Ver oferta completa

ADMINISTRATIU/A DEPARTAMENT DE CRÈDITS I DOCUMENTACIÓ

Girona - Girona

Descripción de la oferta de empleo

Isprox selecciona, per a grup internacional d'empreses especialitzades en mercats de productes del mar i primeres matèries per a processos industrials de la província de Girona, un Administratiu/a pel Departament de Crèdits i Documentació.
Si tens experiència amb la gestió de credits documentaris en exportacions i importacions i busques salt qualitatiu a la teva carrera professional, aquest és el teu lloc.
En dependencia del Credits & Docs Manager, teves funcions seran.
-Revisió de documents de contenidors import/export -Seguiment dels contenidors i documents -Recollida i entrega de documentació als bancs -Control i seguiment de les línees de crèdit -Revisió dels crèdits documentaris impor/export Requisitos Titulació universitaria (preferiblement amb especialitat en Comerç Internacional) Bon Nivell Office i Excel Bon Nivell d'Anglès Experiencia bancaria en crèdits documentaris.
Experiencia en el departament d’administració.
Es valorarà positivament haver treballat amb credits documentaris en exportacions i importacions.
Se ofrece Vacant estable Horari de Salari.
€ brut/any Possibilitats de promoció Formació a càrrec de l’empresa Bon ambient laboral
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Sin especificar
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 07/05/2024
Fecha de expiración
  • 05/08/2024
Pràctiques departament de Social Media
Anverso

Volem incorporar a un estudiant de publicitat en últim curs de carrera, per fer pràctiques al departament de social media... realització de peces gràfiques senzilles i recerca d’imatges requisitos del puestorequisits: estudiant de publicitatimprescindible bilingüe, català i castellàclara orientació a......