Ver oferta completa

CARRETONER

Descripción de la oferta de empleo

Experiencia y dedicación son nuestra forma de trabajar” BOXES EXPRES RRHH ETT es una empresa de trabajo temporal con oficina en Terrassa.
Buscamos y seleccionamos personal para varios sectores de actividad (siderometal, químico, textil, artes gráficas, comercio, oficinas y despachos…) cubriendo las necesidades de personal de empresas de la Provincia de Barcelona.
Ofrecemos un servicio completo desde la búsqueda del candidato, elaboración de la documentación laboral y la gestión de la Prevención de Riesgos Laborales.
Cuidamos cada aspecto de nuestro trabajo, tanto en el trato con la empresa cliente, como con el trabajador, con el objetivo de dar un servicio rápido y eficaz.
Descripció de l'oferta   Seleccionem u/a Carretoner per magatzem amb coneixements d`Electromecànica per  una Empresa Fabricant de Maquinària per  Packaging (màquines d`embalatge i etiquetatge) de Cerdanyola del Vallès per contractació de llarga durada.
Funcions.
Carregar i descarregar camions Ubicar el material al magatzem Preparar grups de peces pels equips de muntatge Introducció de dades a l`ordinador de les recepcions de material Controlar les peces demanades a Proveïdors amb EXCEL i ERP Reclamar als Proveïdors comandes pendents Anar a buscar peces a casa de Proveïdors Ajudar a realitzar muntatges de màquines     S`ofereix.
Contracte de llarga durada amb període de prova a través d`ETT Salari.
euros bruts anuals ( euros bruts al mes x 12 aprox) Horari.
7 a 15 h de Dilluns a Divendres   Requisits Formació CFGS  en Electromecànica acabat o realitzant Experiència de carretoner i magatzem Ofimàtica a nivell usuari Experiència en posició similar d`almenys 3 anys Residència a Cerdanyola del Vallès o rodalies
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 04/04/2024
Fecha de expiración
  • 03/07/2024