Ver oferta completa

ADMINISTRATIU/VA COMPTABLE - 09/2024/10421

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Administratiu/va comptable amb formació de Tècnic/a Superior Administració i finances per comptabilitzar documents. Experiència mínima de 12 mesos com administratiu/va comptable. Seguiment de despeses per desplaçaments, facturació proveïdors i seguiment pressupostari. Gestió del fitxer. Atenció telefònica. Tasques administratives puntuals i coneixements avançats d'Excel. Amb coneixements d'idiomes Català C1 i Anglès B2.
S'ofereix contacte temporal de 6 mesos amb possibilitat de continuïtat. Jornada de 30 hores setmanals de 9 a 15 hores i sou brut de 1200€. Experiència 12 mesos. Administratiu/va comptable amb formació de Tècnic/a Superior Administració i finances per comptabilitzar documents. Experiència mínima de 12 mesos com administratiu/va comptable. Seguiment de despeses per desplaçaments, facturació proveïdors i seguiment pressupostari. Gestió del fitxer. Atenció telefònica. Tasques administratives puntuals i coneixements avançats d'Excel. Amb coneixements d'idiomes Català C1 i Anglès B2.
S'ofereix contacte temporal de 6 mesos amb possibilitat de continuïtat. Jornada de 30 hores setmanals de 9 a 15 hores i sou brut de 1200€. espanyol (parlat superior, escrit superior), anglès (parlat mitjà, escrit mitjà), català (parlat superior, escrit superior)
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • OFICINA DE TREBALL DEL SOC
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Salario
  • 1200€ - 1200€
Fecha de publicación
  • 29/04/2024
Fecha de expiración
  • 28/07/2024