de treball en equip.
 
OFERIM:
Incorporació immediata, indefinida i totalment estable en companyia consolidada.
Paper protagonista en la organització
8 hores diàries, amb horari flexible, entrant entre 8:00 i 9:00h.
Retribució en funció d'experiència aportada 
Creixement professional tant fucional com econòmic
Bon ambient de treball.
 
 
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Mystery Project
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 19/03/2024
Fecha de expiración
  • 17/06/2024
Controller Financiero (contrato temporal por sustitución)
Talent search people

Manejas excel a nivel avanzado... eres una persona organizada y orientada a resultados y a objetivos... darás seguimiento a los gastos promocionales... dos días de teletrabajo a la semana... desde talent search people estamos seleccionando a un/a controller financiero para una gran empresa farmacéutica......

Controller Financiero
Casado&lopez consulting

Desde casado&lopez; consulting estamos trabajando para una empresa líder dedicada al sector logístico que precisa incorporar a un controller en sus instalaciones ubicadas en el camp de tarragona... requisitos del puestorequisitos: preferentemente licenciado en ciencias económicas o ade con especialización......

Responsable Financiero
Neo2wiN

Para ello has de tener una formación técnica y background que te permita desde desarrollar un plan de viabilidad, implementar los procesos economicos y financieros, ejercer una labor de controller y proponer iniciativas que rentabilcen lso recursos económicos y financieros......