Administrativa

Pil*** ***** (XX años)
SECRETARIA-ADMINISTRATIVA en DINAMIC ADVISERS, S.L.
SEPE
L Ametlla del Vallès,
Barcelona
|
Experiencia
SECRETARIA-ADMINISTRATIVA
DINAMIC ADVISERS, S.L.
ene 2021 - jun 2021
Atenció a clients i recepció de visites presencials, tracte amb bancs, agenda professional de Graduada social, gestió programa facturació clients i proveïdors, reunions generals, redacció de comunicats, escrits redaccions, gestions inem, seguritat social, hisenda, pressupostos, atenció telefónica,etc.
Caixera Gestora Atenció client
BBVA
jul 2019 - oct 2020
Responsabilitats generals banc:
Atenció al públic, caixer automàtic, transferències, ingressos, qualsevol moviment bancari, tancament i quadre, Caixa forta, moviments d'efectiu, rebuts, conciliacions bancaries, gestionar correus, atenció telefónica, arxiu, tasques comptables, administratives, etc.
Èxits: Fer que no es facin tantes cues i una atenció al client amb qualitat.
Habilitats: Bona comunicació, agilitat, amabilitat.
ATENCIÓ AL CLIENT -ADMINISTRATIU
CORREOS Y TELEGRAFOS, S.A.
nov 2018 - jul 2019
Atenció al client, tot tipus d’enviaments nacional i internacionals de cartes i paquets, publicorreu, girs,
notificacions, informes de vehicles DGT, Citypaq, wester union, operacions bancaries generals, entregues
generals, llibres, certificats, paquets express, tasques comercials generals i administratives, gestionar compres i vendes, tasques magatzem, arxiu, gestionar correu electrònic, pressupostos, etc.
CAIXERA GESTORA ATENCIÓ AL CLIENT
BBVA I BANC SABADELL
mar 2016 - may 2018
Responsabilitats generals banc:
Atenció al públic, caixer automàtic, transferències, ingressos, qualsevol moviment bancari, tancament i quadre, Caixa forta, moviments d'efectiu, tasques administratives generals, conciliacions bancaries, arxiu, atenció telefónica, gestió del correu ordinari i electrònic.
Èxits: Fer que no es facin tantes cues i una atenció al client amb qualitat.
Habilitats: Bona comunicació, agilitat, amabilitat.
ADMINISTRATIVA - LOGISTICA
TRANSPORTS I REPARACIONS LA GARRIGA
sep 2015 - dic 2015
Responsabilitats: Gestió compra/venda i qualitat, gestió flota.
Habilitats: Polivalència, treballar en grup
Èxits; Bona comunicació i gestió de documents.
Recepció, preparació de documentació i control de comandes de clients, facturació, enviament de factures, satisfacció de clients, gestió d’incidències, ràpels de compres/vendes, reclamació d’impagaments, provisió i previsió de compres, gestió de pressupostos, comanda i proforma de compres, control de factures de proveïdors i albarans, control preus, reclamacions de proveïdors, comunicació amb empresa transport, classificar expedients, planificar les rutes camions diaris, etc.
COMPTABLE ADMINISTRATIVA
EUROPEA DE VENDING, S.A.
oct 2011 - ene 2015
Gestió compra/venda i qualitat
Recepció, preparació de documentació i control de comandes de clients, facturació, enviament de factures, satisfacció de clients, gestió d’incidències, ràpels de compres/vendes, reclamació d’impagaments, provisió i previsió de compres, gestió de pressupostos, comanda i proforma de compres, control de factures de proveïdors i albarans, control preus, reclamacions de proveïdors, comunicació amb empresa transport, classificar expedients, etc.
Gestió d’assentaments comptables.
Rebuda de documents, introducció de documents al programa de gestió comptable (assentaments), gestió diària d'entrades, extracció de saldos comptables, revisió llibres diari, tancament mensual amb el responsable.
Gestió d’impostos.
Registre, preparació i presentació impostos: IVA, IRPF , intrastat, 349, 347, etc.
Gestió bancs/Caixa.
Gestió de cobraments i pagaments: extractes i moviments, conciliacions bancàries, preparació de pagaments amb talons, xecs, remeses, control de venciments rebuts, transferències, control de girs bancaris, control de cartera d'efectes pendents, repàs de condicions bancàries, etc.
Gestió atenció client i Recepció
Centraleta, atenció al públic, gestió de correu electrònic i correu ordinari, valisa, control de documentació, gestió entrada/sortida de documentació, introducció de dades, fax, arxiu, cartes, visites, etc.
Gestió administrativa de magatzem
Control d’estocs sortides/entrades, gestió d’inventaris, recepció de camions, control de recanvis i màquines, preparació i enviament de mercaderies, enviament de maquinària, gestionar l’aprovisionament d'existències, etc.
Formación
COMUNICACIÓ ESTRATÈGIA EMPRESARIAL
SEPE
jun 2020 - jul 2020
La direcció per objectius permet establir un sistema de planificació, motivació-participació i avaluació, aportant flexibilitat i identificant objectius comuns a cap, subordinats i empresa.
Un sistema de direcció per objectius segueix el cicle: definició d'objectius, desenvolupament de plans d'acció,
revisions periòdiques i avaluació de l'actuació. L'organització pot establir els objectius i estàndards generals de rendiment mitjançant els processos d'avaluació de l'acompliment, per tal d'aconseguir una constant millora dels nivells de qualitat, eficiència i eficàcia de l'organització.
La gestió de projectes aplica els coneixements, metodologies, tècniques i eines per a la definició,
planificació i realització d'activitats amb l'objectiu de plasmar les idees en realitats. Les eines més utilitzades en la gestió de projectes són: diagrama de Gantt, Pert / CPM i mètode de la cadena crítica.
Els objectius enuncien els resultats a aconseguir en un període determinat. L'establiment d'objectius en els equips de treball permet indicar clarament la meta, mobilitzar l'energia i avaluar el resultat. Es poden classificar en operacionals, tàctics o estratègics.
ACTIC
GENERALITAT DE CATALUNYA
ene 2011 - ene 2011

          
          
COMPTABILITAT PER ORDINADOR
PÉREZ IBORRA
sep 1995 - ene 1996
Programes informàtics generals, gestionar comptabilitat d'empresa.
RESPONSABLE MICROINFORMÀTICA
BIT
jul 1993 - mar 1994
Programes informàtics generals.
ANÀLISIS DE BALANÇOS
GENERALITAT DE CATALUNYA
oct 1992 - mar 1993
Comptabilitat
F.P. ADMINISTRATIU I INFORMATICA DE GESTIÓ
JOAN MARAGALL
sep 1988 - jun 1991
ADMINISTRACIÓ , FINANÇES, INFORMÀTICA
Idiomas
CATALÀ - NIVELL C
CASTELLÀ - NATIU
INGLÉS - BÀSIC
Otros datos
Informàtica
Paquet Office Professional: Excel, world, Power-Point, Access, Outlook (Nivell mig/avançat)
Programes comptables: Logic Class/Logic Win, Visual Conta/Golden, Ugi, Praxis, Sap, As-400, Access, GCS, contaplus, facturaplus (Nivell mig/avançat)
Programes generals: Programes generalitat, correus, Lotus notes, approach, Adobe PhotoShop, Adobe Reader (nivell mig-alt), Cad (nivell bàsic)
Sistemes Operatius: As-400, Unix, Windows 95/98/2000/XP/Vista/7, Windows 10 (nivell alt),.
Altres:, Xarxes Socials: linkedln, twitter, instagram, Núvols: ICloud, Drive, Dropbox. (Nivell mig-alt)