Ver oferta completa

PROGRAMADOR/A DE PLC, HMI I SCADA (MULTISECTORIAL) - OSONA

Descripción de la oferta de empleo

Empresa referent a Osona, dedicada a l´automatització de processos industrials, necessita incorporar un/a Programador/a d´Automatització Industrial amb experiència.

En dependència del Responsable tècnic, les principals tasques i responsabilitats del lloc de treball són:
- Disseny i realització d´esquemes elèctrics.
- Programació de PLC, HMI i Scada.
- Postes en marxa a casa del client (la majoria dels clients són empreses industrials locals, per la qual cosa la disponibilitat per a viatjar i pernoctar fora del domicili és mínima (inferior al 15%... del temps de treball).

S´ofereix:
- Incorporació immediata i estabilitat laboral en empresa referent a la zona i que realitza processos i instal·lacions d´automatització per a clients multisectorials.
- Condicions salarials d´acord amb l´experiència, coneixements i valors aportats. Oferta de treball a la comarca Osona

- Persona empàtica, proactiva i amb capacitat de treball en equip.
- Saber dissenyar i interpretar esquemes elèctrics i haver fet postes en marxa en instal·lacions de clients.
- Coneixements avançats de programació de PLC´s, HMI i xarxes industrials
- Residència a Osona o comarques límitrofes (50 km. màxim) o disponibilitat per al trasllat de la residència a la zona.
- Carnet de conduir `B`.

Es valorarà molt positivament experiència en lloc de treball similiar en enginyeria d´automatització industrial per a clients multisectorials.

Castellà: avançat. - Cicle Formatiu de Grau Superior / FPII en Automatització i Robòtica industrial o experiència professional equivalent. - Es valorarà positivament formació universitària en Enginyeria Electrònica o Enginyeria de control y automatització. Es requereix experiència mínima de 3 anys en Programació de PLC´s, instal·lacions elèctriques i postes en marxa de maquinària a casa del client.
Ver oferta completa

Detalles de la oferta

Empresa
  • ETALENTUM
Localidad
  • En toda España
Dirección
  • Sin especificar - Sin especificar
Tipo de Contrato
  • Sin especificar
Fecha de publicación
  • 22/04/2024
Fecha de expiración
  • 21/07/2024
Agente de seguros
Mgs seguros y reaseguros sa

Buscamos comercial para osona o ripollès, con plan de carrera a 4 años, ingresos 2... 000 euros netos mensuales mas incentivos, para ofrecer asesoramiento y soluciones integrales a clientes de cartera con un trato personalizado y cercano, desarrollar acciones comerciales para la venda de los más 60 productos......

Técnico Electromecánico Industrial- Barcelona y Alrededores
Sicma21

· conocimientos de ajuste de parámetros y funciones en variadores de frecuencia para motores y para alimentadores vibratorios... · conocimientos en neumática... orientación al servicio... requisitos del puesto requisitos: · formación grado medio- superior... · interpretación de planos: mecánicos, hidráulicos......

INSTALADOR ELECTRICO INDUSTRIAL (OF2ª)
TEFRALUX, S.L.

Manejo maquinaria y herramientas de mano elevadoras, puente grúa, variadores, plc ofimática (básico) experiencia al menos 3 añosotros datos del puestopermiso de conducir disponibilidad para viajar... manipular tubería de pvc, rejiband, y bandejas, así como instalar en tubo corrugado de viviendas u oficinas......