Ver oferta completa

COORDINADOR/A D'OBRES, CODI TGM_ARQT24

Sant Joan de Vilatorrada - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Les competències associades a aquest lloc de treball són les següents:- Organització del treball- Lideratge- Orientació a resultats i orientació a la qualitat- Flexibilitat i gestió del canvi- Resolució de conflictes- Presa de decisionsEstar en possessió de la titulació exigida per a l’accés al subgrup A2, i d’acord amb el que preveu la RLT, relativa aGrau universitari en Enginyeria o titulació equivalent o Grau universitari en arquitectura o equivalent Les característiques del lloc de treball a cobrir són les següents:- Grup de classificació.
A- Subgrup.
A2- Complement de destí.
19- Lloc de treball.
Coordinador/a d’obres- Codi lloc.
ST- Tipus de lloc.
Comandament- Retribucions.
D’acord amb el catàleg retributiu i la RLT vigent (que preveu un complement específic anual de €).- Jornada.
L’ordinària del personal de l’ajuntament, hores setmanals en còmput anual.
De dilluns a divendres de 8 a 15h i 2,5hores la tarda del dijous (entre les 16h i les 19h), amb flexibilitat i/o disponibilitat per raons del servei (codi jornada JO2).- Jornada anual.
Es compleixen les hores anuals per una jornada sencera.
enint en compte el lloc de comandament dins de l’estructura, el lloc de treball té la missió i la responsabilitat de planificar, executar i supervisar els serveis de manteniment dels diferents equipaments municipals i espais públics de Sant Joan de Vilatorrada, així com la realització de les obres necessàries mitjançant els recursos que es detallen, entre d’altres.
ls recursos humans, econòmics, tecnològics i materials propis (coordinació equips de treball, control econòmic i de logística/infraestructura necessària)Les empreses externes de serveis, subministraments i obres contractades administrativament (preparació i seguiment contractes).
es funcions generals bàsiques a desenvolupar en el lloc de Coordinador/a d’obres (codi lloc ST), d’acord amb el Manual de funcions, són les següents.
.
Dirigir, planificar i supervisar les activitats relacionades amb la Brigada realitzant un control i seguiment en col·laboració amb la resta de responsables de l'àmbit o Àrea, segons s'escaigui.
.
Supervisar i coordinar la gestió dels diferents grups de treball que integren la Secció, establint els circuits corresponents, fixant les línies d’actuació operativa, establint els criteris per tal d’avaluar els resultats, i assignant i controlant l’acompliment dels objectius amb els seus responsables.
.
Controlar les partides pressupostàries vinculades a les activitats del departament, realitzant les tasques necessàries per a la seva correcte execució.
.
Realitzar el seguiment i control del desenvolupament de les actuacions de promoció pública que es donin al municipi per possibilitar l’avaluació dels impactes i els resultats.
.
Fer informes, control i seguiment de les llicències d’obres menors, rases, guals, ordres d’execució, disciplina urbanística, disciplina via pública, llicències primera utilització.
.
Col·laborar amb el Cap del departament per proposar les modificacions en l’orientació i directrius que calguin per a una millor prestació del servei.
.
Organitzar i/o realitzar tasques de camp per l’obtenció de dades necessàries pel disseny de projectes o plans urbanístics, per l’emissió d’informes tècnics o altre que es requereixi.
.
Assessorar i prestar suport tècnic al Cap de l'Àrea en totes aquelles funcions a desenvolupar.
.
Elaborar informes tècnics i memòries sobre el funcionament i les activitats realitzades en l'àmbit competent.
.
Prestar suport tècnic a manteniment en totes aquelles qüestions de la seva competència.
.
Dissenyar i desenvolupar aquells projectes urbanístics, d’obres o d’altre ordre que li siguin assignats.
.
Col·laborar amb diferents tècnics municipals en la redacció de projectes.
.
Realitzar la direcció d’obres municipals que li siguin assignades.
.
Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament els equips relacionats amb la seva activitat, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.
.
Adoptar en el tractament de dades de caràcter personal les mesures d’índole tècnica i organitzativa establertes per la Corporació i acomplir la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.
.
I, en general, totes aquelles de caràcter similar que li siguin atribuïdes.
les obres de construcció.
verificar l'acompliment de la legislació vigent, comunicant qualsevol incidència a l'autoritat competent (Llei , de 8 de novembre, de Prevenció de Riscos Laborals disposició addicional 14a; Reial decret , de 30 de gener, pel qual es desenvolupa l'article 24 de la Llei , de 8 de novembre, de Prevenció de Riscos Laborals, en matèria de coordinació d'activitats empresarials disposició addicional 1a) i/o actuar com a coordinador/a en matèria de seguretat i salut (si ha estat designat pel promotor de l'obra).
Com a coordinador/a en l'execució de l'obra les funcions seran.
planificar i temporalitzar els treballs; coordinar l'aplicació de la normativa per part dels contractistes, subcontractistes i treballadors autònoms; aprovar el pla de seguretat i salut; organitzar la coordinació d'activitats empresarials; adoptar les mesures necessàries per accedir a l'obra (Reial Decret , de 24 d'octubre, pel que s'estableixen disposicions mínimes de seguretat i de salut en les obres de construcció.) La persona que ocupi aquest lloc de treball haurà d’ostentar la titularitat de la Coordinació municipal dins del Pla de Protecció Civil Municipal de Sant Joan de Vilatorrada, i que es denomina específicament Coordinació d’Emergències municipal.
er més informació.
https://www.
antjoanvilatorrada.
at/ca/seu-electronica/recursos-humans/processos-selectius-en-curs
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 04/04/2024
Fecha de expiración
  • 03/07/2024
Monitor/a d'activitats extraescolars esportives
Klousner SL

