Coordinación, educadora social,

Nin*** ***** (XX años)
COORDINADORA PROGRAMAS D'OCUPACIÓ en CONSELL COMARCAL PLA D'URGELL
Escuela Internacional de Mediación
Lleida,
Lleida
|
Experiencia
COORDINADORA PROGRAMAS D'OCUPACIÓ
CONSELL COMARCAL PLA D'URGELL
ene 2019 - Actualmente
Coordinació i execució dels Programes d’ocupació 30PLUS, ENFEINA’T i UBICAT. Elaboració dels projectes i de les sol·licituds de subvenció i justificació. Prospecció i Intermediació per competències, selecció de personal, acompanyament individual i grupal i impartició de formacions per a la millora de l’ocupabilitat de les persones ateses i coordinació amb els agents del territori en matèria d’ocupació
EDUCADORA SOCIAL
OBRA TUTELAR AGRÀRIA
nov 2018 - ene 2019
Educadora social en pis d’autonomia per a joves de 16 a 18 anys, menors estrangers no acompanyats. Acompanyament individual i grupal als joves en el projecte personal, formatiu, laboral i social. Coordinació amb els agents del territori en l’àmbit educatiu, laboral i de serveis socials.
FORMADORA
GLOBAL LLEIDA
feb 2018 - nov 2018
Formació i dinamització de càpsules formatives per a la millora de l’ocupabilitat a persones en recerca de feina. Elaboració i implementació dels continguts i dinamització del grup.
FORMADORA/DINAMITZADORA
TASCA PROJECTES D’ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL
feb 2018 - abr 2018
Formació i dinamització de tallers per a gent gran dins el programa de Desenvolupament Personal i Cicle vital de l’Obra Social la Caixa.
TÈCNICA OCUPACIÓ
IMO SLAVADOR SEGUÍ
abr 2017 - mar 2018
Implementació del programa “Obrint Portes” del Servei Català d’Ocupació. Acompanyament individual i grupal per tal d’orientar el futur professional dels joves menors de 30 anys, inscrits al Sistema de Garantia Juvenil.
DIRECTORA
CAMI GSIC
ene 2017 - mar 2020
Fundadora, directora i Educadora social en l`àmbit privat. He liderat i gestionat un projecte innovador d’emprenedoria social, en el qual s’han atès les necessitats d’infants, adolescents, joves i llurs famílies en situacions de vulnerabilitat, crisi familiar i/o violència filio parental, utilitzant tècniques pròpies del camp social i amb una metodologia innovadora. Gestió del projecte, acompanyament integral i des d’una visió sistèmica a les famílies. Coordinació i treball multidisciplinari amb altres agents del territori dels àmbits de la Salut mental, educació, justícia i serveis socials. Prestació d’altres serveis: Xerrades i tallers a escoles i Instituts
EDUCADORA SOCIAL
INTRESS SALUT MENTAL
oct 2015 - oct 2016
Programa de Suport a l’Autonomia en la Pròpia Llar. Referent dels usuaris, elaboració del pla de treball d’acord als objectius establerts, coordinació amb els diferents recursos de la xarxa de salut mental del territori. Orientació laboral per a la millora de l’ocupabilitat de les persones ateses.
EDUCADORA SOCIAL
CENTRE ACOLLIDA RAIMAT/ CRAE LLARS TORREVICENS
jul 2014 - dic 2015
Acompanyament als infants i adolescents durant la seva estada al centre i en tot el procés de recuperabilitat del context familiar. Coordinació amb altres agents de la xarxa de protecció al menor i de serveis socials, així com dels recursos educatius, de salut i oci. Supervisió i acompanyament en les sortides i visites familiars.
EDUCADORA
FUNDACIÓ PRIVADA ASPROS
sep 2009 - dic 2015
Acompanyament i promoció de l’autonomia personal i social a persones amb diversitat funcional en llars tutelades. Planificació, coordinació i implementació de les activitats d’oci dels/les usuaris. Coordinació amb referents tutelars i altres agents del territori
Formación
Especialista en Mediació Civil, Mercantil i Familiar
Escuela Internacional de Mediación
jul 2020 - Actualmente

          
          
POSTGRAU COACHING INTEGRATIU
INSTITUT INTEGRATIU BARCELONA
oct 2017 - jul 2018

          
          
GRAU EDUCACIÓ SOCIAL
UDL
oct 2010 - jun 2014

          
          
CFGS INTEGRACIÓ SOCIAL
IES RONDA
sep 2008 - jun 2010

          
        
Idiomas
CATALÀ - C1
CASTELLÀ - BILINGÜE
ANGLÈS - B1
Otros datos
ACTIC BÀSIC ACREDITAT, I ALT NIVELL DE COMPETÈNCIES TIC
FORMACIÓ CONTÍNUA:
Coordinació i gestió del voluntariat a les entitats d´economia social, Mediació, Igualtat d’oportunitats entre homes i dones: aplicació pràctica en l’educació.
El maltractament i l’abús sexual infantil
Formació Professionalitzada: El treball col·laboratiu en xarxa

COMPETÈNCIES TRANSVERSALS:
Comunicació
Treball en equip
Empatia
Innovació i creativita
Iniciativa i pro-activitat
Aprenentatge i aplicació del coneixement
Lideratge
Adaptabilitat
Gestió de les emocions
Negociació i capacitat resolutiva
Organització
Pensament analític
Polivalència
Responsabilitat