Ver oferta completa

ADMINISTRATIU/IVA COMANDES

Vic - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Sector Fabricació i comercialització de productes alimentaris LLoc de treball ADMINISTRATIU/IVA COMANDES Missió Per a empresa dedicada a la fabricació i comercialització de productes alimentaris seleccionem ADMINISTRATIU/IVA  per donar suport als departaments d’administració, comercial i recursos humans, en la realització de tasques d’atenció a clients i administratives diverses.
FUNCIONS.
Recepcionar per telèfon les comandes de les botigues pròpies, així com la dels franquiciats i altres clients (botigues, bars, etc.).
Gestionar les comandes (introduir-les al sistema informàtic i contactar amb les persones implicades (responsable de producció, administració, etc.), quan sigui necessari,  per a informar/puntualitzar/resoldre les incidències i temes específics relacionats amb les comandes.
Donar suport administratiu a l’equip de facturació (confecció d’albarans, etc.) Gestionar les reclamacions fins a solucionar el problema.
Informatitzar dades Arxivar documents, atendre el telèfon, fer encàrrecs, atendre les persones que s’adrecen a la recepció, etc.
Donar suport en la preparació de diades (Nadal, Pasqua, etc.) Imprescindible Formació en Batxillerat, cicle formatiu àrea administrativa o formació universitària Ofimàtica avançada Català i castellà Preferible Residència a Osona Disposar de carnet de conduir B1 i vehicle propi Es valorarà experiència en tasques administratives i/o d'atenció al client S'ofereix Retribució negociable segons perfil Lloc de treball estable en empresa consolidada i referent del seu sector Imatges
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 19/04/2024
Fecha de expiración
  • 18/07/2024