Les tasques a desenvolupar són: programació i dinamització de les sessions seguiment dels alumnes requisitos del puesto titulació de monitor/a de lleure titulació i experiència en activitats esportives possibilitat d'incorporació immediata otros datos del puestos'ofereix: contracte laboral amb categoria......

Monitor/a d'activitats extraescolars
Klousner SL

Experiència en activitats similars... possibilitat d'incorporació immediata... habitualment, de dilluns a dijous de 16:30 a 17:30... certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual... requisitos del puesto- grau relacionat amb l'educació o estar-lo cursant... títol de monitor/a de lleure......

Coordinador/Coordinadora de estudios
Native Learn

Puesto de coordinadores en madrid lider en clases extraescolares de inglés lúdicas, busca para puestos de coordinador a partir de septiembre de 2023... imprescindible: certificado en inglés b2 mínimo, experiencia trabajando con niños... buscamos personas resolutivas, comprometidas con su puesto de trabajo......

Coordinador/Coordinadora de estudios
Native Learn

Puesto de coordinadores en madrid lider en clases extraescolares de inglés lúdicas, busca para puestos de coordinador a partir de septiembre de 2023... imprescindible: certificado en inglés b2 mínimo, experiencia trabajando con niños... buscamos personas resolutivas, comprometidas con su puesto de trabajo......

COORDINADORA DE AZAFATAS
HGBS

Preferible tener la residencia en valencia o alrededores... es importante esto tenerlo en cuenta... no se trata de un trabajo de todos los días, se realiza una media de 6 acciones al mes... buscamos una persona que coordine un equipo de azafatas para realizar campañas de captación de contactos en la......

Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

Aquest és un reconeixement al compromís de l’institut per desenvolupar una estratègia de recursos humans per a investigadors (hrs4r), dissenyada per alinear les pràctiques i els procediments amb els principis de la carta europea de l’investigador i el codi de conducta per a la contractació d’investigadors......

Customer care specialist / barcelone / cdi
Actito españa

Les termes tels que crm, html, css, sql, xml te sont familiers... un environnement de travail international une plateforme à la pointe de la technologie et en constante évolution cdi à temps-plein une assurance santé tickets restaurants 6... tests de personnalité et raisonnement (2 fois 35 min) chez......

Médico especialista en neumología para Clínica en Francia
Cabinet APPEL MEDICAL SEARCH

Intégré(e) à une équipe constituée de 2 médecins pneumologues, vous avez une activité libérale de consultation et d'hospitalisation pour un service d’une vingtaine de lits... autres atouts : * rémunération d'environ 120 000 € /an à ce jour* pas de rachat de patientèle* un plateau technique moderne et......

BUSINESS ANALYST
COSTA BRAVA FOODS

• projects implementation working with all departments involved and be the local coordination of global initiatives• participate in the creation of commercial kpis • results analysis according kpi's definedrequisits• educational background in business administration or industrial engineering......

Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

Requisitos del puesto què busquem? busquem una persona amb titulació mínima de l'eso o graduat escolar, amb domini de la llengua castellana i b2 de la llengua catalana, carnet de conduir de tipus b en vigor i que aporti una experiència mínima de 3 anys com a encarregat de serveis municipals de neteja......