Ver oferta completa

AUXILIARS INFERMERIA GEROCULTORS/ ES

Alforja - Tarragona

Descripción de la oferta de empleo

Donar suport a l'equip interdisciplinari a la recepció i acolliment de les noves persones usuàries col·laborant en l'adequació del pla de cures individualitzat.
– Realitzar intervencions programades per l'equip interdisciplinari adreçades a cobrir les activitats de la vida diària.
– Col·laborar en la planificació, l'organització i l'execució de les activitats preventives, ocupacionals i de lleure.
– Mantenir la higiene personal de les persones usuàries.
– Proporcionar i administrar els aliments al resident facilitant la ingesta en aquells casos que així ho requereixin.
– Ocupar-se de la recepció, distribució i recollida dels aliments a l'habitació de la persona usuària.
– Realitzar els canvis de postura i els serveis auxiliars que d'acord amb la preparació tècnica li siguin encomanats.
– Col·laborar amb el resident en la preparació per a un trasllat, efectuant actuacions d'acompanyament, vigilància i suport.
– Col·laborar amb el personal sanitari a l'administració de la medicació.
– Col·laborar sota la supervisió de la infermera en la cura de residents colostomitzats i amb sondes, així com en l'administració de menjar mitjançant xeringa.
- En absència de l'infermer podrà fer la prova de glucosa, utilitzar la via subcutània per administrar insulina i heparina als usuaris, sempre que la dosi i el seguiment del tractament la faci personal mèdic o d'infermeria.
- Acompanyar l'usuari o usuària en la realització d'activitats per facilitar el manteniment i la millora de les capacitats físiques i motores, així com en la realització d'activitats programades, ja siguin per a cites mèdiques, excursions, gestions, etc., facilitant la participació de la persona usuària en aquestes.
– Col·laborar amb el TASOC en l'animació i la dinamització de la vida diària de la Institució.
- Ajudar l'usuari i usuària en la realització de les activitats i els exercicis de manteniment i, seguint les orientacions dels professionals competents.
– Donar suport i estimular la comunicació de les persones usuàries afavorint-ne el desenvolupament diari i la relació social.
– Col·laborar amb l'equip interdisciplinari en la integració dels familiars de les persones usuàries a la vida del centre.
– Efectuar la neteja i el manteniment dels estris dels usuaris, col·laborar a mantenir ordenades les habitacions, recollir la roba, portar-la a la bugaderia, encarregar-se de la roba personal dels usuaris i fer els llits en funció de les necessitats de cada usuari de acord als criteris de qualitat establerts, amb la llenceria neta, absència d'arrugues i humitat, en la posició adequada, amb especial atenció als plecs corporals i altres zones de risc especial, respectant la intimitat de l'usuari.
– Comunicar les incidències que es produeixin sobre la salut dels/de les usuaris/àries. Observar i registrar al llibre d'incidències qualsevol canvi de comportament i/o físic detectat. Experiència 1 mesos. Àmbit sanitari/residencial. Competències / coneixements: Capacitat de treball en equip. Empatia Disponibilitat de vehicle
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Fundació Privada Casal dels Avis d'Alforja
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 1134€ - 1134€
Fecha de publicación
  • 21/03/2024
Fecha de expiración
  • 19/06/2024