Ver oferta completa

BUSINESS DEVELOPER TIC - INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

L’àrea de Innovation Business Development (IBD) de la Fundació i2CAT està cercant un perfil de Business Developer amb coneixements en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial per incorporar-se al seu equip i contribuir a la generació de noves oportunitats dins d’aquest vertical.
 
L'àrea de IBD té com a missió traduir els resultats i el coneixement generats com a resultat de les activitats de recerca en sectors productius de l'economia local i internacional. Des de IBD col·laborem amb empreses del sector TIC, multinacionals, pimes i start-ups per, a través d’acords estratègics, projectes d'R&D, proves de concepte i llicenciament d'actius, afavorir la seva transformació digital i competitivitat.
La persona seleccionada s’incorporarà a un equip en creixement per impulsar tasques relacionades amb la generació de negoci, dinamització de l’ecosistema, participació en esdeveniments, així com gestió i col·laboració amb els diferents partners amb els quals i2CAT col·labora en aquest àmbit.
En la realització de la seva tasca el/la candidat/a seleccionat/da es responsabilitzarà, entre altres, de les següents funcions:
Identificació i articulació de reptes tecnològics i oportunitats relacionades amb l'àmbit d'IA i tecnologies de dades.
Captació de nous partners amb els quals col·laborar.
Traslladar les oportunitats detectades en projectes tangibles a executar.
Utilitzar instruments de finançament públic per a promoure la captació de projectes d'innovació.
Gestionar i participar activament en projectes competitius.
Ideació i implementació d’accions dinamitzadores a l’escosistema de Intel·ligència Artificial a Catalunya (per exemple tallers sectorials, esdeveniments de difusió, participació en la confecció de llibres blancs sectorials, etc.).
Participar i representar a i2CAT en esdeveniments sectorials.
 
Qui som?
La Fundació i2CAT és un centre de recerca i innovació, que impulsa activitats de R+D+i en l'àmbit d'arquitectures, aplicacions i serveis de la Internet avançada. El centre aposta per un nou model d'innovació basat en la col·laboració entre les empreses, les administracions públiques,el món acadèmic i els usuaris. En col·laboració amb aquests socis, les nostres unitats de recerca i innovació volen produir tecnologies isolucions amb l'objectiu de convertir Catalunya en una regió intel·ligent líder i global en una Europa intel·ligent, amb una economia de valor afegit pròspera i una societat innovadora.
i2CAT és una organització dinàmica que té una àmplia experiència en la realització de projectes de recerca i innovació a nivell nacional i internacional, liderant línies d'investigació en arquitectures de xarxes fixes i mòbils, el 5G, les xarxes de sensors sense fils i tecnologies multimèdia basades en contingut, amb l'objectiu de desenvolupar nous productes, serveis i aplicacions en els camps de la eHealth, SmartCities & Smart Regions, Industria 4.0 i Societat Digital.
Vols saber-ne més? Visita la nostra web ! (http://www.i2cat.net/)
 
Què t'oferim?
Podràs treballar des de les nostres oficines o des de casa, el que prefereixis. Només et demanem un dia presencial a l'oficina per coordinar-te amb la resta de l'equip.
Contracte a temps complet.
Disposem d'un horari flexible per promoure la conciliació de la vida laboral i familiar
Jornada reduïda tots els divendres + els mesos de juliol i agost.
Salari fix + variable per objectius.
Tu decideixes si vols cobrar en 12 o 14 pagues.
Sistema de retribució flexible: Configura el teu salari segons les teves necessitats. T'oferim l'opció de tiquet restaurant, tiquet transport, suport al servei de guarderia i assegurança mèdica.
27 dies laborables de vacances a l'any.
Tenim fruita a l'oficina per promoure un estil de vida saludable.
Cafè i te gratuït.
Si t'interessa, pots participar en esdeveniments del sector.
T'entregarem un ordinador portàtil. Pots triar el teu sistema operatiu, Mac, Linux o Windows.
Esdeveniments socials per a potenciar i fomentar el treball en equip.
Et donarem el suport per a desenvolupar la teva pròpia carrera formativa.
Treballarem contínuament perquè tinguis un pla de carrera i així impulsar el teu creixement i desenvolupament professional.
 
