Ver oferta completa

40660 - AJUDANT ESPAI COWORKING

Barcelona - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Som una asociació esportiva ubicada a Ciutat Vella y estem buscant una persona per cobrir la vacant d'ajudant per a l'espai coworking.
Tindràs la responsabilitat de conèixer l'entorn social en el qual es troba l'espai de coworking, aportar idees en el procés de creació de l'espai físic i de la imatge corporativa i donar valor afegit a un projecte humil, però ambiciós. Ens trobem en la recerca d'una persona amb fluïdesa conversacional en català, castellà i anglès (qualsevol altre idioma és un avantatge), amb fortes habilitats comunicatives i interpersonals amb un caràcter innovador amb capacitat de resolució de problemes i orientacions als canvis. Taques principals:
- Ajudar en la incorporació de membres i proporcionar informació sobre els nostres serveis.- Estratègia de màrqueting i comunicació.- Gestió del disseny i la comunicació offline i online (web, xarxes socials)- Gestió de consultes i reserves de serveis.- Logística i execució dels esdeveniments.- Generar sinergies i creixement entre i per a la comunitat.- Gestió comunicació interna pels membres.- Organització i execució d'activitats de la comunitat.- Atenció al client.
S'ofereix:
Tipus de relació professional: Contracte
Tipologia de contracte: Indefinit
Núm. Hores setmanals: 20
Horari: Per denifir (tardes)
Retribució brut anual: 9200
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Barcelona Activa
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 02/05/2024
Fecha de expiración
  • 31/07/2024