Ver oferta completa

QUALITAT

Les Masies de Voltregà - Barcelona

Descripción de la oferta de empleo

Al Grup Bon Preu busquem talent!   T'apassiona el mon de la qualitat i vols desenvolpar-te en aquest camp?  Si tens actitud i ganes d'aprendre ja tens mig camí fet.
Què busquem? Volem que coneguis que fa la nostra àrea de qualitat per poder contactar amb tu en cas de tenir alguna vacant.
L’àrea de qualitat del Grup Bon Preu treballa la gestió d’auditories de proveïdors i per garantir la qualitat dels productes que distribuïm als nostres establiments.
Quina experiència necessites? Busquem persones com tu, amb certa experiència en el camp de la qualitat i que tinguin ganes de créixer en una empresa com Bon Preu, en constant creixement i reptes que et permetran desenvolupar-te com a professional en l’àmbit de la qualitat, ni hi dubtis, junts construïm el nostre futur! Què t’oferim? - Horari flexible, per una millor conciliació familiar.
- Teletreball.
- Oportunitats de desenvolupament i creixement professional.
- 8% de descompte en totes les compres de qualsevol establiment de Grup.
- Accés descomptes corporatius.
- Possibilitat d'assegurança mèdica a un preu reduït.
A més, Forbes reconeix Bonpreu i Esclat com una de les 100 millors empreses de tot l'Estat per treballar.
Si tens ganes de treballar i t'has sentit identificat/ada amb el que busquem, apunta't a la oferta, pot ser la teva oportunitat! (Contactarem en tu en cas de tenir una vacant concreta que pugui encaixar amb el teu perfil).
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • Grup Bon Preu
Localidad
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Fecha de publicación
  • 25/04/2024
Fecha de expiración
  • 24/07/2024
REPARTIDOR/A AUTÓNOMO/A CON VEHÍCULO PROPIO
Fenix Qualitat Exclusiva Express, S.L.

¿trabajo fijo todo el año?¿realizar campañas (verano, black friday, navidad... recibe las mejores ofertas del sector del transporte, solo de clientes con el cobro garantizado... se precisan autónom@s con furgonetas y carrozados con frío y sin frío (secos), desde 350 kg de carga útil hasta 3500 kg de......

Encarregat/da recollida residus i neteja viària
Sac, s.a - ajuntament de castelldefels

Les seves funcions principals seran: elaborar i supervisar els quadrants diaris de servei, gestió del personal a càrrec seu, la inspecció de rutes i control de qualitat del servei, vetllar per l'acompliment de normativa interna i prl, atenció a l'ajuntament i resolució d'incidències, control de l'estoc......

Plaça de Personal Tecnòleg en el marc del programa Investigo
Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya

L’anàlisi integral de la nostra institució i el pla d’acció hrs4r compleixen tots els requisits de progrés i qualitat de les nostres polítiques de rrhh... cttc ofereix i promou un entorn divers i inclusiu i dóna la benvinguda als sol·licitants independentment de l’edat, la discapacitat, el gènere, l’origen......