On ho faràs?
A i2CAT ja fa temps que tenim una política de teletreball establerta. Podràs treballar des de casa o des de l'oficina, el que s'ajusti millor a les teves necessitats. Només et demanem que assisteixis un dia a la setmana a l'oficina per mantenir-te connectat amb l'equip.
Si decideixes venir a l'oficina, estem ubicats a Zona Universitària, al costat del Campus Nord de la UPC, dins d'un entorn multidisciplinari i multicultural. És una zona molt ben comunicada (metro, tram, bus) amb bars i restaurants al voltant.
Les nostres oficines estan dissenyades amb un concepte open-office on tot és llum i transparència (no tenim sales opaques). Disposem d'espais de treball diversos perquè no hagis d'estar tot el dia en la mateixa taula.

i2CAT és una organització compromesa amb la igualtat d’oportunitats. És per això que cerquem augmentar el nombre de dones en aquelles àrees on estan subrepresentades i, per tant, animem explícitament al col·lectiu de dones a inscriure’s.
i2CAT també és compromesa amb la diversitat i cerquem augmentar el nombre de persones amb diversitat funcional dins la nostra plantilla.
Si el que has llegit et sona bé.... ¡fem un cafè i t’expliquem més!
En cas que t’hagi agradat però no sigui la teva oferta de feina, potser coneguis a una altra persona que encaixi perfectament i a la que li vulguis recomanar!
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Fundació i2cat
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 03/05/2024
Fecha de expiración
  • 01/08/2024
Business Developer with Fluent Level of German
Talent search people

Building strong relationship with the clients... you are able to tailor solutions based on customers’ needs... during your day you will be:- cold caling potential independent retailers in german & english... understanding clients needs and close the sale on our b2b offer... staff discount......

Front end developer
Innoit

Are you a lover frontend developer looking for new challenge? we aspire to reach everyone and connect them to top notch projects... create the tech basis for rapid product development by building all its technology in the public cloud... com/es-es/meetup-de-innoit-consulting-en-barcelona/?_locale=es-es......

Java Developer with French/German
Sollers Consulting

• an internal coach to guide you through the onboarding, further training and career opportunities, plus a budget to be used for your lunches together... • good command of english language, at least b2/c1 level... you need: • at least 1 year of commercial experience as a software developer, preferably......

PHP developer
InnoIT

Tienes altas habilidades con las siguientes tecnologías: html5, css, javascript... beneficios salario muy competitivo con el mercado... otros beneficios como gympass, seguro médico, bonus de transporte y algo más!requisitos del puestonos encantaría conocerte si: tienes mas que 3 anos de experiencia......

Devops engineer
Innoit

Keep reading it can be just what you're looking for! responsibilities: develop and maintain systems to support the company business... work in our multidisciplinary team and stakeholders, helping to understand business requirements, formulate use cases and then translate that into a pragmatic and effective......

ADMINISTRATIVE DEPARTMENT
Rainsteal Oil & Gas, UK.

Administrative department business analyst, payroll manager, marketing specialist, administration supervisor, human resources officer, financial analyst, senior marketing analyst, logistics coordinator / expert, procurement officer, secretary / office assistants / office clerks / front desk clerks, account......

Native english teachers
Metatraining formación sl

Ideally we are seeking this candidates: team worker, flexibility, good presentation, high communication skills, written and spoken spanish to intermediate level, tefl, celta or tesol is an advantage... we are recruiting native english teachers to work as teachers in company, adult & young learner groups......

PROFESOR DE FRANCÉS
IDIOMES TARRADELLAS

Somos una academia de idiomas con m,ás de 15 años de experiencia en el barrio de l'eixample de barcelona buscamos un profesor para dar unas clases de francés de tipo business... los lunes de 13... interesados enviar cv... preferiblemente autónomo... hay posibilidad de que salgan más horas más adelante......

Profesores de alemán nativos o nivel nativo
Escuela de Idiomas Carlos V

Metodología para la enseñanza en alemán, recursos y manejo de tic otros datos del puesto - incorporación a inicio del 2023 - se unirá a un grupo de profesionales de la enseñanzaotros datos del puestose requerirá informes periódicos del aprendizaje de los estudiantes evaluación continua de los mismos......

Responsable de ventas y marketing
AQUAFUN PARKS PRODUCTS S.L.

Requisitos del puesto bachelor's degree in marketing, business administration, or a related field is appreciated... identifying prospect potential customers through various channels, including cold calling, networking, and online research... you will carry out tasks such as: conduct cold acquisition......