Trabajadora social

Lau*** ***** (XX años)
Au Pair en Cultural Care
Universitat Pere Tarres
Premià de Mar,
Barcelona
|
Experiencia
Au Pair
Cultural Care
ene 2019 - dic 2019
He estat treballant de Au Pair durant un any als Estat Units. Les funcions principals eren cuidar de dos nens, amb els quals vivíem a la mateixa casa. Els anava a buscar el col·legi, realitzàvem activitats durant la tarda, preparava sopar, i els deixava llestos perquè els pares els acompanyessin a dormir.
L'objectiu principal, a part de viure l'experiència, va ser millorar en l'Anglès.
Treballadora Social Soci Sanitari
Clínica Sant Antoni
jul 2018 - oct 2018
Treballadora social al Soci Sanitari on m'encarregava de les primeres entrevistes tant amb usuaris com amb familiars. On donava la informació del recurs i els serveis que s'oferien. Feia un seguiment del pacient, i parlava amb les famílies per tal d'aclarir els passos següents un cop s’acabés l'estada al recurs.
Tramitacions de graus de dependència i discapacitat. Tramitacions de poders notarials. Donar llista de residencies publiques de Barcelona i apuntar-los a les llistes de residencies privades. Tramitació de cadira de rodes. Tramitacions de SAUV.
Reunions d’equip. Coordinació amb serveis socials, amb CUESB.
Treballadora Social
ICS Santa Rosa
jun 2018 - ene 2019
Treballadora social en l'ambulatori, on feia atenció directa amb persones que tenien algun tipus de necessitat, tant econòmica, d'habitatge, aliments, escola, farmàcia, etc.
La meva feina es centrava mes amb persones grans, on havia de fer un seguiment, amb visites a domicili per observar si la situació havia canviat, o seguien tenint suport, i una qualitat de vida bona; I amb infància en risc, on tractava menors amb discapacitats, o amb una situació complicada a casa, com podria ser, famílies desestructurades, etc. Era un projecte que s'estava desenvolupant, per lo tant, vaig tenir una feina interna, per fer conèixer el servei i vaig coordinar amb altres ambulatoris del voltant, amb serveis socials, escoles, EAIA, etc.
Tramitacions de graus de dependència/ discapacitat. Tramitació de cadira de rodes. 
Treballadora Social
Clínica Sant Antoni
abr 2018 - nov 2018
Les funcions principals van ser el contacte directe tant usuaris com familiars. Donar informació del recurs i dels serveis que es proporcionen. Primeres entrevistes, la tramitació de graus de dependència i discapacitat. Tramitació de poders notarials i incapacitacions.
Realització d'altes i baixes en el recurs. Coordinació amb serveis socials i els jutjats. Entregar documentació als jutjats.
Realització de reunions d'equip.
Treballadora Social
Floridadorada
dic 2017 - abr 2018
He treballat a la Residencia Floridadorada com a treballadora social. Les funcions principals van ser el contacte directe tant usuaris com familiars. Primeres entrevistes, història de vida, la tramitació de graus de dependència i discapacitat. 
Realització d'altes i baixes en el recurs. Coordinació amb serveis socials i els jutjats. Entregar documentació als jutjats.
Realització de reunions d'equip
Formación
Grau en treball Social
Universitat Pere Tarres
sep 2013 - sep 2017

          
        
Idiomas
Català - Natiu
Castellà - Natiu
Anglès - Alt
Otros datos
Curs Treball Social Penitenciari
20 h de curs en el Col·legi de Treball Social